Rozdíly mezi vámi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2577
27.6.22 09:29

Rozdíly mezi vámi

Diskuze pro pobavení. :D

Co děláte jinak než vaše drahé polovičky? Tím myslím, že jednu věc děláte každý jinak, ale přitom svou verzi považujete za normální a pozastavujete se nad tím, proč to ten druhý dělá tak blbě, ovšem ten druhý svou verzi považuje za normální a tu vaši za nesmyslnou. :mrgreen:

Oblékání trička - prve provleču hlavu, pak až ruce. Chlap prve provleče ruce, pak až hlavu.

Když jíme pomazánku přímo z misky, já si prve dám pomazánku do pusy a pak kousnu do pečiva, chlap prve kousne do pečiva, pak si dá pomazánku.

Vaření čaje - dám sáčky, cukr, vodu. Chlap sáčky, vodu a pak až sladí.

A to samé se slovy. Peču králíka na pekáči, on na brutfaně. On má špajz, já spíž.

Víc asi nevzpomenu, ale kolikrát se těmto rozdílům musíme smát a dokonce nás baví obhajovat si svou verzi, že ta naše je ta správná a normální. :mrgreen: Přitom to je samozřejmě jedno. :lol:

A nad čím jste se navzájem pozastavili vy? :) Podělte se o to, ať se při pondělku pousmějeme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
27.6.22 09:36

Já už se nedivím ničemu :mrgreen: a když někdo něco dělá, nedávám nevyžádané rady. Jediné, co mě napadlo je svlékání trička. Spousta chlapů ho čapne za krkem a tahá přes hlavu. Já chytím tričko dole u boků a svlékám nejdřív přes tělo, hlava nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.6.22 09:38

@divine woman Jo jo, mam to taky tak. :mrgreen: At si kazdy dela jak chce, spis treba zrovna pri tom jidle kdyz jsme se navzajem krmili, tak jsme se zasekli. :mrgreen: Ale fakt se tim bavime, neni to, ze jeden druheho kazeme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 09:40

:mrgreen: To pobavilo. Třeba ta pomazánka - my to děláme oba tak, že do ní máčíme pečivo :pankac: :mrgreen: A jinak jsem asi tvůj chlap :mrgreen:

U nás typický spor o pověšení toaletního papíru - já volným koncem ode zdi (ačkoli doma jsme to dělali jinak), manžel ke zdi. Když mu připomenu absurditu tohoto systému (hůř se to chytá i následně trhá), tak odsekne, že příště ho tam nepověsí vůbec :lol:

A „předmáčení“ nádobí než ho dám do myčky. Podezírám chlapa, že je prostě jen línej sehnout se k myčce, tak to radši hodí do dřezu a vydává to za odmáčení :mrgreen: Přičemž u nás jede myčka 1-2× denně, takže fakt není třeba odmáčet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4814
27.6.22 09:45

WC prkýnko - odvěký boj u nás v koupelně :nevim: nevíc, už jsou na mně se synem dva :zed: Jako musím říct, že už se mi víceméně podařilo je to naučit, ale 100= to ještě zdaleka není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 09:48
@vedma007 píše:
WC prkýnko - odvěký boj u nás v koupelně :nevim: nevíc, už jsou na mně se synem dva :zed: Jako musím říct, že už se mi víceméně podařilo je to naučit, ale 100= to ještě zdaleka není :lol:

Hele tohle jsem třeba nikdy nepochopila - proč je věcí mužů, aby ho sklápěli? Oni si ho kvůli ženám musí zvednout a ještě po sobě sklopit a žena přijde, sedne a zase odejde? :mrgreen: Mě teda nijak nepohoršuje dát si ho před potřebou dolů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.6.22 09:51

@unuděná správně se ms toaleta zaklapnout i s deklem a potom splachnout..to je jediný správný hygienický postup.
Pro ženy i muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 09:55
@g.sandova píše:
@unuděná správně se ms toaleta zaklapnout i s deklem a potom splachnout..to je jediný správný hygienický postup.
Pro ženy i muže.

Jo. Hlavně v místnosti, kde je WC i koupelna a mikrokapičky se nesou na zubní kartáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
27.6.22 09:56

My pomazanku přímo z misky nejime vubec :lol: mě by to ani nenapadlo, dáváme si ji na pečivo vždy :lol:

Ten čaj - nějak nevím, proč bych měla cukrovat suché pytliky :lol: takže taky bych cukr dávala do již hotového čaje, v tomhle mi tedy přijde “normalnejsi” tvůj chlap :lol: :P :P :P

Jinak vlastně ani nevím, co děláme jinak :think: jo, ten toaletak zase já dávám volným koncem ke zdi, štve mě, když to čouhá do prostoru :P muž to dává od zdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 09:56
@g.sandova píše:
Pro ženy i muže.

Tak to ale nemluvíme o prkýnku, ale o poklopu/deklu ne? To bych pochopila, pokud KAŽDÝ po vykonání potřeby nejdřív zavře dekl a pak spláchne. Ale ty boje se obvykle vedou o prkýnko dole/nahoře. A tam mi přijde naprosto zbytečné cepovat chlapy, aby nám je nechávali v poloze dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 09:58

Mačká zubní pastu vždy odspoda. Já nad tím nepřemýšlím. Skládá ponožky do komínků, já roluju do kuličky. Víc mě v tomto vedru nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 10:01
@unuděná píše:
Tak to ale nemluvíme o prkýnku, ale o poklopu/deklu ne? To bych pochopila, pokud KAŽDÝ po vykonání potřeby nejdřív zavře dekl a pak spláchne. Ale ty boje se obvykle vedou o prkýnko dole/nahoře. A tam mi přijde naprosto zbytečné cepovat chlapy, aby nám je nechávali v poloze dole.

Po použití WC, ať je to muž či žena, má dát vše dolů a pak spláchnout. Pak je to spravedlivé. Při každém použití Wc mus obě pohlaví provádět stejné úkony a navíc je to hygienictější. Mně pokládání prkýnka nevadí. Vadí mi drobky na stole po jídle. Já se najím bez drobků, po pánech nastláno. Po malém i pod židlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:03
@Russet píše:
Po použití WC, ať je to muž či žena, má dát vše dolů a pak spláchnout. Pak je to spravedlivé. Při každém použití Wc mus obě pohlaví provádět stejné úkony a navíc je to hygienictější. Mně pokládání prkýnka nevadí. Vadí mi drobky na stole po jídle. Já se najím bez drobků, po pánech nastláno. Po malém i pod židlí.

Ano, pokud to takhle chce mít rodina nastavené, tak to má platit pro všechny. Ale já mám dojem, že věčné spory o prkýnko nejsou o deklu, ale právě o tom prkýnku. A to mi právě hlava nebere. U nás se splachuje s odklopeným deklem, nijak mě to nepohoršuje :nevim: A nevadilo by mi ani sklopit si prkýnko po synovi, abych si mohla sednout. Ale manžel ho vycepoval, že to holky nemají rády (kdepak na to přišel když ne ode mě?), tak ho dává dolů :nevim: Nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:04

Navíc, když dáš dekl dolů a spláchneš, stejně ho pak musíš odklopit a zkontrolovat, zda se vše spláchlo jak má a nic tam nezůstalo. Takže člověk, který jde po tobě, stejně najde záchod otevřený, ne? Tak jak může žena vědět, zda před ní chlap spláchl se zavřeným nebo otevřeným deklem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.6.22 10:05
@unuděná píše:
Hele tohle jsem třeba nikdy nepochopila - proč je věcí mužů, aby ho sklápěli? Oni si ho kvůli ženám musí zvednout a ještě po sobě sklopit a žena přijde, sedne a zase odejde? :mrgreen: Mě teda nijak nepohoršuje dát si ho před potřebou dolů :think:

Přesně, každý provede jeden úkon, aby si to připravil tak, jak potřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí