Rozdíly mezi vámi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32184
27.6.22 13:37

@divine woman to taky nechápu…ten můj jí na stojáka u linky jak bufeťák…a drobí, samozřejmě, talířek nemá… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
27.6.22 13:40

@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
27.6.22 13:43
@Russet píše:
Asi po něm maminka sbírala. Dělá to syn. Já mu říkám, odnes to do koše na prádlo. Kdyby to udělal dospělý, ječím.

Nesbírala, je bez maminky celkem dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
27.6.22 13:46
@la_amanita píše:
Jediné, co mě napadá je, že já piju kafe a on ne. On si věší trika na ramínka, já si je skládám do komínku.

Kafe, správná připomínka :palec: :palec:
Já kávu piju překapávanou nebo rozpustnou s mlékem, bez cukru. Manžel pouze a jedině turka a s hromadou cukru. Když si nemůže dát turka, že mají někde překapávané nebo rozpustné, to si ji radši nedá vůbec. Když není jiná možnost, dám si i toho turka, ale opět s mlékem, bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
27.6.22 13:57
@Pidulka1991 píše:
Co jsou dospelacke klicky?? 8o

no, jedna klička, obtočit, prostrčit a vytvořit druhou kličku, utáhnout.
Hele, mě se neptej, já to taky neumím :lol: :lol: :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
27.6.22 14:14
@unuděná píše: :mrgreen: To pobavilo. Třeba ta pomazánka - my to děláme oba tak, že do ní máčíme pečivo :pankac: :mrgreen: A jinak jsem asi tvůj chlap :mrgreen:

U nás typický spor o pověšení toaletního papíru - já volným koncem ode zdi (ačkoli doma jsme to dělali jinak), manžel ke zdi. Když mu připomenu absurditu tohoto systému (hůř se to chytá i následně trhá), tak odsekne, že příště ho tam nepověsí vůbec :lol:

A „předmáčení“ nádobí než ho dám do myčky. Podezírám chlapa, že je prostě jen línej sehnout se k myčce, tak to radši hodí do dřezu a vydává to za odmáčení :mrgreen: Přičemž u nás jede myčka 1-2× denně, takže fakt není třeba odmáčet :pankac:

Ano! Já dávám nádobí do myčky… manžel do dřezu…ono SE TO odmočí a pak SE TO dá do myčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.6.22 14:19
@Monchichik píše:
@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží :mrgreen: :mrgreen:

Nic si z toho nedělej, pro mýho chlapa je pochopení systému koše na prádlo a praní někde na úrovni teorie strun…
Když mu konečně vysvětlím, že ta dřevěná bedna v koupelně má víko a pod ním se schovává špinavý prádlo, tak mi to odkýve a příště odnese prádlo do prádelny a tam ho hodí na zem. A hrozně se diví, že zuřím…když je tam pračka, tak se tam přece dává špinavý prádlo, vždyť ho tam sama taky házím a jsou ho tam celý hromady, kde je teda problém…no asi v tom, že tam vysypu koše, když peru, ale když neperu, není důvod, aby se tam to prádlo válelo, že? Udělá Áháááááá… a jedeme na novo… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32184
27.6.22 14:23

@Janli Vždycky mě potěší, že v tom nejsem sama :mrgreen: :mrgreen: pokaždé ječím, tak to tam jednou dvakrát dá a pak šup…na zem…a zásadně tam dává ponožky buď srolované nebo naruby… :cert: neotáčím…neskládám…naházím mu je tak, jak je tam dal… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.6.22 14:25
@azaleila píše:
Ano! Já dávám nádobí do myčky… manžel do dřezu…ono SE TO odmočí a pak SE TO dá do myčky…

Tak asi kazda domacnost ma nejakeho „SE TO“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
27.6.22 15:00
@Capricorn61 píše:

U nás jede jiná hláška: „Budeme dneska prát“? Jako my všichni, přitom on nikdy nepral a prát nebude (prý to neumí a vysvětlení, že já jsem se taky s touhle dovednosti nenarodila, nebere..) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
27.6.22 15:03
@Capricorn61 píše:
Diskuze pro pobavení. :D

Oblékání trička - prve provleču hlavu, pak až ruce. Chlap prve provleče ruce, pak až hlavu.

¨

Tohle si myslím, že je nějaká genderová vrozená vlastnost. Aniž jsme to děti učili, kluci jedou ruce, holky hlavu. A stejně je to se svlékáním. Holky vezmou tričko dole překříženýma rukama a převléknou přes hlavu. Kluci tahají triko zezadu za krkem a rvou přes hlavu.

Příspěvek upraven 27.06.22 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.6.22 15:04
@ida007 píše: ¨Tohle si myslím, že je nějaká genderová vrozená vlastnost. Aniž jsme to děti učili, kluci jedou ruce, holky hlavu. A stejně je to se svlékáním. Holky vezmou tričko dole překříženýma rukama a převléknou přes hlavu. Kluci tahají triko zezadu za krkem a rvou přes hlavu.

No kdyz jsem to psala, tak me hned napadlo, ze chlap asi neda sve mohutne ruce ke sve mohutne hrudi, aniz by neroztrhnul tricko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
27.6.22 15:17
@Monchichik píše:
@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží :mrgreen: :mrgreen:

To dela muj taky, kdyz mam pripravenou hromadu na prani, hodi na to neco, co s tim nejde. Ale on pritom vi, jak se pere, umi roztridit pradlo, umi vyprat… Takze cista provokace?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
27.6.22 15:20

@Janadel Tak ten můj prádlo roztřídit neumí, nepere…ale má přísný zákaz to házet kamkoliv jinam než do koše…a co myslíš? :cert: :cert: ječím, že mi to dělá schválně, že takhle bl.bej být nikdo nemůže… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17377
27.6.22 15:29
@ida007 píše:
U nás jede jiná hláška: „Budeme dneska prát“? Jako my všichni, přitom on nikdy nepral a prát nebude (prý to neumí a vysvětlení, že já jsem se taky s touhle dovednosti nenarodila, nebere..) :mrgreen:
@Capricorn61 píše:

Ano ano “SE TO” :cert: fakt nevím jestli se mám smát nebo brečet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!