Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@divine woman to taky nechápu…ten můj jí na stojáka u linky jak bufeťák…a drobí, samozřejmě, talířek nemá…
![]()
@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží
![]()
@Russet píše:
Asi po něm maminka sbírala. Dělá to syn. Já mu říkám, odnes to do koše na prádlo. Kdyby to udělal dospělý, ječím.
Nesbírala, je bez maminky celkem dlouho.
@la_amanita píše:
Jediné, co mě napadá je, že já piju kafe a on ne. On si věší trika na ramínka, já si je skládám do komínku.
Kafe, správná připomínka
![]()
Já kávu piju překapávanou nebo rozpustnou s mlékem, bez cukru. Manžel pouze a jedině turka a s hromadou cukru. Když si nemůže dát turka, že mají někde překapávané nebo rozpustné, to si ji radši nedá vůbec. Když není jiná možnost, dám si i toho turka, ale opět s mlékem, bez cukru.
@Pidulka1991 píše:
Co jsou dospelacke klicky??
no, jedna klička, obtočit, prostrčit a vytvořit druhou kličku, utáhnout.
Hele, mě se neptej, já to taky neumím
![]()
@unuděná píše:To pobavilo. Třeba ta pomazánka - my to děláme oba tak, že do ní máčíme pečivo
![]()
A jinak jsem asi tvůj chlap
![]()
U nás typický spor o pověšení toaletního papíru - já volným koncem ode zdi (ačkoli doma jsme to dělali jinak), manžel ke zdi. Když mu připomenu absurditu tohoto systému (hůř se to chytá i následně trhá), tak odsekne, že příště ho tam nepověsí vůbec
A „předmáčení“ nádobí než ho dám do myčky. Podezírám chlapa, že je prostě jen línej sehnout se k myčce, tak to radši hodí do dřezu a vydává to za odmáčeníPřičemž u nás jede myčka 1-2× denně, takže fakt není třeba odmáčet
Ano! Já dávám nádobí do myčky… manžel do dřezu…ono SE TO odmočí a pak SE TO dá do myčky…
@Monchichik píše:
@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží![]()
Nic si z toho nedělej, pro mýho chlapa je pochopení systému koše na prádlo a praní někde na úrovni teorie strun…
Když mu konečně vysvětlím, že ta dřevěná bedna v koupelně má víko a pod ním se schovává špinavý prádlo, tak mi to odkýve a příště odnese prádlo do prádelny a tam ho hodí na zem. A hrozně se diví, že zuřím…když je tam pračka, tak se tam přece dává špinavý prádlo, vždyť ho tam sama taky házím a jsou ho tam celý hromady, kde je teda problém…no asi v tom, že tam vysypu koše, když peru, ale když neperu, není důvod, aby se tam to prádlo válelo, že? Udělá Áháááááá… a jedeme na novo… ![]()
@Janli Vždycky mě potěší, že v tom nejsem sama
pokaždé ječím, tak to tam jednou dvakrát dá a pak šup…na zem…a zásadně tam dává ponožky buď srolované nebo naruby…
neotáčím…neskládám…naházím mu je tak, jak je tam dal… ![]()
@azaleila píše:
Ano! Já dávám nádobí do myčky… manžel do dřezu…ono SE TO odmočí a pak SE TO dá do myčky…
Tak asi kazda domacnost ma nejakeho „SE TO“ ![]()
@Capricorn61 píše:
Tak asi kazda domacnost ma nejakeho „SE TO“
U nás jede jiná hláška: „Budeme dneska prát“? Jako my všichni, přitom on nikdy nepral a prát nebude (prý to neumí a vysvětlení, že já jsem se taky s touhle dovednosti nenarodila, nebere..) ![]()
@Capricorn61 píše:¨
Diskuze pro pobavení.![]()
Oblékání trička - prve provleču hlavu, pak až ruce. Chlap prve provleče ruce, pak až hlavu.
Tohle si myslím, že je nějaká genderová vrozená vlastnost. Aniž jsme to děti učili, kluci jedou ruce, holky hlavu. A stejně je to se svlékáním. Holky vezmou tričko dole překříženýma rukama a převléknou přes hlavu. Kluci tahají triko zezadu za krkem a rvou přes hlavu.
Příspěvek upraven 27.06.22 v 15:07
@ida007 píše: ¨Tohle si myslím, že je nějaká genderová vrozená vlastnost. Aniž jsme to děti učili, kluci jedou ruce, holky hlavu. A stejně je to se svlékáním. Holky vezmou tričko dole překříženýma rukama a převléknou přes hlavu. Kluci tahají triko zezadu za krkem a rvou přes hlavu.
No kdyz jsem to psala, tak me hned napadlo, ze chlap asi neda sve mohutne ruce ke sve mohutne hrudi, aniz by neroztrhnul tricko. ![]()
@Monchichik píše:
@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží![]()
To dela muj taky, kdyz mam pripravenou hromadu na prani, hodi na to neco, co s tim nejde. Ale on pritom vi, jak se pere, umi roztridit pradlo, umi vyprat… Takze cista provokace?! ![]()
@Janadel Tak ten můj prádlo roztřídit neumí, nepere…ale má přísný zákaz to házet kamkoliv jinam než do koše…a co myslíš?
ječím, že mi to dělá schválně, že takhle bl.bej být nikdo nemůže… ![]()
@ida007 píše:
U nás jede jiná hláška: „Budeme dneska prát“? Jako my všichni, přitom on nikdy nepral a prát nebude (prý to neumí a vysvětlení, že já jsem se taky s touhle dovednosti nenarodila, nebere..)
@Capricorn61 píše:
Tak asi kazda domacnost ma nejakeho „SE TO“
Ano ano “SE TO”
fakt nevím jestli se mám smát nebo brečet ![]()