Rozdíly v Beba a Nan

4066
12.12.10 13:08

Rozdíly v Beba a Nan

Prosím o radu. V Polsku jsem nakoupila UM Nan 1 s tím že tam má být stejné složení jako u nás Beba 1. Ale objevila jsem na etiketě že v 5 měsících se dává 6 odměrek na 180ml a u beby je to ve stejném měsíci 7 odměrek na 210ml. Jak je to možné že se v tomhle odlišujou když je totožná energetická hodnota a je to stejný výrobce? Podle čeho se mám teď řídit?nebo je to jedno kolik mu dám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
12.12.10 13:25

dávala jsem dávkování jako čského -ono počet odměrek na mňožství vody je stejný,jen poslký děti ve 3 měsících jedí 120ml 7× denně a české děti 150 ml 5 x denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
12.12.10 13:29

zajímavé :mrgreen: budu se nejspíš řídít podle Filípka, to bude nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.13 17:53

Ahojte, prosím o radu. Malý bol na UM Nan pro 2. Ale akurát počas letných prázdnin sme boli rozlietaný, tak som vždy kúpila Bebu2 a malý akurát prechádzal na 3, pretože tá je od 10. mesiaca. Teraz keď už je koniec prázdnin, sme doma, tak som si objednala od tej pani ako sme vždy kupovali Nan pro 3, aby bola zásoba a pred chvíľou mi ju pošta doručila a moje zdesenie nastalo po otvorení, keď som zistila, že Nan 3 je od ukončeného 12.mesiaca…ale Beba 3 je od 10. mesiaca.
A teraz nastáva dilema. Malý má rok až o tri týždne a ja som mu dala poslednú Bebu ráno. Mám tu 4kg Nan pro od jedného roka. Myslíte, že bude vadiť, keď mu ho dám vypiť???

• Citovat
  • Upravit
Libuše M.
27.8.13 18:09

Tak to bych vůbec neřešila! Ten rozdíl v kJ mezi mléky je tak malý, zanedbatelný!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová