Rozevlátá kamarádka

Anonymní
30.5.23 11:28

Rozevlátá kamarádka

Ahoj, holky, potřebuji si „vylít kyblíček“ a kvůli známým prosím o zachování anonymu…
Ale jsme skupinka pár kamarádek třicátnic zatím bezdětných, kdy jedna z nás si připadá, že my ostatní začínáme být zaprděné a nudné, jelikož už neděláme party do rána, zatímco ona si užívá život a má pořád kocoviny a pořád někde pije a hraje kulečník a o to si přijde mladistvější než my.
Ale cožpak, to by byla její věc.. letos ale začala mít móres, že přijde na setkání třeba podstatně později, protože nekde pila nebo byla hrozně mimo. Včera jsme na ní s kamarádkou čekali 3 hodiny, jelikož byla na jiné akci a pořád prodlužovala čas příjezdu, až nakonec nedorazila (ta akce před námi byla asi velká zabava).
Už jsem se neudržela a velice taktně skrz textové zprávy jsem se snažila vysvětlit, že to opravdu není hezké chovaní, že si na ní člověk udělá čas a ona dorazí o hodinu nebo i víc později nebo vůbec…ze asi řeším z jejího pohledu blbosti, ale že mě to mrzí. Ale tím jsem se prostě vyjádřila a je to tím za mně uzavřené.
Teď je samozřejmě ticho po pěšině. Cítím se pod psa, ale prostě to bohužel muselo ven, nechci se s ní hádat, ale ať radši setkání zruší rovnou, než aby tam člověk seděl natěšený a pak dostal košem kvůli lepší společnosti.
Nebo řeším blbosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1232
30.5.23 11:36

Nesnáším tohle chování. Když se s někým domluvím, očekávám, že dorazí a je to pro něj priorita, ne náhradní možnost pro případ, že lepší program padne. Taky bych byla naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21070
30.5.23 11:41

Taky bych se neudržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 11:41
@AnneElliot píše:
Nesnáším tohle chování. Když se s někým domluvím, očekávám, že dorazí a je to pro něj priorita, ne náhradní možnost pro případ, že lepší program padne. Taky bych byla naštvaná.

Díky za názor. Přijdu si teď jako největší hrotič, nesnáším někomu organizovat čas nebo když ho někdo organizuje mně, mám pochopení i pro zpoždění, ale fakt mě mrzí, co popisujete…a blbej pocit mám, jelikož ona je samozřejmě nad věcí, jelikož ona takhle funguje běžně a chodí hlavně po hospodach, ale já mám zvířata a starou babičku a přítele a není pro mne vždy možné si ten čas udělat…a zároveň nerada řeším nepříjemnosti, ale nemám ráda, když někdo nemá úctu k němu volnému času. S kamarádkou, která přišla, se vidím častěji, tudíž jsem si tentokrát dělala čas především kvůli te; která nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
30.5.23 11:49
@Anonymní píše:
Díky za názor. Přijdu si teď jako největší hrotič, nesnáším někomu organizovat čas nebo když ho někdo organizuje mně, mám pochopení i pro zpoždění, ale fakt mě mrzí, co popisujete…a blbej pocit mám, jelikož ona je samozřejmě nad věcí, jelikož ona takhle funguje běžně a chodí hlavně po hospodach, ale já mám zvířata a starou babičku a přítele a není pro mne vždy možné si ten čas udělat…a zároveň nerada řeším nepříjemnosti, ale nemám ráda, když někdo nemá úctu k němu volnému času. S kamarádkou, která přišla, se vidím častěji, tudíž jsem si tentokrát dělala čas především kvůli te; která nepřišla.

I kdyby tvým náhradním programem mělo být sledování televize, tohle se prostě nedělá a jsi naštvaná naprosto právem. S tou úctou k tvému času jsi to naprosto vystihla.

Blbosti rozhodně neřešíš. Já bych z tohohle byla natolik otrávená, že bych se na další snahy něco s ní organizovat absolutně vykašlala. Obzvlášť, když ani nepřišla omluva nebo nějaká snaha o vysvětlení. Působí to na mě, že vás má na párku ve prospěch chlastací party - ale ruku na srdce, není to tak možná pro vás lepší? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
30.5.23 11:50
@Anonymní píše:
Ahoj, holky, potřebuji si „vylít kyblíček“ a kvůli známým prosím o zachování anonymu…
Ale jsme skupinka pár kamarádek třicátnic zatím bezdětných, kdy jedna z nás si připadá, že my ostatní začínáme být zaprděné a nudné, jelikož už neděláme party do rána, zatímco ona si užívá život a má pořád kocoviny a pořád někde pije a hraje kulečník a o to si přijde mladistvější než my.
Ale cožpak, to by byla její věc.. letos ale začala mít móres, že přijde na setkání třeba podstatně později, protože nekde pila nebo byla hrozně mimo. Včera jsme na ní s kamarádkou čekali 3 hodiny, jelikož byla na jiné akci a pořád prodlužovala čas příjezdu, až nakonec nedorazila (ta akce před námi byla asi velká zabava).
Už jsem se neudržela a velice taktně skrz textové zprávy jsem se snažila vysvětlit, že to opravdu není hezké chovaní, že si na ní člověk udělá čas a ona dorazí o hodinu nebo i víc později nebo vůbec…ze asi řeším z jejího pohledu blbosti, ale že mě to mrzí. Ale tím jsem se prostě vyjádřila a je to tím za mně uzavřené.
Teď je samozřejmě ticho po pěšině. Cítím se pod psa, ale prostě to bohužel muselo ven, nechci se s ní hádat, ale ať radši setkání zruší rovnou, než aby tam člověk seděl natěšený a pak dostal košem kvůli lepší společnosti.
Nebo řeším blbosti?

Vůbec bych se na ni neohlizela. Není tam, její chyba.
Pokud máte sraz např v kavárně tak buď přijde nebo ne. Pokud byla domluva že někam společně vyrazíte a ona nepřijde na sraz tak bych na ni nečekala a jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 11:55

Díky Vám, samozřejmě se v tom dám pitvat nehodlám, jen jsem to říci musela, už mě to prudí delsi dobu, jen včera to fakt vygradovalo.
 Diky!

• Citovat
  • Upravit
5683
30.5.23 12:03

Jo, resis blbosti jak pubertacka; ty by si uz mela vedet, ze se ceka akademickou ctvrthodinku a dal uz sbohem a satecek.

No a jinak zivot leti a vy 30lete jalove vetve, nez se vzpamatujete, tak bude pryc a s nim vse co nabizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14938
30.5.23 12:09
@Ahep píše:
Jo, resis blbosti jak pubertacka; ty by si uz mela vedet, ze se ceka akademickou ctvrthodinku a dal uz sbohem a satecek.No a jinak zivot leti a vy 30lete jalove vetve, nez se vzpamatujete, tak bude pryc a s nim vse co nabizi.

Prosím tě Ahep, vezmi si už jednou prášky včas a nepruď. Tady běží naprosto slušná diskuze, než sem vrazíš ty vyzvracet svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
30.5.23 12:14
@Kfětoslava píše:
Prosím tě Ahep, vezmi si už jednou prášky včas a nepruď. Tady běží naprosto slušná diskuze, než sem vrazíš ty vyzvracet svůj názor

Starej se o sebe blazniva zenska jedna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
30.5.23 12:14
@Anonymní píše:
Nebo řeším blbosti?

toto jsem naposledy řešila s nespolehlivou kamarádkou v nácti. Ve 30 už bys měla vědět, že jsou lidé, se kterými ti nestojí za to si komplikovat žití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
30.5.23 12:15
@Kfětoslava píše:
Prosím tě Ahep, vezmi si už jednou prášky včas a nepruď. Tady běží naprosto slušná diskuze, než sem vrazíš ty vyzvracet svůj názor

napsala to dost drsně, ale víceméně přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.5.23 12:34
@JancaS84 píše:
Vůbec bych se na ni neohlizela. Není tam, její chyba.
Pokud máte sraz např v kavárně tak buď přijde nebo ne. Pokud byla domluva že někam společně vyrazíte a ona nepřijde na sraz tak bych na ni nečekala a jela.

Presne, cekat na nekoho tri hodiny??
Mi neprijde normalní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 12:37
@Vejanek píše:
Presne, cekat na nekoho tri hodiny??
Mi neprijde normalní.

Byly jsme tam ještě s jednou kamarádkou a ta dotyčná, třetí, nam v průběhu volala, že jistě dorazí.
Pro příště jsme poučené.

• Citovat
  • Upravit
10245
30.5.23 12:37

Někteří lidé to takhle mají. Také to není můj šálek kávy a když někde slíbím, že tam v určitý čas budu, tak se maximálně snažím tam být, ale když to o těch lidech vím, tak s tím předem počítám, že to tak nejspíš bude, a nenechávám kvůli nim program brzdit, a když třeba změníme lokaci, tak jim jen pošlu, že jsme se už přesunuli…
N a pokud vás to štve hromadně, tak ji prostě nezvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová