Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsme tri kamaradky a jedna z nas je taky furt nekde v lufte a na jeden den je schopna si domluvit tri prekryvajici se akce. Takze jsme to zacaly delat tak, ze se vzdycky domluvime s tou spolehlivou a dame vedet te nespolehlive, ze nekam jdem, a je na ni, jestli dorazi, nebo ne. Uz nas omrzelo cekat, az si na nas udela cas. Byt tebou tak by me to taky mrzelo a citila bych se pod psa, ale myslim, ze ses ohradila opravnene.
@Ahep píše:
Starej se o sebe blazniva zenska jedna!
Ty prášky zkus ![]()
@Anonymní píše:
Byly jsme tam ještě s jednou kamarádkou a ta dotyčná, třetí, nam v průběhu volala, že jistě dorazí.
Pro příště jsme poučené.
No tak jste byly zabaveny.
Nikdo te nenuti na nekoho cekat
Ale divny to je uznavam..
Me treba " nepomohlo " omluvit se den predem..přesto se dotyčná po..s..rat.. mohla ![]()
Ne nahodou je stará panna v 47 letech ![]()
@Vejanek píše:
No tak jste byly zabaveny.
Nikdo te nenuti na nekoho cekat
Ale divny to je uznavam..
Me treba " nepomohlo " omluvit se den predem..přesto se dotyčná po..s..rat.. mohla
Ne nahodou je stará panna v 47 letech
Ale vždyť já přece nemám hystrii. Ale když mi něco vadí, tak je to přece normální se ve slušné míře ozvat ne?
Příště už se na ní vykašlu, logicky.
Jak vypada 3 hodinove cekani na kamosku? To jako sedite a mlcite, abyste pak novinky probraly az s ni?
Ja bych proste brala, ze prijde az prijde. Urcite bych se neomezovala se zabavou, objednanim jidla a tak. Jeji chyba, ze chodi pozde.
@Anonymní píše:
Ale vždyť já přece nemám hystrii. Ale když mi něco vadí, tak je to přece normální se ve slušné míře ozvat ne?
Příště už se na ní vykašlu, logicky.
Ano..je to normální ![]()
Na miminu bych to asi neřešila, ale kazdy jsme jiny…i tu situaci si treba jinak pochopila, nevim.
![]()
Já bych na člověka čekala maximálně 15-20 minut, poté bych zkusila zavolat jestli se třeba něco nestalo a podle toho bych jednala dál. Takového člověka bych ve svém životě nechtěla. Tvoje,, kamarádka" z tebe udělala akorát,,koninu". A to určitě nejsi… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, holky, potřebuji si „vylít kyblíček“ a kvůli známým prosím o zachování anonymu…
Ale jsme skupinka pár kamarádek třicátnic zatím bezdětných, kdy jedna z nás si připadá, že my ostatní začínáme být zaprděné a nudné, jelikož už neděláme party do rána, zatímco ona si užívá život a má pořád kocoviny a pořád někde pije a hraje kulečník a o to si přijde mladistvější než my.
Ale cožpak, to by byla její věc.. letos ale začala mít móres, že přijde na setkání třeba podstatně později, protože nekde pila nebo byla hrozně mimo. Včera jsme na ní s kamarádkou čekali 3 hodiny, jelikož byla na jiné akci a pořád prodlužovala čas příjezdu, až nakonec nedorazila (ta akce před námi byla asi velká zabava).
Už jsem se neudržela a velice taktně skrz textové zprávy jsem se snažila vysvětlit, že to opravdu není hezké chovaní, že si na ní člověk udělá čas a ona dorazí o hodinu nebo i víc později nebo vůbec…ze asi řeším z jejího pohledu blbosti, ale že mě to mrzí. Ale tím jsem se prostě vyjádřila a je to tím za mně uzavřené.
Teď je samozřejmě ticho po pěšině. Cítím se pod psa, ale prostě to bohužel muselo ven, nechci se s ní hádat, ale ať radši setkání zruší rovnou, než aby tam člověk seděl natěšený a pak dostal košem kvůli lepší společnosti.
Nebo řeším blbosti?
Ze nekde na nekoho cekas 3 hodiny jako pip je ale tvuj problem
.
Hele, ji nepredelas. Tak se podle toho zarid.
@Ahep já náhodou souhlasím. Ano kamarádka se zachovala hrozně, ale ona neměla být tak hloupá a čekat proboha 3 hodiny!! To by se dalo stihnout věcí!!..
Moje kamarádka by to už nebyla, nesnáším nedochvilnost, natož pravidelnou. ![]()
@Ahep píše:
Jo, resis blbosti jak pubertacka; ty by si uz mela vedet, ze se ceka akademickou ctvrthodinku a dal uz sbohem a satecek.No a jinak zivot leti a vy 30lete jalove vetve, nez se vzpamatujete, tak bude pryc a s nim vse co nabizi.
Někdo je jalová větev, někdo je stará větev…a kušna k tomu ![]()
@Liberalissima píše:
Někdo je jalová větev, někdo je stará větev…a kušna k tomu
Rozhodne lepsi stara nez jalova, o tom netreba polemizovat myslim; a byt stara vetev, to se taky ne kazdemu podari
![]()
Kámoška má slušně nastartováno na dráhu alkoholičky. Ale koneckonců, její problém. Být tebou, tak na ní nečekám, jdu si po svých a najdu si jiné přátele.