Rozkousala propisku, kousek chybí

2900
29.2.12 09:58

Rozkousala propisku, kousek chybí

Ahoj, potřebuji radu, moje dcera (2,5 roku) rozkousala propisku a chybí kousek plastu. Rozkousala takovou tu špičku a necelá polovina z ní chybí. Nikde to nemůžu najít, říká, že to spolkla a ta propiska je parfemovaná, voní po jahodách, tak je to dost možné. Může jí to něco udělat se střevama? Máme jet raději do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.2.12 10:01

Já bych nejezdila ;) Sledovala bych malou a hlídala až to vyjde ven. Kdyby to do 48h nevyšlo( jj, kontroluj stolici :D ) tak bych teprve někam zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
29.2.12 10:12

kontrola stolice je velká paráda, tuhle jsem taky čekala. A pak volali naši, že to nametli při úklidu. stačilo 2×pitvání hovínek a teda bleble i když je to můj andílek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.2.12 10:25
verenika píše:
Já bych nejezdila ;) Sledovala bych malou a hlídala až to vyjde ven. Kdyby to do 48h nevyšlo( jj, kontroluj stolici :D ) tak bych teprve někam zašla

Přesně tak, my jednou našli knoflík … ani nevíme, kdy jej ratolest stihla zbaštit a synovec spolkl vršek od fixy … dobře to dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
29.2.12 10:38

Ať jí hodně vláknité stravy,zeleninu a hlavně zelí. Musíš počkat, až to vyjde.
Sousedů 13 měsíční syn snědl hřebík. Taky čekali a dočkali se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
29.2.12 10:41

No tak s hřebíkem bych asi jela:-(ale včera říkal dr. v Sama doma, že jeden chlapeček snědl teploměr a opravdu ho vykakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.2.12 10:44
Nelluška píše:
No tak s hřebíkem bych asi jela:-(ale včera říkal dr. v Sama doma, že jeden chlapeček snědl teploměr a opravdu ho vykakal.

No s hřebíkem bych taky jela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
29.2.12 10:45
verenika píše:
Nelluška píše:
No s hřebíkem bych taky jela :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: No s teploměrem asi ne, páč by mi to teda ani ve snu nenapadlo, že teploměr mohl zmizet do mého dítěte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.2.12 10:52

Stejně by mě zajímalo jak ho dokázal splknout? Byl to normální teploměr? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
29.2.12 10:59

normálně teploměr, říkal to tam jako raritu. Bylo to v pondělí. Dokonce prý existuje i záznam z rentgenu. ale bylo to už dřív, není to případ z poslední doby, ale stejně je to hustý. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.2.12 11:42

Dcera polkla kus plastu, asi 1,5×1cm /ostrý/, vůbec jsem to nevěděla. Zjistila jsem to až v plíně. Bylo jí asi 10 měsíců. Tak jsem volala dr. jen pro jistotu /máme skvělou pediatričku/. Prý jen kontrolavat či se nekroutí jako při nadýmání, jí a nekrvácí.

To mi řekla i pro případ, že zas něco sní.
Samo magnet, baterku, sklo a cokoliv ostrého jela bych hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
29.2.12 17:36
Mava píše:
Dcera polkla kus plastu, asi 1,5×1cm /ostrý/, vůbec jsem to nevěděla. Zjistila jsem to až v plíně. Bylo jí asi 10 měsíců. Tak jsem volala dr. jen pro jistotu /máme skvělou pediatričku/. Prý jen kontrolavat či se nekroutí jako při nadýmání, jí a nekrvácí.To mi řekla i pro případ, že zas něco sní.
Samo magnet, baterku, sklo a cokoliv ostrého jela bych hned.

Tak ty baterky jsou hodně nebezpečný, hlavně ty malý kulatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelapostova
8.3.12 21:53

Tak naše dvouletá dcerka mi při měření teploměrem ukousla špičku.Byl to rtuťový teploměr(první šok)a špička skleněná(druhý šok)Rtuťový kuličky teda začly padat až když jsem s teploměrem začla minipulovat,ale to sklo zbaštila.Takže jsem šílená strachy mastila do nemocnice,kde ji prohlídly pusinu a krk a poslaly nás domů,že se to určitě cestou obalí jídlem,protože kdyby to spolkla celé a nerožvýkala to,že by měla poraněnou pusinku nebo krk.Ptala jsem se i na ty kuličky rtuti(nevím jestli nějakou nesnědla),ale prý když jich zbaští jen pár,tak to nic není,maximálně by měla průjem.Takže teď kontrolujeme stolici a čekáme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii