Rozléhající se zvuky v poloprázdném pokoji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
29.7.11 09:29

Teď mě napadlo, garnyže bych nerada, líbí se mi záclony přímo na tyčkách na okně, to by taky mohlo pomoct, ne? :think:
Jinak pokoj má asi 3,5×4m.
Jak už tu někdo psal, v obyváku nemáme skoro nic (ani obrázky) plus schodiště a nic se nerozlýhá :zed: Že by to všechno pohltila sedačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.7.11 09:38

yvet,jak jsem psala,my opravdu nemáme nikde žádné textilie a nic se nerozléhá. do toho pokojíčku bude stačit,něco na zdi. vyzkoušej a pak uvidíš.
máme pokojíky také takové a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.7.11 09:42
Ywett píše: …Že by to všechno pohltila sedačka?

To je možné. To už je pěkný kus nábytku… :wink:

Jinak si myslím, že je rozdíl RD a bytovka. Možná se to zrovna u sluníčka v domku nerozléhá, ale kdyby někdo bydlel pod pokojíkem, kde je jen plovoučka, tak by určitě trpěl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.7.11 09:45

wioll,to o tom dupání na plovoučce atd. to je jasná věc. Já se jen vyjadřovala k tomu rozléhání zvuku v místnosti. Je mi jasné,,že když má někdo malé děti a plovoučku,tak dole u sousedů to musí být masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.7.11 10:32

záclonu,závěs,kapsáře na zeď,třeba i nějakou poličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
29.7.11 11:28

koberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.7.11 11:54

Ahoj, nám se takto rozléhal zvuk v obýváku, pak jsem dala na okna na jedné steně záclony a je po rozléhání :wink: Máme taky plovku a ty záclony to fakt pohltili, ani tam nemusel být koberec. teď máme i kusovej koberec u gauče a tam už taková změna nebyla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
29.7.11 13:03
Ywett píše:
Koberec se silnicama z Ikei vyměním za nějakej co největší

:palec: :palec:
Uvidíš, že to pomůže - a ještě Vás sousedi pod Vámi nebudou proklínat, až jim pomilionté předusají nad hlavou dvoje nožičky a potisící upadne autíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný