Rozmazlila jsem ji?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.2.23 08:24

Rozmazlila jsem ji?

Dobré ráno všem. Mám 1,5 měsíce starého chlapečka. Je hodně uplakaný, a přes den spí jen na mně :zed: Hodně nás trápí bříško, takže jsem od narození nosila v klubíčku, a asi si zvyknul :( Kromě spaní přes den na ruce bojujeme ještě s tím, že nikde nevydrží. V lehátku řve, v kočárku řve, na gauči řve, prostě ihned jak ho položím. Jediná moje spása je šátek, ve kterém se sice třeba 10 minut vzteká, ale nakonec usne :? Co na taková miminka platí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35691
27.2.23 08:27

Nic, vydržet a zjistit, co miminku vadí a co se mu líbí. Ono to časem přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
27.2.23 08:31

Nejde rozmazlit 1.5 měsíční miminko.. Vzdyt si chudatko teprve zvyká na svět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
27.2.23 08:35

Ne nerozmazlila, jsou taková miminka a postupně to bude lepší. A co platí na taková miminka? Dělat to co děláš, uspokojujes jeho potřeby a jde ti to, vis co potřebuje. Teď momentálně spát na tobě, nosit, za měsíc to třeba bude zase něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
27.2.23 08:36

Ne, určitě jsi ho nerozmazlila, vždyť je ještě tak malinký.
Chce to čas a zkoušet co projde a co ne. :) časem se to ustali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.2.23 08:36

Je malý nebo malá (jednou píšeš o holce, pak že máš chlapečka, ale to je jedno).
Dcera měla taky hodně problémy s břichem. Zlepšilo se to po 3 měsíci a pak se to postupně upravilo úplně. Hlavně, jak se přešlo z mléka na příkrmy. Takže rada je vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11770
27.2.23 08:40

Takhle malé miminko nemůžeš roznazlit :roll: mám teď 2,5mesicniho a měl to ze začátku podobné…taky se chtěl pořád chovat, usínala mi na rukou..pak se teda nechal odložit ale v bdělém stavu jen u mě…ono se to bude postupně lepsit…zacne se zajímat o to co je kolem něj, nějaké ty zvuky, hračky, hrazdicka…je to cca 14 dní co se to začalo zlepšovat u nás…když je najedeny prebaleny tak vydrží v houpatku pokud na mě vidí někdy půl hodiny, někdy hodinku…já zatím aspoň něco udělám doma a když pak usne tak se můžu třeba věnovat i staršímu dítku…☺️ občas se zadari že si v klidu i dojdu na WC :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
27.2.23 08:44
@Anonymní píše:
Dobré ráno všem. Mám 1,5 měsíce starého chlapečka. Je hodně uplakaný, a přes den spí jen na mně :zed: Hodně nás trápí bříško, takže jsem od narození nosila v klubíčku, a asi si zvyknul :( Kromě spaní přes den na ruce bojujeme ještě s tím, že nikde nevydrží. V lehátku řve, v kočárku řve, na gauči řve, prostě ihned jak ho položím. Jediná moje spása je šátek, ve kterém se sice třeba 10 minut vzteká, ale nakonec usne :? Co na taková miminka platí?

Tohle nošení a mazleni. Nosila jsem dceru první 3 měsíce přes den vždycky na spani, čtvrtý měsíc byla schopna první ranní dopo spánek usnout v kočárku nebo ji odložit do postýlky, od 5 měsíců odlozitelna na všechny spanky a spani v kočárku bez problému. Má 9m - v postýlce cajk a v kočáru usne někdy ikdyz se ještě ani nerozjede :lol: my měli ten čtvrtý trimestr a zas tak mi to nevadilo, protože jsem věděla, ze je to druhé a poslední dítě, tak jsem si to mazleni i uzivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35430
27.2.23 08:45

Zkoušela jsi pevně zavinout?
9 měsíců byl u tebe v teple a bezpečí, je normální že chce byt pořád u tebe. Časem to přejde, pak se to zase vráti až bude mít separačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.2.23 09:00

Je to normální, potřebuje to, obě holky byly do tří měsíců neodložitelné přísavky, teď už nejsou ani jedna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 09:35

@IvaX ano, omlouvám se, noc byla náročná a moc mi to nemyslí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.23 09:36

@JancaS84 zkoušela jsem zavinout na noc, a budil se víc než obvykle, přes den jsem nezkoušela..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.23 09:38

@hospodki jee, tak alespoň nějaké pěkné vyhlídky :lol: Tak budu doufat že to bude jako u vás :dance:

• Citovat
  • Upravit
72725
27.2.23 09:44
@Anonymní píše:
Dobré ráno všem. Mám 1,5 měsíce starého chlapečka. Je hodně uplakaný, a přes den spí jen na mně :zed: Hodně nás trápí bříško, takže jsem od narození nosila v klubíčku, a asi si zvyknul :( Kromě spaní přes den na ruce bojujeme ještě s tím, že nikde nevydrží. V lehátku řve, v kočárku řve, na gauči řve, prostě ihned jak ho položím. Jediná moje spása je šátek, ve kterém se sice třeba 10 minut vzteká, ale nakonec usne :? Co na taková miminka platí?

Buď ráda, že je v šátku v Klidu.. a dál nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky