Roznášení letáků- když je schránka příliš vysoko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
5.5.14 12:19

Tak to jste mě dostaly s těma co to ze schránek vybírají a s tím domovníkem to vůbec není špatný náapd to mě nenapdalo já se to snažím nějak řwešit páč když to nedoručím mám z toho peníze dolu a nemůžu v tom baráku nikdy nikoho zastihnout tak právě jsem přemýšlela nad tím papírem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.5.14 12:23

U nás nechávají hromádky letáků u vchodových dveří, zatíží je kamenem a kdo jde první do domu, tak letáky přendá na schránky a kdo chce, ten si tam vezme. Takže bych to asi dělal podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.5.14 12:37

Určitě bych neměnila schránku kvůli letákům, to neudělá nikdo a je to kravina. Zas tak extrémně vysoko ty schránky nemohou být, když tam dosáhnou majitelé, takže asi máš prostě pech, že jsi malá. Takže buď to stupátko, nebo se domluvit na odkladové ploše, ale to bych teda domlouvala s každým domovníkem zvlášť a chtěla po něm, aby tu informaci pak vyvěsil na nějaké nástěnce, jinak budou lidi nadávat (mě třeba v paneláku odložené štosy letáků štvaly). A pokud přijde kontrola, lidi řeknou, že nic nedostávají (takto teda u mě byli jen jednou, tuším, že od Kauflandu- paní se ptala, jestli dostáváme jejich letáky, jestli jsme dostali i ten poslední… prostě docela šmíra doručovatelů :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat