Rozpačité randění
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co bys kam chtěla posouvat.Tak buď je to chlap, který umí zaujmout a slovo nuda s ním nepoznáš, nebo ťuňťa, kterého postavíš na roh cukrárny, obejdeš město sama a za 2 hodiny ho najdeš na tom samém místě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
Už od svátků se scházím s jedním mužem. Vídáme se poměrně často, průměrně obden. Samozřejmě schůzky vypadají tak, že jedeme na nějakou túru, někdy si koupíme kafe s sebou a chodíme po městě. Jsme každý z jiného města.
Jde o to, že se pořád nemůžeme naladit na nějakou společnou vlnu a řeč, která by nás nějak přiblížila. Mluvíme jen o běžných, neutrálních věcech. Přitom je fajn, líbí se mi a vidím, že i já jemu.
Moc si nepíšeme ani přes den, prý na to není. Na tohle jsem nebyla zvyklá, vždy jsem s potencionálním partnerem komunikovala, zvlášť při poznávání a vzájemném oťukávání. Nevím ani, co očekává od vztahu atp. Tím, že se ale bavíme o věcech třeba že byl na výletě tam a tam a na toto téma mluvíme třeba půl hodiny, tak je blbý jen tak přesedlat na vážnější téma. Mám z něj pocit, že je mu nepříjemné se třeba bavit o minulých vztazích. Jenže jak se s ním emočně sblížit?
Pusu si při loučení dáme ale je to takové rozpačité. Prosím o radu, co mám změnit, jak to posunout?
Je nám oběma 30+. Prosím anonym, citlivé téma.
Díky a hezký den
Prostě špatná doba na randění
Máte v podstatě jen jeden typ schůzky pořád dokola.
Pokud z něj máš dobrý pocit - pozvat ho k sobě a společně uvařit /
kouknout na film / cokoli, co vás oba baví? ( fakt nemyslím rovnou sex )
K tomu „emočnímu přibližování“ - ne každý tohle zvládá po dvou,
třech týdnech.
Může být uzavřenější a potřebuje čas aby mluvil " o vztahu, o vás "
a víc osobně.
Sbližují právě společné zážitky, témata pak přijdou přirozeněji a
v návaznosti na to společně prožité - vyplynou ze situace.
Ještě to nevzdávej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Upřímně, kdyby na mě někdo po 3týdnech vybalil vážnější téma
ohledně našeho vztahu či mých bývalích vztazích, tak okamžitě
couvám.
Budu na tom asi jako ten chlap, své soukromí si chráním a neříkám jen tak
někomu - nejdřív ho totiž musím pořádně poznat a to je klidně i půl
roku…
Ja si na začátku se svým chlapem taky povídala o neutrálních tématech -
jeho práce, moje práce, zájmy, denní vtiopné zažitky - a pak to začalo
pomalu sklouzávat k tématům citlivějším.
Nikdy jsem se ho neptala jak to se mnou myslí - jemu se mnou bylo dobře, mě
s ním bylo dobře a je nám pořád spolu dobře i po 5ti letech
Takže netlač na pilu a užívej si, že máš někoho vedle sebe s kým Ti
je fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@alli_li píše:
Upřímně, kdyby na mě někdo po 3týdnech vybalil vážnější téma ohledně našeho vztahu či mých bývalích vztazích, tak okamžitě couvám.
Budu na tom asi jako ten chlap, své soukromí si chráním a neříkám jen tak někomu - nejdřív ho totiž musím pořádně poznat a to je klidně i půl roku…
Ja si na začátku se svým chlapem taky povídala o neutrálních tématech - jeho práce, moje práce, zájmy, denní vtiopné zažitky - a pak to začalo pomalu sklouzávat k tématům citlivějším.
Nikdy jsem se ho neptala jak to se mnou myslí - jemu se mnou bylo dobře, mě s ním bylo dobře a je nám pořád spolu dobře i po 5ti letech
Takže netlač na pilu a užívej si, že máš někoho vedle sebe s kým Ti je fajn.
Jako já bych s tím problém neměla půl roku se jen tak scházet,
poznávat..ale z mých zkušeností naopak chlapi tlačili (hlavně kvůli
sexu).
Nemyslela jsem bavit se přímo o minulých vztazích, to jsem napsala blbě,
ale třeba co mi (ne)vyhovuje ve vztahu a podobně. Proste vědět jestli to pro
oba není ztráta času (třeba kdyby nechtěl děti například)..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
Už od svátků se scházím s jedním mužem. Vídáme se poměrně často, průměrně obden. Samozřejmě schůzky vypadají tak, že jedeme na nějakou túru, někdy si koupíme kafe s sebou a chodíme po městě. Jsme každý z jiného města.
Jde o to, že se pořád nemůžeme naladit na nějakou společnou vlnu a řeč, která by nás nějak přiblížila. Mluvíme jen o běžných, neutrálních věcech. Přitom je fajn, líbí se mi a vidím, že i já jemu.
Moc si nepíšeme ani přes den, prý na to není. Na tohle jsem nebyla zvyklá, vždy jsem s potencionálním partnerem komunikovala, zvlášť při poznávání a vzájemném oťukávání. Nevím ani, co očekává od vztahu atp. Tím, že se ale bavíme o věcech třeba že byl na výletě tam a tam a na toto téma mluvíme třeba půl hodiny, tak je blbý jen tak přesedlat na vážnější téma. Mám z něj pocit, že je mu nepříjemné se třeba bavit o minulých vztazích. Jenže jak se s ním emočně sblížit?
Pusu si při loučení dáme ale je to takové rozpačité. Prosím o radu, co mám změnit, jak to posunout?
Díky a hezký den
Jak se emocne sblizuje? Proc by ti mel vykladat o predchozich vztazich?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
Díky a hezký den
Jednoduche, tak moc te nezere mozna ma nevyreseny jeste minuly vztah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jako já bych s tím problém neměla půl roku se jen tak scházet, poznávat..ale z mých zkušeností naopak chlapi tlačili (hlavně kvůli sexu).
Nemyslela jsem bavit se přímo o minulých vztazích, to jsem napsala blbě, ale třeba co mi (ne)vyhovuje ve vztahu a podobně. Proste vědět jestli to pro oba není ztráta času (třeba kdyby nechtěl děti například)..
Sukat snad muzes i bez rozebirani vaznych temat? Nebo co ma s tim spolecneho. Jak ti ma nekdo rict, jak to s tebou mysli? Co je to za blbost? Ty mas naprosto poprehazene schema randeni co a urcitou posloupnost, navaznost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@lilith1 píše:
Jednoduche, tak moc te nezere mozna ma nevyreseny jeste minuly vztah.
Kdyz nekoho zeru, tam mu vybalim po tydnu vsechno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
Díky a hezký den
A jak jste se poznali? Na seznamce? Můžeš se třeba zeptat na sourozence, jestli má, co dělají. Na jejich děti. A pak nadhodíš téma, zda by chtěl v budoucnu také děti nebo je nechce. Přirozeně to vyplyne z konverzace. Sama můžeš rozhovor převést jinam, na to co tě zajímá. Ale budeš muset začít sama. Ale s některými věcmi se člověk začíná svěřovat až po čase, až k tomu člověku získá důvěru a tak nějak přirozeně plynou. Teď stejně nemáš moc jiných možností, takže ty procházky ve dvou jsou fajn a zpestření, i kdyby to mělo zůstat v kamarádské rovině. Mezitím uvidíš, jak se to bude vyvíjet dál.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Může být prostě jen uzavřený, k tomu špatne zkušenosti… Sešli
jste se už v soukromí, napr. u někoho z vás doma? Možná by pomohla
sklenka vína, hezký film… Je to ale fakt zvláštní, když člověk nemá
co skrývat, nevím, co je špatně na tom říct třeba: poslední vztah trval
pět let, nevyšel… Další vztah si představuji tak a tak…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
Díky a hezký den
asi to není to pravé Brala bych ho zatím jako kamaráda, to se
taky hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No nejspolehlivější cesta na sblížení je sex.
Úplně nerozumím proč bych se s člověkem kterého si teprve oťukávám měla bavit o podobě vztahů, když jaksi ani není jasné, jestli spolu randíme.
Pokud je dotyčný introvertnější a spíš málomluvný, tak těžko z něj páčit osobní a citlivé věci - jedině že začneš mluvit sama o sobě, s takovou dávkou otevřenosti, jakou chceš od něj a uvidíš, jestli se přidá.
Ale obecně se v téhle fázi hledají témata které jednoho zajímají a druhý o nich chce něco vědět a nebo ještě lépe témata které zajímají oba.
Ale teda trávit půl roku planým žvaněním a pak zjistit že případný sex bude stejně plytký mi přijde jako plýtvání časem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dája999 píše:
Prostě špatná doba na randění
Máte v podstatě jen jeden typ schůzky pořád dokola.Pokud z něj máš dobrý pocit - pozvat ho k sobě a společně uvařit / kouknout na film / cokoli, co vás oba baví? ( fakt nemyslím rovnou sex)
K tomu „emočnímu přibližování“ - ne každý tohle zvládá po dvou, třech týdnech.
Může být uzavřenější a potřebuje čas aby mluvil " o vztahu, o vás " a víc osobně.
Sbližují právě společné zážitky, témata pak přijdou přirozeněji a v návaznosti na to společně prožité - vyplynou ze situace.
Ještě to nevzdávej
pokud nemam zájem o sex, tak bych fakt chlapa domu nezvala a vaření bych nechala do mnohem vzdalenejsi budoucnosti, kdy uz by se to vyvinulo ve vztah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pavlik Morozov píše:
Kdyz nekoho zeru, tam mu vybalim po tydnu vsechno?
když někoho zeru, tak mu nevypravím o výletech, ale chci ho vic poznat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nadváha - randění
- Komunikace a randění
- Randění se ženou s malými dětmi - bude mít na mě čas?
- Randění s více lidmi ve stejném období
- Randění s klukem, který je po rozchodu?
- Rozpačité stavy po porodu
- Randění v minulosti a dnes - změna k lepšímu?
Dobré ráno,
Díky a hezký den