Rozštěp páteře/potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
695
27.5.13 14:00

@lucyyyy : noo tak dneska jsem byla u mého doktrora. Ten mi vše popsal, jak co probíhá a vzhledem k tomu, že se zná s panem dr. Vlašínem osobně, tak mě u něj objednal na čtvrtek. Do Bohunic tedy jít nemusím :) Už, aby bylo po všem a věděli jsme na čem jsme, se snoubencem nemůžeme skoro spát jaký máme strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.5.13 14:36

@kk94 tak drzim moc palce, at to neni nic, nebo nejaka banalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
27.5.13 16:02

@kk94
moc vam drzim palce :palec: :hug: :hug:  :hug:

• Citovat
  • Upravit
14688
27.5.13 17:25

@kk94 taky drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
27.5.13 17:41

@kk94 Myslím, že v tomto případě je Dr. Vlašín ta nejlepší volba, moc držím palce ať vše dobře dopadne a ve čtvrtek dej vědět, jak jsi dopadla, budu ti moc držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
27.5.13 17:42

Vlašín je špička, držím palce, aby měl pro tebe jen pozitivní zprávy :).

• Citovat
  • Upravit
2483
28.5.13 15:51

Uplne chapu jak se citis, jsem ted ve 21tt a zjistili nam oboustanny rostep rtu, byla sem z toho prekvapena, nikdo v rodine u mne ani pritele to nema, ale bohuzel, vim ze asi s rostepem patere se to neda srovnat, ale zase asi bych nikdy nedala miminko pryc, pokud to vazne neni nutne. citim uz pohyby a je to neco uzasneho, ale to je na kazdem rodici, ale zase dnesni medicina je uz daleko lepsi nez za nasich rodicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
28.5.13 15:52

A drzim palecky, ale neztracej nadeji, mohlo se mu to jen zdat, preci jen jeste neni tak vyvunute a treba ti pak povi, ze je vse v poradku… budu na vas myslet at ste v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
30.5.13 14:42

Tak předně k panu Vlašínovi, vážně je to skvělý doktor, moc milý s lidským přístupem, ale bohužel neměl pro nás dobré zprávy :,( Na ultrazvuku nám potvrdil, to co nám říkal můj pan doktor v Kyjově, velmi rozsáhlý rozštěp páteře v krční oblasti + přidruženou srdeční vadu :,( Prognóza do budoucna je taková, že buď ještě v průběhu těhotenství potratím nebo miminko umře ihned po porodu, proto mi pan Vlašín doporučil potrat, nejlépe ještě tento nebo příští týden, aby to mohli provést pod narkózou a nemuseli vyvolávat porod. Rozhodli jsme se, že si ho necháme vzít, ale je to pro nás se snoubencem šok máme mít za měsíc svatbu, tak nevím jestli ji neodložíme, ani nevím, jak se bude teď ke mě chovat, bojím se, že mi to bude dávat za vinu atd. :,( A už vůbec nevím, jak to říct mým rodičům, bydlíme s nimi a na první vnouče se taky moc těšili, ikdyž bylo neplánované. :( Zítra mě ještě čeká návštěva u mého doktora, kde se s ním domluvím, kdy půjdu na potrat a kam, jestli do nemocnice do Kyjova nebo někde do Brna. :,( Říkám si, že kdybych veděla, že jsem těhotná dřív mohlo to dopadnout i jinak brala bych vitamíny atd., ani bych se nedivila kdyby mě to snoubenec s našima dávali za vinu, já sama si to dávám za vinu. Asi to psychicky nezvládnu nejradši bych si to šla hodit a to mi to ještě ani nevzali, ale říkám si, že je to lepší než porodit mrtvé dítě. Nevím jak se s tím vypořádat, musím na to pořád myslet a asi z toho zešílím. Vůbec netuším, co mám dělat. :,( Omlouvám se za ten sloh, ale potřebovala jsem se aspoň trochu vykecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
30.5.13 15:21

@kk94 :hug: je mi to lito,,, vim ci prozivas. Rozhodla si se spravne a lepsi,
ted, nez pak vyvolavat. Vim, o cem mluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
30.5.13 15:21

@kk94 Vím, že je to těžké…Hodně sil, čas vaše rány zahojí. Je mi to moc líto, není, co napsat… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
30.5.13 15:51

@kk94 už jsem ti psala dříve SZ, vyplač se, toto je ještě pro Tvou psychiku nejlépe vstřebatelná varianta - narkóza…Věřím, že příště už bude vše dobré a snažit se můžete začít po třech proběhlých MS…pokud Ti v nemocnici neřeknou jinak. Pak už jen s listovkou, moc a moc držím palce, ať je příště vše v nejlepším pořádku!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.5.13 17:59

Kk94 je mi to moc lito, drz se. Rozhodne si nic za vinu nedavej a pritel te vinit urco nebude.Musi ti byt ted maximalni oporou. Aspon ze ti vse udelaji v narkoze. Ja jsem dva dny po vyvolanem porodu/potratu takze vim.jak ti je. Jediny co ti muzu poradit je mluv, kric, brec, jen to vsobe nedus…kdyby cokoliv napis mi. moc na tebe budu myslet :* a okud muzu poradit s vyberem nemocnice Brno ne. Sama jsem z Brna a jela jsem do Vyskova. Jsou to opravdu vyborni lekari i sestricky a az budu rodit tak jedine tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
30.5.13 18:53

@kk94
je mi moc lito, ze to dopadlo tak jak pises :hug:
ale je dobře ze na to prisli ted a je moznost postoupit zakrok v narkoze…urcite ti nikdo vinu davat nebude-naopak se ti všichni budou stazit byt oporou…není to tva vina…listovka a vitaminy jsou dobra věc, ale tohle proste nebylo promyslene dopředu a tak neslo delat nic vic :hug: je mozne ze ani ty vitaminy by tohle tehotenstvi nezachranily…hlavne nevin sama sebe…urcite ti bude nejaky cas hodne smutno, ale ver ze to prejde a az miminko budete za par mesicu planovat, zacnes brat vse co je potřeba a dočkáš se pak zdravého drobecka…
ikdyz se to ted nezda, tak bude zase dobre :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
30.5.13 19:07

Ahoj, je mi to strašně moc líto. Nesmíš si dávat vinu, žádnou neneseš! Zní to jako klišé, ale čas tomu pomůže a ta bolest se zmírní. Štěstím v neštěstí je to, že to zjistili brzy a vše bude šetrnější a vyhneš se porodu. Držím ti moc palce, hleď dopředu. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty