Roztroušena skleróze punkce

11.7.26 21:41

Roztroušena skleróze punkce

Je mi 32. Od druhého porodu což je přes 3 měsíce trpím poflakováním nohou, motání hlavy, slabostí, špatném vidění. Byla jsem na magnetické rezonanci, bylo mi z výsledků řečeno že je podezření na roztroušenou sklerózu. Musím na punkci, které se strašně bojím. Už x let řeším neustále hubnutí. Mám teď 44 kg a měřim 164 cm. Nemáte někdo za sebou podobnou situaci? Zatím jsem v klidu, není to úplně potvrzení ale i tak. Máte za sebou někdo punkci? Mám z ní strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.7.26 21:48

U LP záleží, kdo ji dělá. Měla jsem jich víc. Ta nejlepší byla méně nepříjemná než odběr krve a trvala tak možná minutu. Při nejhorší už jsem myslela, že se netrefí, trvalo to dlouho a ještě mi doktorka říkala, že za to víceméně můžu já, protože neumím zaujmout pozici. :roll:

Ale zdaleka to není nejhorší věc, co na mě kdo prováděl. Docela mě překvapuje, že se jí tolik lidí bojí.

• Citovat
  • Upravit
119
12.7.26 00:12

LP mi dělali ve VFN někdy v 2016/17 a nějakej mladej doktor to prostě nemohl napíchnout. Ta bolest byla k pos… :cert: zavolali tedy jinou, zkušenější doktorku, ta to konečně trefila. Ještě, že tam se mnou byl nastávající manžel jako podpora :srdce:
Předtím výsledky z MR již byly jasné, mnohočetné leze na mozku i míše. Později to výsledky z LP potvrdily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí