Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, dej pak vědět, jak ses rozhodla, nejsem asi jediná zvědavka. Ale jsem ráda, že je tady více podobných příběhů s rozvodem za pět minut a šťastným koncem…a nejsi divná, jak jsem psala, mně bylo 29 a manžela jsem si vzala po měsíční známosti a rozvedla jsem se po 10 letech bratrosesterského soužití…a ok ![]()
Hlavně se na nikoho neohlížej - na něj, na tchýni či sousedy. Je to jen tvůj život!!! Držím palce! ![]()
Eva B. píše:
Zakladatelko, dej pak vědět, jak ses rozhodla, nejsem asi jediná zvědavka. Ale jsem ráda, že je tady více podobných příběhů s rozvodem za pět minut a šťastným koncem…a nejsi divná, jak jsem psala, mně bylo 29 a manžela jsem si vzala po měsíční známosti a rozvedla jsem se po 10 letech bratrosesterského soužití…a ok
Hlavně se na nikoho neohlížej - na něj, na tchýni či sousedy. Je to jen tvůj život!!! Držím palce!
souhlas..a taky jsem zvědaá, jak to dopadne
Holky, děkuju za podporu. Zkusím najít příhodný okamžik a ještě s manželem promluvit a navrhnout sexuologa. S tím mě asi pošle do háje, on přece žádný problém nemá, to já je uměle vytvářím…už ho slyším
A v nejhorším za ním vyrazím sama, to se tam ale asi hanbou propadnu, protože o tak intimních věcech nerada mluvím s cizími lidmi.
Když tyto problémy začaly, tak mi řekl, že sex strašně moc chce, ale že když jsem večer v ložnici a on v obýváku(chodí spát později, já brzo vstávám), tak ví, že čekám na sex a to ho strašně vystresuje a nemůže nic. Snažila jsem se mu vysvětlit, že nikde nesedím, nečekám a nekoukám na hodinky, kdy už jako ten sex začne, když už jdu večer do ložnice, tak do 15 minut spím, protože fakt hodně brzo ráno vstávám a poslední na co čekám je sex. Takže si myslím, že ke stresu není důvod, navíc ze začátku žádný takový problém neměl. Nicméně to jsme řešili asi před rokem a něco, od té doby nic. Tak je asi pořád ještě ve stresu. Nejvíc mě dostane když říká jak moc chce. To kdyby jste slyšely, tak si budete myslet, že žiju s pěkným kancem a každý den mě div neznásilní…Já už se tomu musím smát, když s tímhle vyrukuje…
Třeba má vážně nějaký problém (ne s tebou, ale se sexem). Za sexuologem bych určitě zašla, on ti poradí „jak na něj“ ![]()
Pomka píše:
Třeba má vážně nějaký problém (ne s tebou, ale se sexem). Za sexuologem bych určitě zašla, on ti poradí „jak na něj“
taky si to zacinam myslet
![]()
Anonymní píše:
pro kazdyho neni tak jednoduchy se rozvest aleposledni anonymka
nemají děti a je hodně mladá je to snazší než kdyby měla děti 3 a bylo jí 45 si myslím … tím nechci zlehčovat že to bude snadný pokud se rozhodne odejít ..nebude ale určitě řešitelný.
Anonymní píše:
Holky, děkuju za podporu. Zkusím najít příhodný okamžik a ještě s manželem promluvit a navrhnout sexuologa. S tím mě asi pošle do háje, on přece žádný problém nemá, to já je uměle vytvářím…už ho slyšímA v nejhorším za ním vyrazím sama, to se tam ale asi hanbou propadnu, protože o tak intimních věcech nerada mluvím s cizími lidmi.
Když tyto problémy začaly, tak mi řekl, že sex strašně moc chce, ale že když jsem večer v ložnici a on v obýváku(chodí spát později, já brzo vstávám), tak ví, že čekám na sex a to ho strašně vystresuje a nemůže nic. Snažila jsem se mu vysvětlit, že nikde nesedím, nečekám a nekoukám na hodinky, kdy už jako ten sex začne, když už jdu večer do ložnice, tak do 15 minut spím, protože fakt hodně brzo ráno vstávám a poslední na co čekám je sex. Takže si myslím, že ke stresu není důvod, navíc ze začátku žádný takový problém neměl. Nicméně to jsme řešili asi před rokem a něco, od té doby nic. Tak je asi pořád ještě ve stresu. Nejvíc mě dostane když říká jak moc chce. To kdyby jste slyšely, tak si budete myslet, že žiju s pěkným kancem a každý den mě div neznásilní…Já už se tomu musím smát, když s tímhle vyrukuje…
Zakladatelko, a jak to je, když začínáš ty? Co udělá, když se k němu začneš lísat a pusinkovat ho a líbat se s ním? Jaká je jeho reakce, když teda tak strašně moc chce? To je fakt na doktora. Kdyby mě s tím chlap poslal do háje, tak bych mu řekla, aby to nedělal pro sebe ale kvůli mě, že je to pro mě moc důležité, že pokud nemá problém on, tak ho máš asi ty a potřebuješ jeho pomoc. Takhle by se to dalo taky narafičit…
Anonymní píše:
Holky, děkuju za podporu. Zkusím najít příhodný okamžik a ještě s manželem promluvit a navrhnout sexuologa. S tím mě asi pošle do háje, on přece žádný problém nemá, to já je uměle vytvářím…už ho slyšímA v nejhorším za ním vyrazím sama, to se tam ale asi hanbou propadnu, protože o tak intimních věcech nerada mluvím s cizími lidmi.
kači31 píše:
Tak přesně tuhle větu slyším, jakoby vyšla z mého bývalého! No dostat ho k sexuologovi bylo tehdy taky nereálné, absolutně odmítal, že by to bylo třeba. Šla jsem sama a jsem moc ráda, že jsem šla. A tím, že jsem tam byla sama - o to byl sexuolog upřímnější. Nebylo pro mne jednoduché se rozvést, trvalo to ještě dlouho, ale spělo to k tomu a dnes jsem šťastná, že to tak dopadlo. I když i teď nerada říkám, že jsem „rozvedená“, stydím se za to. No příští rok už nebudu
Anonymní píše:
nemas se co stydet.. proste to nevyslo.. ![]()
Kalla1412 píše:Anonymní píše:Zakladatelko, a jak to je, když začínáš ty? Co udělá, když se k němu začneš lísat a pusinkovat ho a líbat se s ním? Jaká je jeho reakce, když teda tak strašně moc chce? To je fakt na doktora. Kdyby mě s tím chlap poslal do háje, tak bych mu řekla, aby to nedělal pro sebe ale kvůli mě, že je to pro mě moc důležité, že pokud nemá problém on, tak ho máš asi ty a potřebuješ jeho pomoc. Takhle by se to dalo taky narafičit…
No, to je různý. Když ho třeba obejmu, tak většinou stojí jak solný sloup. Když sedíme na gauči a já se k němu přitulím a tak, většinou nehne brvou nebo se začne tak přiblble usmívat jakoby říkal: o co se snažíš, stejně nic nebude. Upřímně už jsem se dlouho o svádění nepokoušela, protože mě tohle jeho chování tak nějak ponižuje…
No a když má plnou hubu povídaček, jak tě chce, co tím myslí?
Nikdy jste si třeba nepovídali, kdo to jak má rád, ani na začátku, to to bylo vždy tak?
Já si fakt nedokážu představit nikoho, kdo by byl prostě jak kamarád, snad ani to ne, od kamaráda dostanu pusu ![]()
podle mne jeslti sex strašně moc chce ale ne s tebou. Podle mne. A to že ho stresuje že někde čekáš na sex (byť to není pravda) to je fakt k smíchu.
Jak by to bylo třeba o vejkendu? Nebo ráno? To je jako vod rána ve stresu.. „jen ať se neprobudí a něco nechce“
Je to celý dívný.. buď je to celý jedna velká lež nebo fakt hustej psychikej trabl. V kažym případě buď to řešit chce nebo to nemá mezi váma cenu. Sorry za trochu tvrdčí slova.
Sprosťák Eddie píše:
podle mne jeslti sex strašně moc chce ale ne s tebou. Podle mne. A to že ho stresuje že někde čekáš na sex (byť to není pravda) to je fakt k smíchu.Jak by to bylo třeba o vejkendu? Nebo ráno? To je jako vod rána ve stresu.. „jen ať se neprobudí a něco nechce“
Je to celý dívný.. buď je to celý jedna velká lež nebo fakt hustej psychikej trabl. V kažym případě buď to řešit chce nebo to nemá mezi váma cenu. Sorry za trochu tvrdčí slova.
Hele, jestli chce sex, ale ne se mnou, tak ať není srab a řekne to. Já to přežiju, to se prostě stává, že se lidi přestanou přitahovat. Nebo jestli mě už nemá rád. Proč si mě teda vůbec bral, já sama o svatbě nikdy nemluvila. Jenže kdyby tohle všechno přiznal, tak bych logicky zažádala o rozvod. Nejsem barbar, nebudu někoho nutit aby se mnou žil, když už to tak necítí. Ale rozvod nechce. Nevím proč, někdy mám pocit, že by to vnímal jako prohru, nebo že by si na něj lidi ukazovali, že se mu nevyvedlo manželství. Já už vážně nevím. A ptát se ho co má rád v sexu? Můj názor: je třeba se o tom nějakým způsobem pobavit, protože člověk není jasnovidec, že. A pokud má jeden druhého rád, tak chce aby se mu to líbilo. To jsem chtěla i já. Dozvěděla jsem se, že o takových věcech se otevřeně nemluví. Ženská na to musí nějak přijít. Od toho je ženská. Což se mi asi nepovedlo.
Teda, že o takových věcech se nemluví, to slyším poprvé. To mi přijde jak příznivce nějaké sekty ![]()
To jako když spolu spíte, tak tichý zásun pod peřinou a konec?
Buď je fakt teplej, nebo má ze sexu strach, co jeho rodiče, nebyla tam nějaká puritánská výchova? Tohle už fakt není normální. Jste mladý lidi, máte se milovat, experimentovat. ![]()
Nebo mě napadlo, jetsli má nějaký problém, úchylku, tak se prostě oženil, aby byl v okolí klid a on to nemusel řešit, že do něj lidi rejou proč je sám a nemohl by uskutečnit opravdu to, co by chtěl, ať je to chlap, ženská, zvíře, nebo co já vím…
Já bych to nevydržela ani měsíc.
ww píše:
Těžko radit, ale já bych toto nevydržela. Představ si v tomto žít dalších 50,60 let. Líbí se ti ta představa? Pojkud ne, rozveď se a udělej si život krásnějšíBez pohlazení žít pro mě není spokojený život
Vždyt mi se tulíme pořád, pusu si dáme kdykoliv je příležitost a obejmutí od milované osoby je naprosto úžasná věc.Tohle bych nevydržela, řekni mu že tě takové chování uráží a že to není normální když se dva lidi mají rádi.Myslím že tvůj život bez něj bude štastnější!!! ![]()