Žárlivky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.11 12:54

žárlivky

aHOJKY zakladam tuto diskusi zjistila sem ze sem hrozne zarliva mate nake pribehy? jaky ste mnely duvod zarlit na partnera? co vam nejvice vadi? :palec: ja sem treba uplne hotova kdys nekam deme a otaci se za jinejma zenskejma no proste ze jim kouka na zadky to jsem schopna mu udelat hned scenu :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
20.6.11 12:58
Anonymní píše:
aHOJKY zakladam tuto diskusi zjistila sem ze sem hrozne zarliva mate nake pribehy? jaky ste mnely duvod zarlit na partnera? co vam nejvice vadi? :palec: ja sem treba uplne hotova kdys nekam deme a otaci se za jinejma zenskejma no proste ze jim kouka na zadky to jsem schopna mu udelat hned scenu :oops: :oops:

To jsou dnes témata :roll:

Nežárlím, už jsem z toho „vyrostla“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.6.11 13:01

Nežárlím a nemám proč.. :nevim:

Mě přijde, že žárlivec je stejný ubožák, jako ten kdo schválně žárlivost vyvolává ( okukování zadků se podle mě neděje v bezvědomí, prostě né že se neovládne, ale CHCE se kouknout)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

Taky nežárlím,máme v našem vztahu nějaké meze a důvěru.A když se ten můj na někoho podívá?Tak mě to nevadí,taky koukám na chlapi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Katrinka píše:
Anonymní píše:
aHOJKY zakladam tuto diskusi zjistila sem ze sem hrozne zarliva mate nake pribehy? jaky ste mnely duvod zarlit na partnera? co vam nejvice vadi? :palec: ja sem treba uplne hotova kdys nekam deme a otaci se za jinejma zenskejma no proste ze jim kouka na zadky to jsem schopna mu udelat hned scenu :oops: :oops:

To jsou dnes témata :roll:

Nežárlím, už jsem z toho „vyrostla“ :mrgreen:

kdys se ti tema neliby nemusis sem psat :roll: :roll: nezakladala sem pro ty co nezarli ale pro tz co ano :roll: :roll: :roll: takze tvuj prispevek nevim co znamena :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3011
20.6.11 13:04

Nezlob se, ale mohu vyjádřit svůj názor, ať je jakýkoliv, nebo se pletu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.6.11 13:07

Nežárlíme na sebe.. nejsme už malé děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
20.6.11 13:10

já kdysi žárlila, ale už mne to pouští. Celé to tehdy spustil můj přítel.. jenž tajně jezdil za svou bývalou přítelkyní.. ted už jsem se dost uklidnila… ale byla to tehdy katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
20.6.11 13:12

Síce hľadáš len žárlivky, ale musím pridať svoj názor

ja žiarlivá nie som, ako niekto správne napísal, som na to už trošku veľká, aby som žiarlila, veď nemám 13 rokov…
Ja svojmu manželovi dôverujem, on mne tiež a to je základ. Keď nie je vo vzťahu dôvera, je to vzťah o ničom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.6.11 13:18

obcas zazarlim ale urco ne kdyz sa podiva na zadek :mrgreen: :mrgreen:
taky sa rada kouknu po peknem chlapovi :lol:
a tak nezarlim z duvodo toho ze byvali byl tak strasne zarlivy ze sem se nemohla ani nikomu pozdravit, chran boze telefonovat.. to byli hned milenci.. kdyz sem nemelachut na sex tak dle nej sem uz spala s nekym jinym a nanej ted nemam chut… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
tak vim co zarlivpst dela tak sa ji radeji vzdaluji…
dela to jen peklo ze zivota a takyy se od toho hnupa utekla.. pac jeho zarlivost sa stupnovala az na fyzicke nasily!!! :pocitac: :pocitac:
neni to k nnicemu dobre…
a kdyz uz zazarlum tak si to necham pro sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.11 13:37

jA SI myslim ze zarleni neni vec jen malich deti ! samozrejmne kazdy muze rict svuj nazor ! :kytka: :pankac: ja sem asi jeste dite protoze me to vadi kdys kouka na jine zensky provokuje mne to ani nevim proc

• Citovat
  • Upravit
13338
20.6.11 13:38

Já žárlim… myslím ale, že docela v normě, nejsem žádnej žárlivej psychopat. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.11 13:40

A ty neokukuješ chlapy?:-)

Anonymní píše:
jA SI myslim ze zarleni neni vec jen malich deti ! samozrejmne kazdy muze rict svuj nazor ! :kytka: :pankac: ja sem asi jeste dite protoze me to vadi kdys kouka na jine zensky provokuje mne to ani nevim proc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.6.11 13:49

já taky žárlím ale jen drobek.. :lol: spíš jenom tak ze srandy.. mám vysoké sebevedomí že je to pod mou uroveň delat sceny :wink: podle mě ani chlapy nemají rádi žárlivé scény :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.6.11 13:54

Tak já už nežárlim :mrgreen: Žárlila jsem šíleně na začátku vztahu, ale to bylo tím, že jsem byla hodně zamilovaná a taky jsem věděla, co ten můj je za zvíře, jenže já byla stejný :-D
Nejdřív jsem vyhodila prachy za psychologa, který mi stejně nepomohl, abych si to do roka sama utřídila v hlavě.
A teď žárlím minimálně a na holky na ulicích koukám spíš já a když se koukne i on, máme aspoň co probírat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí