Žárlivky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
budulinek2011
9.9.11 16:36

No nevím, vetšinou když někdo nekoho miluje, tak nedovolí aby sáhl na někoho jineho :-/ Takže se nedivím že nežarliš.. Zrejmě nemiluješ.

• Citovat
  • Upravit
412
10.9.11 09:13

Já žárlím, zvláště když mi k tomu dal podnět, stále se z toho vzpamatovávám … snažím se to zakrývat, nerejpat do něj a být milá. Ale když odjede tak si říkám jestli opravdu odjel do práce, co když ..... Ale pak si říkám, jestli se má něco provalit tak se to dřív nebo později provalí a je to vyřešený. Ten kdo miluje, tak v rozumné míře žárlivosti to tím vlastně dává najevo. Kdybych nemilovala tak nemám na co žárlit a ještě budu ráda že si ho nějaká jiná odvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
10.9.11 09:38

U bývalého partnera jsem žárlila hodně a taky se později ukázalo, že to mělo důvod. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.8.12 09:43

Starsi, ale dobre tema..
ja teda zarliva jsem. ale uz to neni tak strasne jako driv. Ale i driv jsem zarlila spis na to, ze se mi ndostavalo pozornosti. ze ji partner venoval jinym. Ale treba kdyz kouka po nejaky zensky, tak to ve me hodne vre! :nevim:
a co me stve je to, ze on nezarli vubec! to me vytaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 09:58

Neboj, určitě žárlí, jen to chlapi umí nedávat najevo. Mě jednou napsal dávný kamarád, kterými kdysi hodně pomohl, ale neměli jsme spolu to nejměnší. Můj se tvářil jako že nic, fakt na něm nebylo nic znát a asi po roce, při velké hádce to na mě vybalil-tak dlouho mu to leželo v hlavě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.8.12 10:03
@nejvíczoufalá píše:
Neboj, určitě žárlí, jen to chlapi umí nedávat najevo. Mě jednou napsal dávný kamarád, kterými kdysi hodně pomohl, ale neměli jsme spolu to nejměnší. Můj se tvářil jako že nic, fakt na něm nebylo nic znát a asi po roce, při velké hádce to na mě vybalil-tak dlouho mu to leželo v hlavě..

jako muj taky kdysi davno zarlil na spolupracovnika, co jsem ho jen bravala autem do prace… a taky tvrdi, ze nezarlil…
porad mi rika at nekam jdu a tak… aby on mohl taky.
myslim, ze nezarleni je horsi jak zarlivost. pripadam si nekdy jako ze si mysli, ze by o me snad ai nikdo ne :nevim: stal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6016
28.8.12 10:08

Tak si nějakého ctitele vymysli :) Nebo nic nevymýšlej, kup si kytku - stačí jedna růže - přijď s tím domů a až se tě zeptá, kdes to vzala, stačí říct: A není to jedno?
Uvidíš, jaká bude reakce. Můj muž je sice zvyklý, že mi jiní něco dávají, ale když je to od jednoho častěji, tak taky zbystří… :)
Občas to chce pošťouchnout, abys nezapadla mezi domácí inventář :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.8.12 10:13
@vendulaaa píše:
Tak si nějakého ctitele vymysli :) Nebo nic nevymýšlej, kup si kytku - stačí jedna růže - přijď s tím domů a až se tě zeptá, kdes to vzala, stačí říct: A není to jedno?
Uvidíš, jaká bude reakce. Můj muž je sice zvyklý, že mi jiní něco dávají, ale když je to od jednoho častěji, tak taky zbystří… :)
Občas to chce pošťouchnout, abys nezapadla mezi domácí inventář :)

:mrgreen: no, uz to mam v planu. pac si vazne pripadam, ze jako tak nejak patrim do jeho domacnosti a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.8.12 10:17

Ahoj, ja jsem ze zacatku vztahu zarlila fakt hodne, ale naprosto bezduvodne :) treba ze se jen usmal na prodavacku a rekl dekuju :nevim: hned jsem byla urazena a hadala se a ted (po 5ti letech) se tomu smeju :D ne ze bych nezarlila, ale urcite kvuli takove blbosti. nebo ze se podiva na zenskou? nevadi mi to. jak uz tu psaly jiny, treba mu i reknu: ta mela prsa, videls? a nekdy si vazne ani nevsimne :D proste jsem se pres tohle nesmylny zarleni nejak prenesla, verime si :*, ale jak bych videla ze na nej nejaka jen sahne(to by mi vadilo, protoze to smim jen ja ;) ), vezli by ji se zlomeninou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.8.12 10:20
@sabines86 píše:
Ahoj, ja jsem ze zacatku vztahu zarlila fakt hodne, ale naprosto bezduvodne :) treba ze se jen usmal na prodavacku a rekl dekuju :nevim: hned jsem byla urazena a hadala se a ted (po 5ti letech) se tomu smeju :D ne ze bych nezarlila, ale urcite kvuli takove blbosti. nebo ze se podiva na zenskou? nevadi mi to. jak uz tu psaly jiny, treba mu i reknu: ta mela prsa, videls? a nekdy si vazne ani nevsimne :D proste jsem se pres tohle nesmylny zarleni nejak prenesla, verime si :*, ale jak bych videla ze na nej nejaka jen sahne(to by mi vadilo, protoze to smim jen ja ;) ), vezli by ji se zlomeninou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jenom se zlomeninou??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
28.8.12 10:22

:D vlastne tezko rict jak moc by me to vyburcovalo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.8.12 10:24
@sabines86 píše: :D vlastne tezko rict jak moc by me to vyburcovalo :think: :mrgreen:

nooo, ja videt jak na nej nejaka saha, tak to by byl slusny cirkus! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 11:14

Tak já se taky hlásím k žárlivkám. Vždycky si říkám, že už to se mnou není tak hrozný, jak dřív, ale pak přijde nějaká prkotina a už to jede. Žárlím na jeho kolegyně v práci, když o nich mluví, žárlím na ten debilní FB, kam už jsem radši přestala chodit, protože mi vadí, když mu tam nějaká kravka lajkuje všechno, co tam dá a ještě si tam pod tím pak spolu povídají, grrrr :pocitac: Ale nedělám scény, ani mu to snad nijak nedávám sežrat. Radši tam prostě nechodím. A pokud nepřijde situace, jako třeba loni, že u něj doma přespaly dvě kamarádky, co sem přijely na dovolenou a kdy jsem ho málem zabila, tak nám moje žárlivost vztah nijak nenarušuje, na to máme jiný věci :roll:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 11:17
@Lilemonka píše:
Tak já se taky hlásím k žárlivkám. Vždycky si říkám, že už to se mnou není tak hrozný, jak dřív, ale pak přijde nějaká prkotina a už to jede. Žárlím na jeho kolegyně v práci, když o nich mluví, žárlím na ten debilní FB, kam už jsem radši přestala chodit, protože mi vadí, když mu tam nějaká kravka lajkuje všechno, co tam dá a ještě si tam pod tím pak spolu povídají, grrrr :pocitac: Ale nedělám scény, ani mu to snad nijak nedávám sežrat. Radši tam prostě nechodím. A pokud nepřijde situace, jako třeba loni, že u něj doma přespaly dvě kamarádky, co sem přijely na dovolenou a kdy jsem ho málem zabila, tak nám moje žárlivost vztah nijak nenarušuje, na to máme jiný věci :roll:

no, kolegyne v praci uz se snazim mit nejak na haku. :nevim: a FB je teda nekdy peklo, to se priznam, ze kontroluju kolik mu tam pribyva zenskych, ale nejaky sceny bych uz kvuli tomu taky nedelala. ale je pravda, ze uz mi nedava tolik zamitek k tomu zarlit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 11:23
@tanik1912 píše:
no, kolegyne v praci uz se snazim mit nejak na haku. :nevim: a FB je teda nekdy peklo, to se priznam, ze kontroluju kolik mu tam pribyva zenskych, ale nejaky sceny bych uz kvuli tomu taky nedelala. ale je pravda, ze uz mi nedava tolik zamitek k tomu zarlit. :jazyk:

Hmm, tak to já jsem právě dneska po dlouhé době na FB vlezla a nestačila jsem se divit :pocitac: :pocitac:
Jinak je fakt, že kolegyně už mě taky nějak přechází. Hlavně už nejsou tak „svaté“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky