Žárlivky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.12 21:40

Jestli se můžu zeptat, jak zvládáte, když si váš přítel jde sednout s kámoškou? já to kupříkladu zvládám hodně špatně :( většinou to končí hádkou..a přitom bych chtěla být ta tolerantní, chápavá…ale nějak mi to zatím nejde. achjo :think: zvlášť, když vím, že ty kamarádky jsou krásné a mladé…

• Citovat
  • Upravit
16666
30.11.12 21:43
@Anonymní píše:
Jestli se můžu zeptat, jak zvládáte, když si váš přítel jde sednout s kámoškou? já to kupříkladu zvládám hodně špatně :( většinou to končí hádkou..a přitom bych chtěla být ta tolerantní, chápavá…ale nějak mi to zatím nejde. achjo :think: zvlášť, když vím, že ty kamarádky jsou krásné a mladé…

zvladam to jak kdy, ale vetsinou hodne spatne… neverim, ze mezi chlapem a zenskou muze byt kamaradstvi. vzdycky, nebo ve velke vetsine se to z nektere strany zvrhne… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
30.11.12 21:48
@Anonymní píše:
Jestli se můžu zeptat, jak zvládáte, když si váš přítel jde sednout s kámoškou? já to kupříkladu zvládám hodně špatně :( většinou to končí hádkou..a přitom bych chtěla být ta tolerantní, chápavá…ale nějak mi to zatím nejde. achjo :think: zvlášť, když vím, že ty kamarádky jsou krásné a mladé…

pojd za náma jestli chceš ;) https://www.emimino.cz/…ankovani/11/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
1.12.12 08:43
@Anonymní píše:

no tak to se přiznám, že to bych nezvládla - a jako proč to dělá? at vezme kámoška manžela nebo přítele a jdete ve 4 ne??? a copak by tvůj přítel dělal, kdybys ty chodila s jiným si sednout??? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 12:56
@micha.bello píše:
Přece by ti neřekl, že mají v práci hezké ženské. I kdyby tam takové pěkné byly, tak by stejně raději řekl opak, abys například nežárlila, když by přijel o 2 hodiny později z práce. Ono se přece jenom žije lépe v domnění průměrných spolupracovnic než s tím, že tam pracuje se samýma pěknýma ženskýma kolem 25 let… Já teď měla možnost jít na den otevřených dveří u manžela v práci a má tam teda jen samé mladé holky od 25-35 let. Z jedné holky tmavovlasé jsem měla divný pocit a ty ostatní se na mě taky nějak divně dívaly. Nevím, zda se mi to jen zdálo, nebo v těch jejich pohledech bylo něco víc. Ale raději to neřeším.

No víš - já znám všechny jeho kolegy i kolegyně, takže vím, že nekecá :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.24 16:26

.

Příspěvek upraven 01.01.25 v 10:31

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.24 16:30

.

Příspěvek upraven 01.01.25 v 10:32

• Citovat
  • Upravit
602
10.12.24 06:31

Vzhledem k tomu, že s manželem děláme instruktory cvičení, tak jsme dost otupeli. Na zadky, prsa a vypracované hrude koukáme pořád. Taky v dopomocich na ně sahame. Takže nějaká žárlivost šla úplně stranou, i když vím že ta a ta se manželovi líbí.
Ani jeden z nás nechodí po kavárnách s někým sám. Většinu aktivit provozujeme společně nebo se skupinou přátel. Navíc jsme v komunikaci poměrně otevření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42381
10.12.24 06:41

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.12.24 13:07
@Anonymní píše: Více

No takové řeči by se nelíbily žádné ženské. To není žárlivost, ale důvod k zamyšlení, jestli je ten chlap vůbec použitelný na vážný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.24 19:52

.

Příspěvek upraven 01.01.25 v 10:32

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.24 19:55

.

Příspěvek upraven 01.01.25 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
2607
14.12.24 19:56

Možná když jim je 15 ale normální dospěly chlapi ne. Já vlastně ani nevím jestli jsem žárlivá. Manžel mi nedává důvod žárlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25083
14.12.24 20:02

Promiň, ale chová se nevhodně. Rozhodně ne jako zamilovaný chlap. Spíš mám pocit, že by si na tobě rád hojil mindráčky. A ta, co se mu „z ničeho nic“ přestala ozývat, to těžko. Spíš měla pádný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
15.12.24 10:23
@prcekniky píše: Více

Hlavní je si uvědomit, že kamarádství mezi mužem a ženou vždy končí v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí