Žárlivky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16666
28.8.12 11:23
@Lilemonka píše:
Hmm, tak to já jsem právě dneska po dlouhé době na FB vlezla a nestačila jsem se divit :pocitac: :pocitac:
Jinak je fakt, že kolegyně už mě taky nějak přechází. Hlavně už nejsou tak „svaté“ :mrgreen:

no a to prece jde.. o tu „svatost“… copak se stalo na FB? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 11:43
@tanik1912 píše:
no a to prece jde.. o tu „svatost“… copak se stalo na FB? :nevim:

Aaale, jedna taková pipka, na kterou já žárlím snad nejvíc na světě, si tam s ním povídala a házeli po sobě smajlíkama :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 11:45
@Lilemonka píše:
Aaale, jedna taková pipka, na kterou já žárlím snad nejvíc na světě, si tam s ním povídala a házeli po sobě smajlíkama :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

joooo, takovyma tema s jazyckama a srdickama??? ty mam nejradsi… :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 11:52
@tanik1912 píše:
joooo, takovyma tema s jazyckama a srdickama??? ty mam nejradsi… :pocitac: :mrgreen:

Nee, to už by dneska nedošel do práce :mrgreen: :mrgreen:
Naštěstí jen takovýma těma rozesmátýma s velkou hubou :mrgreen:
Překvapuje mě, že na takové věci si dokáže udělat čas, ale je fakt, že mi ve stejnou dobu posílal z netu smsku, tak aspoň má malé bezvýznamné plus :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 12:02
@Lilemonka píše:
Nee, to už by dneska nedošel do práce :mrgreen: :mrgreen:
Naštěstí jen takovýma těma rozesmátýma s velkou hubou :mrgreen:
Překvapuje mě, že na takové věci si dokáže udělat čas, ale je fakt, že mi ve stejnou dobu posílal z netu smsku, tak aspoň má malé bezvýznamné plus :mrgreen:

dyt je znas… na podobne kraviny si cas udelaji vzdycky… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 12:24
@tanik1912 píše:
dyt je znas… na podobne kraviny si cas udelaji vzdycky… :pocitac:

No jo, ale rozdýchávej to pak :mrgreen:
Jo a jinak, můj přítel ve mě ještě vzbuzuje žárlivost tím, že plácá ostatní ženský po zadku. A říká, že to je naprosto asexuální, protože občas plácne i chlapa :cert:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 12:26
@Lilemonka píše:
No jo, ale rozdýchávej to pak :mrgreen:
Jo a jinak, můj přítel ve mě ještě vzbuzuje žárlivost tím, že plácá ostatní ženský po zadku. A říká, že to je naprosto asexuální, protože občas plácne i chlapa :cert:

haaaa. cozeee??? myslim, ze tomu memu zakazu se s nim kamosit! uci ho asi peky praseciny! a jeste ho placa po zadku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 12:29
@tanik1912 píše:
haaaa. cozeee??? myslim, ze tomu memu zakazu se s nim kamosit! uci ho asi peky praseciny! a jeste ho placa po zadku???
:mrgreen: :mrgreen: Myslím, že obra by asi neplácnul :mrgreen: :mrgreen: A neboj, plácá prý jen hodně dobrý kamarádky, ale po tom, co jsem na něj, když mi to loni řekl, čuměla jak puk a chtěla ho mlátit, tak to už snad ani nedělá :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 12:31
@Lilemonka píše: :mrgreen: :mrgreen: Myslím, že obra by asi neplácnul :mrgreen: :mrgreen: A neboj, plácá prý jen hodně dobrý kamarádky, ale po tom, co jsem na něj, když mi to loni řekl, čuměla jak puk a chtěla ho mlátit, tak to už snad ani nedělá :mrgreen:

no proto… o vikendu je prej naka grilovacka nebo co… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
myslim, ze kdyby placnul obra, tak obrovskou dostane!!! :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 12:33
@tanik1912 píše:
no proto… o vikendu je prej naka grilovacka nebo co… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
myslim, ze kdyby placnul obra, tak obrovskou dostane!!! :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jooo??? Vím, že má být brigáda, tak snad bude i grilovačka. Noo, možná by někdy obrovskou i zasloužil, to by nebylo od věci :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 12:36
@Lilemonka píše:
Jooo??? Vím, že má být brigáda, tak snad bude i grilovačka. Noo, možná by někdy obrovskou i zasloužil, to by nebylo od věci :mrgreen: :mrgreen:

no prej jooo… sem vcera skakala skoro do stropu, kdyz se me zeptal, jestli bych jela s nim.. teda ne na brigadu, na tu opecku… :potlesk:
ja mu kdyztak reknu, at mu nathane… :potlesk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 12:39
@tanik1912 píše:
no prej jooo… sem vcera skakala skoro do stropu, kdyz se me zeptal, jestli bych jela s nim.. teda ne na brigadu, na tu opecku… :potlesk:
ja mu kdyztak reknu, at mu nathane… :potlesk: :jazyk:

Tak jestli se mě zeptá taky, tak budu taky skákat do stropu :mrgreen: Takže doufám, že je Ti jasný, že prostě jedeš :palec: Šmarjaaa, ať ho nebije, by mi z něho zbyl jen mastný flek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 12:41
@Lilemonka píše:
Tak jestli se mě zeptá taky, tak budu taky skákat do stropu :mrgreen: Takže doufám, že je Ti jasný, že prostě jedeš :palec: Šmarjaaa, ať ho nebije, by mi z něho zbyl jen mastný flek :mrgreen:

no ja doufam, ze tam s tema dvema prasatama nebudu sedet sama!!! :zed: :lol:
neboj, slyselas nekdy vyraz „nezny obr“.. to je cely on.. :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
28.8.12 12:43
@tanik1912 píše:
no ja doufam, ze tam s tema dvema prasatama nebudu sedet sama!!! :zed: :lol:
neboj, slyselas nekdy vyraz „nezny obr“.. to je cely on.. :roll: :lol: :lol: :lol:

To se mi ulevilo :mrgreen:
Tak já budu teda čekat na pozvání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16666
28.8.12 12:44
@Lilemonka píše:
To se mi ulevilo :mrgreen:
Tak já budu teda čekat na pozvání :nevim:

heeej, jak na pozvani??? si pani domaci, ne? :dance: tak dej vedet, pac ja tam nak bez tebe nejedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí