Rozvedly byste se - asexuální partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
22.6.11 14:03

zakladatelko, ještě mě tak napadlo, máš třeba přehled, kam chodí, když je sám? Jako jestli nemá možnost navštěvovat nějaké gay podniky nebo pro transexuály apod…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
22.6.11 14:04

A že jsi zmínila, že on normálně vrcholu nedosáhne, tak jak ho dosáhne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.11 17:48
pikola píše:
A že jsi zmínila, že on normálně vrcholu nedosáhne, tak jak ho dosáhne? :think:

Nic takovýho jsem nepsala.
Jinak do sekty nepatří, není ani věřící. Pochybné podniky nenavštěvuje, to vím. První rok a půl bylo všechno v pohodě. Sex 1-2× týdně (hlavně o víkendu) a rozhodně nic v tichosti pod peřinou. Byly pusinky, mazlení, tulení, společná sprcha, koupel atd. Pak to začalo upadat. Nevím, možná jsem řekla nebo udělala něco co to zapříčinilo, ale nejsem si ničeho vědoma.

• Citovat
  • Upravit
1587
22.6.11 19:39

Tak jsem to řekla manželovi a jeho první reakce byla, že je to gay. Teda já jenom čtu ty dva dny tuhle diskuzi a jsem z toho taková vnitřně unavená…nechápu jak to můžeš vydržet, strašně si tím musíš ubližovat, mít doma takového partnera. Co si budeme povídat - pokud by měl problém sexuálního rázu, tak by se nevyhýbal jinému kontaktu s tebou… Já osobně sázím na to, že si nechtěl připustit jinou sexuální orientaci, snažil se, co to šlo, no a teď už to prostě nejde. Vím, že je to hnus, ale projela bych mu telefon, trochu ho sledovala, páč asi s tebou mluvit nebude a podala žádost o rozvod. Ve vašem případě budete rozvedeni za pět minut. Pokud nebude souhlasit, bude to horší, ale i tak se to dá řešit. No, hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
22.6.11 21:30
Anonymní píše:
Taky mě napadlo se odstěhovat a pak by se vidělo, jenže to má háček. Nemám se kam odstěhovat, bydlíme v mém bytě a on se nikam ani nehne. :-( Nemá kam, jedině zpátky k rodičům, jenže to by zase musel vysvětlovat proč a co se stalo…atd. A o to rozhodně nestojí.

Víš ono by možná stálo za to domluvit se třeba s nějakou kamarádkou, že u ní přespíš (třeba jen 3 dny) a on ať si trochu ujasní co bude dál… Ona i taková malinká přestávka pomůže dost věcí si ujasnit. Jinak pokud se pokusíš ještě nějak si o tom s ním promluvit, nezačínej hned o jeho problému, to bude brát jako útok, ale spíš o svých pocitech, jestli vidí jak se trápíš a že nevíš jak dál… Ach jo máš to těžký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.11 22:22
Anonymní píše:
Kalla1412 píše:
Anonymní píše:
Holky, děkuju za podporu. Zkusím najít příhodný okamžik a ještě s manželem promluvit a navrhnout sexuologa. S tím mě asi pošle do háje, on přece žádný problém nemá, to já je uměle vytvářím…už ho slyším :-( A v nejhorším za ním vyrazím sama, to se tam ale asi hanbou propadnu, protože o tak intimních věcech nerada mluvím s cizími lidmi.
Když tyto problémy začaly, tak mi řekl, že sex strašně moc chce, ale že když jsem večer v ložnici a on v obýváku(chodí spát později, já brzo vstávám), tak ví, že čekám na sex a to ho strašně vystresuje a nemůže nic. Snažila jsem se mu vysvětlit, že nikde nesedím, nečekám a nekoukám na hodinky, kdy už jako ten sex začne, když už jdu večer do ložnice, tak do 15 minut spím, protože fakt hodně brzo ráno vstávám a poslední na co čekám je sex. Takže si myslím, že ke stresu není důvod, navíc ze začátku žádný takový problém neměl. Nicméně to jsme řešili asi před rokem a něco, od té doby nic. Tak je asi pořád ještě ve stresu. Nejvíc mě dostane když říká jak moc chce. To kdyby jste slyšely, tak si budete myslet, že žiju s pěkným kancem a každý den mě div neznásilní…Já už se tomu musím smát, když s tímhle vyrukuje…
Zakladatelko, a jak to je, když začínáš ty? Co udělá, když se k němu začneš lísat a pusinkovat ho a líbat se s ním? Jaká je jeho reakce, když teda tak strašně moc chce? To je fakt na doktora. Kdyby mě s tím chlap poslal do háje, tak bych mu řekla, aby to nedělal pro sebe ale kvůli mě, že je to pro mě moc důležité, že pokud nemá problém on, tak ho máš asi ty a potřebuješ jeho pomoc. Takhle by se to dalo taky narafičit…
No, to je různý. Když ho třeba obejmu, tak většinou stojí jak solný sloup. Když sedíme na gauči a já se k němu přitulím a tak, většinou nehne brvou nebo se začne tak přiblble usmívat jakoby říkal: o co se snažíš, stejně nic nebude. Upřímně už jsem se dlouho o svádění nepokoušela, protože mě tohle jeho chování tak nějak ponižuje…

oppravdu jetli chces nehu tak utec kym mas cas…takto sa zbytecne trapit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.11 22:26
vegiska píše:
zakladatelko, ještě mě tak napadlo, máš třeba přehled, kam chodí, když je sám? Jako jestli nemá možnost navštěvovat nějaké gay podniky nebo pro transexuály apod…?

jj urcite bych ho nejak nenapande sledovala je to trapne ale risk je zisk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.6.11 22:26
pikola píše:

to psala jina holka.......taky anonym.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.11 06:45
Eva B. píše:
Tak jsem to řekla manželovi a jeho první reakce byla, že je to gay. Teda já jenom čtu ty dva dny tuhle diskuzi a jsem z toho taková vnitřně unavená…nechápu jak to můžeš vydržet, strašně si tím musíš ubližovat, mít doma takového partnera. Co si budeme povídat - pokud by měl problém sexuálního rázu, tak by se nevyhýbal jinému kontaktu s tebou… Já osobně sázím na to, že si nechtěl připustit jinou sexuální orientaci, snažil se, co to šlo, no a teď už to prostě nejde. Vím, že je to hnus, ale projela bych mu telefon, trochu ho sledovala, páč asi s tebou mluvit nebude a podala žádost o rozvod. Ve vašem případě budete rozvedeni za pět minut. Pokud nebude souhlasit, bude to horší, ale i tak se to dá řešit. No, hodně sil :kytka:

Taky mě to napadlo, ale na druhou stranu žádný pečka, kde by byli jen chlapi jsem u něj nikdy neviděla. No, to ovšem neznamená, že je nemá někde schovaný, že? Jinak až na tohle je bezva. Hodný, pracovitý, šikovný, když si řeknu, tak mi pomůže i s domácími pracemi, nechodí do hospody, zbytečně neutrácí…Ach jo. A mě se to na začátku vztahu zdálo moc hezký na to, aby to byla pravda a nebyl nikde žádný háček :-( .

• Citovat
  • Upravit
104
23.6.11 09:06
Anonymní píše:
pikola píše:
Nic takovýho jsem nepsala.
Jinak do sekty nepatří, není ani věřící. Pochybné podniky nenavštěvuje, to vím. První rok a půl bylo všechno v pohodě. Sex 1-2× týdně (hlavně o víkendu) a rozhodně nic v tichosti pod peřinou. Byly pusinky, mazlení, tulení, společná sprcha, koupel atd. Pak to začalo upadat. Nevím, možná jsem řekla nebo udělala něco co to zapříčinilo, ale nejsem si ničeho vědoma.

No jo,když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají..takže před manželstvím sex byl,a když jsi si ho vzala,nebylo nutno se dál přetvařovat..
Určitě bych mu řekla,že by jsi ráda,aby zašel za sexuologem..když ne on,tak aspoň ty sama..určitě se dozvíš něco,co ti v tvém rozhodování o rozvodu pomůže..já bych neváhala..pokud prostě není manžel hetero,a zcela normální,a dosud v sobě nějakou úchylku potlačuje,a nokoho krom tebe nemá,jak můžeš vědět,že to tak bude do konce života?Pokud je fakt „jiný“,tak svým způsobem taky musí trpět,že nedochází k naplnění jeho představ či tužeb..a je jen otázka času,třeba let,kdy se pokusí k tomu naplnění dojít..tj.najde si třeba milence apod..takže ty budeš x let trpělivá manželka,co čeká na zázrak,bude ti40,bezdětná,poněvadž to prostě nešlo,a on ti řekne promiň,nemůžu to už potlačovat,a buď sew bude chtít rozvést,anebo bude chtít být dál v manželství,ale žít si svůj život..s milencem,a co bude s tebou..ve40ti člověk těžko hledá tatínka,který s tebou bude chtít mít dítě..pokud budeš natolik zdravotně fit,aby to vůbec šlo..nebo to dítě mít budete,prostě se jednou nějak překousne,a ono to vyjde,a on bude mít pro lidi okolo ženu,dítě,a toho milence si stejně najde,teď už má své povinnosti splněné,a nikdo ho z třeba homosex.podezřívat nebude..a co bude s tebou?Ta trpělivá,hodná žena bude zase sama..minimálně psychicky..zdeptaná lety bez sexu..třeba budeš šťastná z toho dítěte,ale ta psych.blízkost z milování,co člověk po milování má,tu jaksi nebude x let přítomna..a ty si třeba najdeš milence taky,aby jsi ten psych.hlad uspokojila..
Takže vyhlídky nic moc :-( ,nejspíš zase rozvod..
Ne,já bych se asi nakonec rozvedla,dokud jsem mladá,zdravá ženská,co má pořád šanci najít chlapa,co jí bude na rukou nosit..taky jsem si myslela,že když se s přítelem rozejdu ve29letech,že už nejspíš rodinu mít nebudu,protože nebudu mít určitě na chlapy štěstí,a skončím bezdětná a singl..
Ale štěstí se unavilo,sedlo mi na záda,a zanedlouho čekám s nejlepším chlapem svýho života miminko :srdce:
Takže přeju dost odvahy v tom tohle všechno řešit a vyřešit,a věřím,že se ti to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
23.6.11 11:39

Jak už jsem ti psala svou identickou zkušenost, já bych za ním šla s návrhem sexuolog, pokud by nesouhlasil (jako ten můj), šla bych tam sama a vyslechla bych si názor člověka, který má v tomto směru více zkušeností. Asi bych mu dala před rozvodem v tomhle poslední příležitost. Ale rozhodně bych to začala řešit, nejen tady v diskusi. My ti řeknem max. naše názory, zkušenosti, ale řešit to musíš sama! pokud to řešit nebudeš, jak už tu někdo psal, bude ti 40, nešťastná, a nový život se ti bude rozjíždět mnohem hůř, než teď.
na nic nečekej, samo se nic nevyřeší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
23.6.11 12:43
kači31 píše:
Jak už jsem ti psala svou identickou zkušenost, já bych za ním šla s návrhem sexuolog, pokud by nesouhlasil (jako ten můj), šla bych tam sama a vyslechla bych si názor člověka, který má v tomto směru více zkušeností. Asi bych mu dala před rozvodem v tomhle poslední příležitost. Ale rozhodně bych to začala řešit, nejen tady v diskusi. My ti řeknem max. naše názory, zkušenosti, ale řešit to musíš sama! pokud to řešit nebudeš, jak už tu někdo psal, bude ti 40, nešťastná, a nový život se ti bude rozjíždět mnohem hůř, než teď.

Ze začátku mě překvapilo, kolik lidí navrhovalo rozvod jako ideální řešení ,ale když sem se nad tím zamyslela, tak je vlastně pradva, že pocity odmítání a ty vnitřní nezodpovězený otázky proč to všechno, jsou opravdu velkou zátěží a hlavně se to pak někde později projeví na Tvém chování vůči němu, pak to budou zase odnášet/vnímat děti. Já bych jako poslední věc na něj zkusila hupsnout a dělat, že ty jeho xichty nevidím,snažila bych se ho vážně rozparádit a když by se ani pak nic nezměnilo tak fakt hodně přitalčit, at ti to rekne, že to musíš vědět, protože to je opravdu nepříjemné a bolavé trápení. Jak říká můj moudrý muž, ve vztahu musí bezpodmínečně skvěle fungovat 2 věci - sex a porozumnění. Jak jedno z toho neklape, půjde ten vztah do kytek…A ono by se to prostě pak rozpadlo, at uz z Tvé, nebo z jeho strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 23:25

Určitě

Ahoj Anonymko, ja bych se teda urcite rozvedla. Mela jsem trosku podobny problem, manzel se mnou spal cca 4krat do mesice. Nejprve jsem uvazovala o „instalaterovi“, ale potom se objevil muj byvaly pritel :-P , slovo dalo slovo - a tedka po roce jsem rozvedena a mame spolu dvojcata. Pouze jeste resim otcovstvi - deti se narodili do 300 dnu od rozvodu, tak MUSEJI mit v rodnem liste byvaleho manzela. Ale to uz je jina kapitola … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
24.6.11 10:23
Kalla1412 píše:
kači31 píše:
Ze začátku mě překvapilo, kolik lidí navrhovalo rozvod jako ideální řešení ,ale když sem se nad tím zamyslela, tak je vlastně pradva, že pocity odmítání a ty vnitřní nezodpovězený otázky proč to všechno, jsou opravdu velkou zátěží a hlavně se to pak někde později projeví na Tvém chování vůči němu, pak to budou zase odnášet/vnímat děti. Já bych jako poslední věc na něj zkusila hupsnout a dělat, že ty jeho xichty nevidím,snažila bych se ho vážně rozparádit a když by se ani pak nic nezměnilo tak fakt hodně přitalčit, at ti to rekne, že to musíš vědět, protože to je opravdu nepříjemné a bolavé trápení. Jak říká můj moudrý muž, ve vztahu musí bezpodmínečně skvěle fungovat 2 věci - sex a porozumnění. Jak jedno z toho neklape, půjde ten vztah do kytek…A ono by se to prostě pak rozpadlo, at uz z Tvé, nebo z jeho strany…
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.11 15:28
Anonymní píše:
Jinak až na tohle je bezva. Hodný, pracovitý, šikovný, když si řeknu, tak mi pomůže i s domácími pracemi, nechodí do hospody, zbytečně neutrácí…Ach jo. A mě se to na začátku vztahu zdálo moc hezký na to, aby to byla pravda a nebyl nikde žádný háček :-( .

Ahojda, tak přesně takhle jsem si zdůvodňovala proč jsem 15 let !!! setrvala ve vztahu s chlapem, který by mohl být dvojčetem toho tvého…
Taky to začalo idylicky v mých 20, láska jak hrom, aj ten sex byl cca půl roku v pohodě (i když žádný zázrak to nebyl)… pak to upadalo - jednou za měsíc, jednou za 3 měsíce, jednou za rok… nakonec vůbec… nepomohly domluvy, rozhovory, vztekání se… vždyť on by přeci tak moc chtěl (to tvrdil), ale nějak z toho vždy sešlo, nikdy jsem nepřišla na to proč… paradoxně jsem ze všeho začala obviňovat sama sebe, že nejsem přitažlivá, že ho nevzrušuju, propadla jsem depce, která trvala několik let (to už jsme spolu byli 10 let jako bratr a sestra), ale nakonec jsem se probrala a začala jsem na sobě makat, chtěla jsem stůj co stůj ten vztah oživit… shodila jsem 25kg nadváhy (ty jsem měla už od počátku vztahu), zpevnila tělo, byla na modelaci prsou, stala se ze mě kočka a ani to s ním nehlo! Prostě jsem ho jako ženská nebrala… nebrala ho žádná ženská… nebrali ho ani chlapi (to vím natuty)… neměl ani jinou úchylku… dle mne byl prostě asexuální - sex k životu nepotřeboval… ze začátku se prostě přemohl…
Mockrát jsem to s ním řešila, on byl v takovém vztahu naprosto spokojený, nic mu nechybělo, nechápal co chybí mě, děti zpočátku chtěl, to by se snad i přemohl, ovšem kdyby se nezadařilo napoprvé, tak by to dle něj nechal na umělém oplodnění, no děs…
Paradoxně pro okolí a rodinu jsme byli ukázkový pár, vůbec nikdo neměl tušení jak to mezi námi je, o to těžší bylo pro mne to rozseknout a odejít od něj… když jsem se jedinkrát jeho matince (s kterou jsem si do té doby rozuměla) svěřila, že to mezi náma skřípe, tak mě setřela, že jsem náročná a že bych přece měla být naprosto spokojená s tím, že pracuje, nepije a netahá se s ženskýma!
No vydalo by to co se dělo na román - zkrátím to - po dlouhých 14 letech jsem se rozhodla, že chci žít „normálně“, že chci děti, že chci chlapa co mě bude milovat nejen platonicky - celý rok mi trvalo než jsem to byla schopná skončit, v den kdy se to stalo se mi strašně ulevilo, neukápla jediná slza, naopak jsem se začala zas radovat ze života :-)

A má rada? Promluv si s ním znovu, když tě odbyde jako obvykle, tak ho dotáhni k sexuologovi, když tam nebude chtít a nebude mít zájem to jakkoliv řešit, tak to ve vlastním zájmu skonči nebo se utrápíš… jseš ještě mladá, život máš před sebou!

Já to skončila v 35, do pár dní jsem potkala úžasnýho chlapa, kterej mě miluje a já jeho, sex si oba moc užíváme, po roce jsem otěhotněla a kdybych v 17tt nepotratila tak jsme dnes už mohli mít mimčo - kdybych nebyla hloupá, důvěřivá a naivní tak bych od bývalého odešla dřív a dnes možná nemusela řešit, že jsem na mimčo v 37 už možná moc stará a už se třeba nemusí ani zadařit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky