Rozvod!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
27.3.25 13:04
@Strašilkaaa píše: Více

Hlavně abys na ty dva malé parchanty, které jsi porodila, nemusela platit jak mourovatá. :mrgreen:

Tady je krásně vidět, jak některým lidem dokáže mr*nout v palici. :potlesk:

Škoda, že mám doma ženskou, co má rozumu trochu víc. Za to, co předvádíš ty, bych děkoval samotnému bohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.25 13:13
@Muž 1.2
Jak snadné odsoudit, když o tom nic nevíš. Ale já tu hledám radu a dobré lidi, ne kritiku od někoho, co nic neví.
@Muž 1.2 píše: Více

Jak snadné odsoudit někoho koho neznáš, a ani nevíš, proč děti zůstávají u manžela. Ale jestli ti to udělalo radost, tak si to užij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.25 13:17

@Lucy75 moc děkuji za reakci, poslala jsem soukromou zprávu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
27.3.25 13:27

Nelze. Úplně jednoduše- majetek bys nechala jemu, ale alimenty jsou právo dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.3.25 13:32

Je přece úplně jedno, co je za tím, když matka prchá od svých dětí a ještě ji není hloupé se ptát na způsob, jak docílit toho, aby nemusela platit jak mourovatá.

A ano, radost mi to udělalo - za tvého manžela. Nepředpokládám, že tě bil nebo by snad pil, fetoval či gamblil, když mu tam necháváš SVÉ VLASTNÍ DĚTI napospas.

Dokonce jeden takový pár znám, ještě ze základky. Byla za dva roky zpátky i s taškou, se kterou odešla. Vzal ji zpátky. Dnes jsou již v důchodovém věku a vodí se po městě za ruky. Fakt nekecám. :srdce:

Děti to neodpustily nikdy.

Příspěvek upraven 27.03.25 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
27.3.25 13:33
@Muž 1.2 píše: Více

Jsi takhle sprostý i na svoje známé, kteří jsou rozvedení a chlap nemá střídavou péči? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.25 13:34
@Yasmen píše: Více

Děkuji, budu se k tomu muset hold postavit trochu jinak. Manželovi se to nebude líbit, ale ty jeho podmínky se nelíbí mně, když se to má takto🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.3.25 13:39

ano, pokud by chlap, ktery utekl od rodiny mel jedinou vizi neplatit alimenty, tak bych taky byla na ne „sprosta“. ok, matka ocividne nasla jineho nabijece, tak odchazi od rodiny, kde necha deti o ktere se nejen ze nechce starat, ale chce docilit, aby na ne nemusela ani platit. mas ocividne hodne nizke moralni hodnoty, kdyz ti tohle prislo normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.3.25 13:40

hadam spravne, novy nabijec na scene, ktery ti nabizi pohadkovy zivot… kolik je detem, ze je tak snadno opoustis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.3.25 13:43

Ne, jen lidmi, co opouští své vlastní děti a ještě se ptají, jak to udělat, aby nemuseli platit, tak těmi opovrhuji.

Jinak si dokážu představit spoustu důvodů, proč to žena udělá, může tam být její nemoc nebo cokoliv jiného a ona ví, že jim bude bez ní lépe. A vše bych pochopil a neryl.

Ale to slovní spojení - platit jak mourovatá!!! Tak ten mě zvedl ze židle a moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.25 13:48

O rozvodu uvažuju už 5 let, to není o novém muži, a rozhodně neopouštím děti snadno.
Děti chtějí zůstat žít kde žijí, školy, přátelé, rodina, barák, atd… já to pouze toleruju. A žádný pohádkový život mě opravdu nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.3.25 14:14

co tak strasneho se ti v zivote deje, ze se to takto podepise na tvych detech… kam se budes stehovat bez penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
27.3.25 14:15

děti někdy upřednostní lepší a známé zázemí… ale jako máma bys měla o ně bojovat a starat se o ně… zůstat aspoň poblíž, nabídnout střídavku či jiný vhodný model péče..
a ne přemýšlet, jak na ně neplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.3.25 14:22
@markytka3 píše: Více

Má nového chlapa, který ji vidí, slyší, uznává a vidí ji jako dokonalou. S manželem je 10 možná 15 let a ten ji už ji takto nevidí. A tak začne žít.

OK. Všechno beru a respektuju.

Ale herdek - jsou to tvé děti a to, že nechtějí jít s tebou musí být pochopitelné a je hezké, že jim nechceš brát domov.

Ale než se začneš vyptávat, jak jim neplatit, raději hledej možnosti, kterými si postupnými krůčky vybuduješ jejich cestu k tobě, jsi jejich matka a porodila jsi je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.25 14:26

@Lucy75 však já se dětí nezříkám, oni to dobře ví, děti mě mají moc rádi, a manželovi jde hlavně o majetek, aby mu vše zůstalo, a že toho je hodně, proto ta myšlenka s neplacením alimentů, manželovi se ta myšlenka líbí za tu cenu, že se nebude řešit majetek, jenže nějak mu v posledních dnech přestávám věřit, že to dodrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová