Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Strašilkaaa píše: Více
No a veskery majetek mate v SJM? Nebud hloupa, proc bys mu vsechno nechavala? Vzdyt se muzes s detmi odstehovat nekam pobliz, nebudou muset menit skolu, neprijdou o kamarady, oba rodice budou v dosahu.
Vse mu nechat za cenu neplaceni alimentu je hloupost. Alimenty jsou pro deti, nelze to resit takhle.
prestavam teto historce verit, nebo jsi psychycky vysinuta. kdyby te mely deti rady, nikdy nedovoli, aby jsi je opustila a odstehovala se nekam do tramtarie. nechat deti manzelovi, nechat mu majetek, odejit s holou riti… tohle psychycky zdrava zenska neudela… a byt tebou, bud se kapku dovzdelam, co se tyka rodinneho prava nebo si najmu pravnika… predstavujes si to jak hurvinek valku… takto to doopravdy nefunguje
Děkuji všem, co mi poradily a podpořily, vidím, že to nejde tak jak sem si myslela. Takže hold se to bude řešit vše právní formou, radši budu platit alimenty a budu mít jistotu, že mi jednou nesebere děti úplně.
omg, zkus pouzit to, co mas na krku… jestli ti deti sebere uplne nebo ne, prece na placeni alimentu nezalezi… podivej se, kolik chlapu prislo o styk s ditetem, matka dela tyatr, ze dite k otci nechce a myslis, ze tihle otcove aliky neplati?
… opravdu pusobis velmi psychicky labilne, to je duvod, proc od deti utikas?
@Strašilkaaa určitě na tohle nepristupuj, přijdeš o děti úplně, mám ve svém okolí několik případů, kdy ženy už chtěly mít klid a kvůli dobrým vztahům s exem se všeho zrekly, děti nechaly u tatínka..třeba po dvaceti letech vztahu..a všude to dopadlo stejně blbě. Děti ti tohle nikdy neodpustí, i když teď třeba mluví jinak. Máma je jen jedna. Ty mé známé nakonec všechny o děti přišly. Jakmile bylo vše podepsano, nestačily se divit. Najdi si právníka, chtěj to, na co máš nárok, ať můžeš důstojné žít a starat se o děti aspoň ve střídavé péči. Držím palce! ![]()