Rozvod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
3.9.13 20:10

@baracudas občas to tak dopadne. Já taky odešla cca po osmi letech od přítele. Všichni čekali svatbu a já přemýšlela, jak to skončit. Přesně jak píšeš. Už jsem ho nemilovala. Bylo to pryč, byla jsem z toho špatná, ale s tím nic nenaděláš.
Chce to najít v sobě hodně síly a udělat to, co cítíš. Já věděla, že další pokus o nápravu už nechci, že chci rozchod. Jeho to rozsekalo, já to zvládala, ale i tak to nebylo snadný. Ničeho ale nelituju. Přišel jinej chlap a pak dítě. Teď jsem šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 20:43

@baracudas řekni mu o tom o čem uvažuješ, navrhni poradnu..zkuste to ještě. Já tím procházím teď taky, řekla jsem mu že ho nemiluju a nechci s ním být..konečně pochopil jak jsem se poslední roky trápila, najednou obrat naprostý, v poradně jsme byli..ale už je to 5týdnů a mám názor stále stejný, jsem si čím dál jistější, že rozvod chci. Máme dvě děti, budu to mít těžké..ale nebyla jsem šťastná, snažila jsem se jak to šlo, i v poradně se došlo k tomu, že jsme opravdu nemohla dělat víc, jinak.. on mě stále víc odkopával i děti a já se čím dál víc trápila až láska zmizela a už není. A nebude. Drž se. A buď ráda, že ještě nemáte děti. My spolu nespíme od června a i to už bylo nahouby. A od ledna do června to bylo 4×. Prostě intimita, blízkost, důvěra..není.
an K

• Citovat
  • Upravit
2790
4.9.13 13:38

Holky moc vám tady všem děkuju. Teď to opravdu beru jako svou životní prohru, je mi z toho zle psychicky a vlastně i fyzicky. Děkuju za podporu alespoň vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.13 14:06

@baracudas tak to bere asi každý, je to přirozené..musíme přijmout zodpovědnost (už třeba jen za to že jsme si špatně vybraly..) a být silné. Je to těžké. Taky mám trochu obavy, skoro nikdo nechápe, nežil s náma..ale nějaká podpora je, aspoň něco.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.13 06:31

Baracudas a ostatní, přidám se k vaší debatě. Držím palce a myslím, že to je správné rozhodnutí. Člověk by neměl zůstávat ve vztahu jen z lítosti. Nakonec ještě nevíš co tvoje rodina, třeba bude stát při tobě a podpoří tě. Ale podporuji tvé rozhodnutí. Život je velmi krátký a měl by se žít a ne přežít. Já se chci rozvést po 24letech, děti jsou velké, ale je společný majetek a je to trošku komplikované. Ale musím to udělat, domů se netěším, volný čas se snažím trávit mimo domov. Takový život mě nebaví. Chtěla bych být zase veselá, smát se, ale to mi nějak teď nejde. Dusím se a myslím, že nakonec se i manželovi uleví.
Mysli teď především na sebe, člověk musí být někdy trochu sobec. Nedívej se na
okolí, oni nežijí tvůj život. Ode mě máš podporu. Držím palce a taky se do toho vrhnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna