Rozvod bez dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4275
29.1.12 16:32
Anonymní píše:
Možná to bylo proto, že jste měli děti. My je neměli. Jinak nevím, proč by to nešlo, opravdu jsem za šest týdnů byla rozvedená bez zbytečných průtahů.
Nechápu :nevim: .

neměli jsme děti, měli jsem smlouvu o vyrovnání majetku od právníka, bylo to konec listopadu 2011(stání), podání na zač.září, kvůli prodlevám při podpisu od manžela jsme „stihli“ dražší kolek :(
takže „bez průtahů“ znamená u nás od 1.7. u právníka po 6.2. kdy nabyde právní moci rozsudek :cert: + dalších 40 dní než budu mít novou občanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
29.1.12 16:33

tak teď už s tím nic nenadělám, takže jako „odstrašující“ příklad toho, co nejhoršího se vám stane, i když se dohodnete tu snad moje zkušenost má význam…jinak se spíš inspirujte „anonymní“, jde to i lépe a radostněji a třeba právě vy budete mít štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.12 16:35
PjckjsANEBjája píše:
Anonymní píše:
Možná to bylo proto, že jste měli děti. My je neměli. Jinak nevím, proč by to nešlo, opravdu jsem za šest týdnů byla rozvedená bez zbytečných průtahů.
Nechápu :nevim: .
neměli jsme děti, měli jsem smlouvu o vyrovnání majetku od právníka, bylo to konec listopadu 2011(stání), podání na zač.září, kvůli prodlevám při podpisu od manžela jsme „stihli“ dražší kolek :(
takže „bez průtahů“ znamená u nás od 1.7. u právníka po 6.2. kdy nabyde právní moci rozsudek :cert: + dalších 40 dní než budu mít novou občanku

No tak to je mazec. Ale máš to za sebou, takže aspoň něco. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí