Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Možná to bylo proto, že jste měli děti. My je neměli. Jinak nevím, proč by to nešlo, opravdu jsem za šest týdnů byla rozvedená bez zbytečných průtahů.
Nechápu.
neměli jsme děti, měli jsem smlouvu o vyrovnání majetku od právníka, bylo to konec listopadu 2011(stání), podání na zač.září, kvůli prodlevám při podpisu od manžela jsme „stihli“ dražší kolek ![]()
takže „bez průtahů“ znamená u nás od 1.7. u právníka po 6.2. kdy nabyde právní moci rozsudek
+ dalších 40 dní než budu mít novou občanku
tak teď už s tím nic nenadělám, takže jako „odstrašující“ příklad toho, co nejhoršího se vám stane, i když se dohodnete tu snad moje zkušenost má význam…jinak se spíš inspirujte „anonymní“, jde to i lépe a radostněji a třeba právě vy budete mít štěstí ![]()
PjckjsANEBjája píše:Anonymní píše:neměli jsme děti, měli jsem smlouvu o vyrovnání majetku od právníka, bylo to konec listopadu 2011(stání), podání na zač.září, kvůli prodlevám při podpisu od manžela jsme „stihli“ dražší kolek
Možná to bylo proto, že jste měli děti. My je neměli. Jinak nevím, proč by to nešlo, opravdu jsem za šest týdnů byla rozvedená bez zbytečných průtahů.
Nechápu.
takže „bez průtahů“ znamená u nás od 1.7. u právníka po 6.2. kdy nabyde právní moci rozsudek+ dalších 40 dní než budu mít novou občanku
No tak to je mazec. Ale máš to za sebou, takže aspoň něco. ![]()