Rozvod kvůli předností matce?

Anonymní
9.7.13 13:30

Rozvod kvůli předností matce?

Ahoj.
Jdu si k vám pro radu. Nevím, zda jsou mé pocity správné a důvod k razantnímu kroku oprávněný.
S manželem stavíme. I když chybí spoustu věcí dodělat, tak už tam bydlíme. Třeba takové wc prkýnko, zapojení pračky, umyvadlo, dřez, kliky ve dveřích, zapojení počítače atd. Přítel teď jel na služební cestu. Já pár hodin před odjezdem jela pryč. Myslela jsem si, že po návratu mě bude čekat překvapení ve formě zapojené pračky, počítače nebo jiných nedodělků. Nic. Neudělal vůbec nic. Přitom jsem ho o to už dva týdny žádala a vše potřebné je nakoupeno. Jak jsem se dozvěděla, tak prý pomáhal mámě s úklidem sklepa. Úklid sklepa by počkal klidně i rok. Ale že já peru všechno v ruce a jelikož máme malé dítě, tak peru pořád, to mu asi přijde méně důležité. Že si nemohu sednout na záchod, musím mít nádobí ve vaně, zavřít dveře a pod., to je asi méně důležité. Mám opravdu vztek! Už dříve bylo důležitější tchýni odvézt na hřbitov, který má od baráku 10 minut pěšky než to, aby si hrál s dcerou. A to dříve byl od rána do večera na stavbě, takže věnování se dceři a mně, která jsem byla po porodu, bylo jen půl hodiny denně.
Zkrátka tchýně má přednost přede mnou. On tvrdí, že ne, ale jeho jednání to dokazuje. Přemýšlím, jestli chci být s dcerou na druhém místě. :-( Nebo takhle, nepřemýšlím, chci být na tom prvním, ale nevím, zda to přetrpět nebo se rozvést.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
9.7.13 13:34

Ahoj, nezakládala jsi už zde diskusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
9.7.13 13:36

Nechceš si pozvat nějakého kamaráda nebo hodinového manžela aby ty nejdůležitější věci udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024

To ti tady asi nikdo neřekne…
Ale chápu tě docela dobře. Já bych mu prostě udělala „pořádník“ s tím, že pokud to a to neudělá, nikomu jinému pomáhat nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Ty neumíš přidělat prkýnko na záchod? Když už žehráš na těch 10min pěšky od hřbitova? Přijde mi to na stejné úrovni.
Na pračku a spol zavolej instalatéra, by mě škráblo, prát v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.7.13 13:37

Jako to ti nikdo neřekne, tak když se staví, je jasné, že neměl čas. To je těžké. Hele, tak si někoho objednej, kdo ti to zapojí :nevim: Když on nemá čas, tak bych si na to zavolala lid. Pračku, vodu instalatér, počítač ti zapojí každej, kdo tomu rozumí :lol: Tak když nemá chlap čas, tak ho to bude stát peníze. Zas to nestojí svět a kliky, ty si nandáš sama, ne? To zvládne každej :hug: Jako jestli je jinak vše OK, přítel vydělává a stará se, tak mi to přijde jako „prkotiny“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.7.13 13:37
@pikola píše:
Nechceš si pozvat nějakého kamaráda nebo hodinového manžela aby ty nejdůležitější věci udělal?

a nebo alespon pohrozit chlapovi, že to uděláš, třeba se pak budeš divit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
9.7.13 13:38

Tak pritel nebo manzel? :think: zda se mi to na rozvod malo „akcni“ :lol: sednete si spolu, vklidu promluvte a az pak premyslej o rozvodu, my to tady za vas nevyresime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.13 13:39

Nejdriv pises manzel, pak zase pritel… Promin, ale pracku si snad dokazes zapojit ne? Pc taky a prkenko na wc snad dokazes dat taky…
Jako nevim, nastve to, ale ze by tohle byl duvod na rozvod…

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
9.7.13 13:39

Já bych si to udělala sama popř. si na to nějaké šikovného známého pozvala a jemu by tím pádem mohlo dojít, že všechno není jak má. Navíc by mohl zjistit, že on je nahraditelný (u Vás) na rozdíl od své maminky.. Nejsem příznivcem velkých hádek a „zbytečných“ rozchodů i když to může jako momentálně velký problém vypadat.

• Citovat
  • Upravit
24379
9.7.13 13:41

@lukresia Žena vyruší manžela sledujícího fotbal: „Můžeš opravit světlo na chodbě? Dlouho nesvítí.“ „Teď? Mám snad na čele napsáno Elektrikář?“ „A co dveře u ledničky? Nedovírají.“ „Cože? Mám snad na čele napsáno Opravář ledniček?“ „Tak aspoň oprav schody, můžu se na nich zabít.“ „Mám snad na čele napsané tesař – OBI? Mám toho dost. Jdu do hospody, tam bude klid.“
Po pár hodinách v hospodě začne hlodat svědomí. Vrací se domů a kouká. Schody opravené, světlo funguje. Vezme si pivo z lednice, je opravená. Říká manželce: „Teda, jsi fakt dobrá. Jak jsi to všechno dokázala?“ „Já ne, seděla jsem venku a brečela. Kolem šel jeden mladík a ptal se, proč brečím. Tak mu to povídám a on na to, že to všechno opraví, když se s ním buď vyspím, anebo mu upeču buchty.“ „A jaký jsi mu upekla?“ „Mám snad na čele napsáno Dr. Oetker?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.7.13 13:41

No, většinu těch věcí co píšeš bych asi zvládla sama ale chápu, že ne každý je zručný. Pokud na to chlap prdí, prostě bych si pozvala nějakého hodinového manžela, ať se o to postará a chlapovi bych předložila účet, když není schopen se o takové maličkosti postarat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
9.7.13 13:42

Je to manzel nebo pritel? :)
ale tak se na to vybodni. proste to nedelej a hotovo. bych se na to mohla prat rucne, nadobi mit ve vane, nemoct si asni sednout na WC… no fuj. vykasli se na to, nechej bordel a uvidis tu rychlost az si nebude mit co rano obliknout nebo na co nalozit obed. a nebo si jednoduse zavolej nejakeho instalatera nebo kamarada, co to umi at chlap hezky plati…
a to ze je mamanek??? ruce pryc od takoveho. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@Hanulka82 píše:
Tak pritel nebo manzel? :think: zda se mi to na rozvod malo „akcni“ :lol: sednete si spolu, vklidu promluvte a az pak premyslej o rozvodu, my to tady za vas nevyresime
:mrgreen: Jsem myslela že jsem debil, ale ono tam je fakt obojí :lol: Tak to je divné, v tom má zakladatelka pěknej guláš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791

Tak jako já bych co můžu taky udělala sama, prostě on to nevidí tak důležité jako ty. Jestli doma sedíš a čekáš, co milostpán udělá za nedodělky, tak to se u hodně chlapů načekáš, protože jemu tyhle věci prostě žíly netrhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí