Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Modrásek modrý píše:
Policii jsi to napadení hlásila?
Ano hlásila to už Nemocnice, přijeli si zranění nafotit a já pak odtam jela na PČR sepisovat trestní oznámení
anonym jsem nezaskrtla, ale to už je jedno
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím můžete mi doporučit opravdu skvělého rozvodového právníka? Manžel mě dneska zbil tak, že mě odvezla sanitka. Už se tam nevrátím a chci se rozvést. Ale neumím v tom chodit. Děti nemáme, ale jde o dost peněz na účtu, které si chce přivlastnit, protože on je ta oběť - a ještě jednu nemovitost s hypotékou. Potřebuji někoho, kdo mi pomůže, umí v tom chodit a nezalekne se. Děkuji moc
A nechala jsi ho vykázat ze společného obydlí? To je dost účinná ochrana proti opakování násilí. Peníze na účtu jsou obou, takže neuděláš nic špatného, pokud si půlku převedeš někam k sobě. Pokud nemáš dispoziční právo, pak jedině pomocí předběžného opatření zamezit s určitou částkou na účtě nakládat.
JUDr. Iva Petrová, Skopalíkova 1144/11, Brno.
zkušená paní, docela dravec, ničeho se nebojí, aspoň mi to tak přišlo.
Zálohu za služby nechtěla, jen zaplacení poplatku soudu za podání návrhu.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím můžete mi doporučit opravdu skvělého rozvodového právníka? Manžel mě dneska zbil tak, že mě odvezla sanitka. Už se tam nevrátím a chci se rozvést. Ale neumím v tom chodit. Děti nemáme, ale jde o dost peněz na účtu, které si chce přivlastnit, protože on je ta oběť - a ještě jednu nemovitost s hypotékou. Potřebuji někoho, kdo mi pomůže, umí v tom chodit a nezalekne se. Děkuji moc
Ahoj jedině za mě JUDr. Válková. Je jedna z nejlepších.
Děkuji všem již mam. Ano podala jsem trestní. bylo to opakovaně