Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ahoj, nevíte někdo prosím o dobrém rozvodovém právníkovi v Pardubicích? moc děkuji za rady
Vím, že to dělá paní Janků. Jsem také z oboru, ji znám jako člověka a svěřila bych se ji do služeb. Telefon na ni je 603157678. Hodně štěstí…
@MajdaV
Já můžu jen poradit, koho nebrat. Slečnu Jelínkovou. Její táta je machr, ale ona moc ne. To, co předvedla u mého rozvodu, bych zvládla lépe a zadarmo.
Mohu jen potvrdit, AK Jelínek obecně ne.. Jedou ve velkém a absolutně to nedávají.
Naopak mám dobré reference na Mgr. H. Dočekalovou, JUDr. D. Večerníkovou, s těmi se rozváděly kamarádky a byly spokojené. Bohužel se rozváděly až po mně. ![]()
Dobry den, chtěla bych se zeptat zda by mi někdo nepomohl a neposlal na email jak mám napsat žadost o rozvod? a když mám děti co prvni mám udělat jestli musim jit prvni na socialku a pak teprve podat rozvod? a ještě mám dotaz zda někdo neví jak je to s přijmením ditete když se narodi kratce po rozvodu? moc moc děkuji za radu
Dobrý den. Kolik si takový právnik bere za služby u rozvodu? Alespon orientačně. Děkuji
Dobrý den, je to různé, v Pardubicích se ceny pohybují cca od 1.000 do 2.500,– Kč za hodinu, ale záleží na konkrétním případu… Jinak doporučuji také AK Mičica a Pscheidt: www.advokatimp.cz