Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenom napíšu, co si myslím, odborník vážně nejsem. Třeba to někdo ještě upřesní. Tedy já bych řekla, že když už to máš zpracované, jen to podepsat, že by mělo stačit podpis a nechat ho ověřit. Stejně když už tam nechceš nic měnit, tak proč znovu za právníkem? Dokonce si myslím, že u rozvodového soudu snad ani právního zástupce nepotřebujete, když se dohodnete a dohodu sepíšete, tak je to na vás. Ale jak říkám, nejsem si jistá.
@Buba mara píše: Více
Je to tak. Stačí vyplnit a doplnit předtištěný formulář, který měl třeba náš okresní soud. Případně sepsat vlastní návrh rozvodu, na internetu je spousta mustrů a návodů.
Příspěvek upraven 04.04.24 v 17:52
Vytiskneš to 4×, sebe, chlapa a občanky vezmete na poštu, na přepážce řeknete, že chcete ověřit podpisy, před pošťačkou se podepíšete. Dále koupíš kolek, všechno to vezmeš a zaneseš na podatelnu soudu. Jednu kopii si necháš potvrdit a odneseš si ji domů.
Pokud chlap s rozvodem nesouhlasí, tak to vše uděláš bez něj.
Dobrý den, předem se omlouvám za ANONYM… Obracím se na Vas s obrovskou prosbu. Zkratim, to… Vzal jsem si ženu, která, už měla 8-leteho syna. Na matrike řekla pani, že já jsem biologický táta, takže rodný list byl na světě z min… Ted se chci rozvést, ale já nechci mít s tím klukem, už nic… Chtěl bych se zbavit otcovství i výživného.. Jde to? Děkuji
Dekuji
Příspěvek upraven 04.04.24 v 15:13