Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna367 píše: Více
A proč? Me je uplne jedno jestli doktor vidí obě prsa najednou, nebo každé zvlášť a opravdu nepotrebuju aby se mnou někdo běhal po doktorech jako doprovod. Myslim, ze dost přeháníš, doktorům je nahé tělo uplne jedno, možná by i někdy byli rádi kdyby to videt nemuseli.
@annlady píše: Více
Taky si říkám, že by mě zajímal ten zákon o zakrytí poprsí.
@Azeretereza píše: Více
Dělám ve zdravotnictví, a nic takového neexistuje. ![]()
Na RTG plic fakt nemusíte být nahoře bez, jak tu již bylo zmíněno.. musíte si vzít látkovou podprsenku bez kostic nebo obyč tričko samozřejmě bez nějakých flitrů atd. RTG to prosvítí a nebude to na snímku vidět. Fakt nevidím důvod tam být nahoře bez.
@Kóča1992 píše: Více
ale můžeme, když nám to nevadí, nebo ne?
@stinga tak asi můžete. Ale je to jako kdybyste byla nahoře bez u zubaře. Já se třeba nerada svlékám před lidmi, ale když to má někdo rád, tak proti gustu ![]()
@stinga píše: Více
Tak jde spíš o to že když nechceš, máš právo nebýt.
@Kóča1992 píše: VíceŠkoda, že si lékař nemůže vybírat koho ošetří a koho ne
@Kóča1992 píše: Více
ne, nemám to ráda, ale těch pár minut na rentgenu to vydržím
@Azeretereza píše: Více
To mas jako mamograf. Taky tam je člověk úplně nahoře bez..a fakt nějaký zakrývani jednoho nebo druhého prsu nelze. ![]()
@Tajemnadama píše: Více
což o to a to ti na ty prsa i sahají ![]()
Mne teda překvapilo, že na rtg plic mohu mít tričko, povedu to v patrnosti. Dosud jsem vždy nosila elastickou košilku na ramínka, která jsem sundala z ramen a těsně před rtg deskou jsem košilku kousek stáhla, Několikrát jsem slyšela jak se zdravotníci i lékaři o pacientech baví, takže nevěřím tomu. že je lékařům nahota jedno.
Naposled se mi stalo, že na rtg byl místní vyhlášený nemrava a tak jsem s klidem a mírem požádala o laborantku ženu. A bylo mi vyhověno, Taky na to mám nárok. A taky jsem se už odmítla zbytečně svléknout. Dokonce jsem z umývárny v nemocnici vyhodila studujícího zdr. bratra, který mi furt chtěl umýt záda a taky jsem následně odmítla, aby se na mně učil brát krev. Já totiž nemám žíly a i zkušená sestra má co dělat, aby tu krev nabrala.
@ka2ka píše: Více
to by u nás byly i muslimky v pohodě, na mamografii pracují jen a pouze ženy