Rudnutí v obličeji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
6.8.15 20:05
@radkka píše:
Přesně tak, mám to stejně. Navíc s přítelem provozujeme horolezectví a chodíme na tůry, no já rudá a jsem ještě pod kopcem, všichni na mě čumí přítel se mi směje :mrgreen: :pocitac: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: to samé u nás.. chlap přijede z práce na kole - 20 km, krásný, usměvavý, v pohodě.. já se jedu projet, 10 km, vrátim se rudá jak rak, zpocená jak myš, stydnu minimálně 2 hodiny, než všechna červená zmizí.. děsný.. jako teď už to beru sportovně, ale dřív jsem se strašně styděla.. ideální je, když mam červené vlasy, to lidi pak fakt zírají :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.8.15 20:21
@martina.se píše: :mrgreen: jsem ráda, že nejsem jediná, protože někdy má kecy, bych ho přetrhla.. nejlepší, když vidím běhat ty holčiny - vystajlované, namalované, nerudé :mrgreen: závist, fakt..

Jo no, pak jde člověk někam s kamarádkama, všichni vypadaj normálně a já tam jediná jak v posledním tažení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 20:26
@Myšice4 píše:
Jo no, pak jde člověk někam s kamarádkama, všichni vypadaj normálně a já tam jediná jak v posledním tažení 8o
:mrgreen: jediná nejsi, fakt jsem to samé.. ale co s tim absolutně netušim :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.8.15 20:38
@martina.se píše: :mrgreen: :mrgreen: to samé u nás.. chlap přijede z práce na kole - 20 km, krásný, usměvavý, v pohodě.. já se jedu projet, 10 km, vrátim se rudá jak rak, zpocená jak myš, stydnu minimálně 2 hodiny, než všechna červená zmizí.. děsný.. jako teď už to beru sportovně, ale dřív jsem se strašně styděla.. ideální je, když mam červené vlasy, to lidi pak fakt zírají :lol:

Přesně, já jsem ale rudá a kolem pusy mám bílý kruh, vypadám fakt jako magor :mrgreen: A to sportuji dost a myslím, že kondici mám. Na těch horách je to nejhorší, všichni na mě koukaji jak na chudinku, která nemůže a asi brzo chcípne a klepou si na čelo, co tam jako dělám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.8.15 20:40
@martina.se píše: :mrgreen: jediná nejsi, fakt jsem to samé.. ale co s tim absolutně netušim :think:

Jinak už jsem se s tím taky smířila a nestydím se, akorát na začátku vztahu před přítelem :oops: :mrgreen:
Ale kdyby měl někdo radu, jak se toho zbavit, tak sem s ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
6.8.15 20:48

Taky se hlasim do klubu :D ale musim rict, ze od tehotenstvi a porodu je to o tisic procent lepsi. Jinak jsem svetly typ, blond vlasy, modre oci. Jak ja to nesnasela a jeste kdyz na to nekdo upozornoval, to jsem byla ruda o to vic

• Citovat
  • Upravit
419
6.8.15 20:48

Tak jsem byla za barákem s malým, že už není takový hic a vrátím se a tady taková banda rajčátek :lol: No, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale osobně nikoho takového neznám. Jinak jo, jsem světlejší typ, tmavé vlasy, modré oči a pihy, a ten zatracenej bílej proužek kolem rtů mám při tom zrudnutí taky :cert: Ale nikdy jsem právě takové problémy neměla, tak přemýšlím čím to je, že až teď. :zed: Je to příšerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.8.15 20:57

Taky jsem světlá, celej rok jak ředitel vápenky, takže to vypadá o to blbějc, když mi zrudne jenom hlava :lol: Možná že tmavší typy s tim problémy nemaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.8.15 21:16
@čurynka101 píše:
Tak jsem byla za barákem s malým, že už není takový hic a vrátím se a tady taková banda rajčátek :lol: No, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale osobně nikoho takového neznám. Jinak jo, jsem světlejší typ, tmavé vlasy, modré oči a pihy, a ten zatracenej bílej proužek kolem rtů mám při tom zrudnutí taky :cert: Ale nikdy jsem právě takové problémy neměla, tak přemýšlím čím to je, že až teď. :zed: Je to příšerný.

Tak jsem ráda, že ani s kroužkem v tom nejsem sama :mrgreen:

Jo a jsem pihatá bruneta s hodně světlou pletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.8.15 21:24

@radkka No, tak jsme doma, může za to světlá pleť. :D Teď ještě co nás z toho vyléčí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.8.15 22:10

Vítej do klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.8.15 22:50
@martina.se píše: :mrgreen: jsem ráda, že nejsem jediná, protože někdy má kecy, bych ho přetrhla.. nejlepší, když vidím běhat ty holčiny - vystajlované, namalované, nerudé :mrgreen: závist, fakt..

Jo, to rudnu závistí :mrgreen: Nikde ani kapka potu… Potvory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 10:35
@radkka píše:
Přesně, já jsem ale rudá a kolem pusy mám bílý kruh, vypadám fakt jako magor :mrgreen: A to sportuji dost a myslím, že kondici mám. Na těch horách je to nejhorší, všichni na mě koukaji jak na chudinku, která nemůže a asi brzo chcípne a klepou si na čelo, co tam jako dělám :roll:

teď si vem ty vedra teď - než doběhnu na ovál, jsem jak v posledním tažení.. minule se mě jakýsi mladík ptal, jestli nepotřebju pomoct.. co na tom, že jsem pak zaběhla ještě 5 km, že :mrgreen: a vysvětluj to někomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 10:35
@Myšice4 píše:
Taky jsem světlá, celej rok jak ředitel vápenky, takže to vypadá o to blbějc, když mi zrudne jenom hlava :lol: Možná že tmavší typy s tim problémy nemaj :nevim:

právě naopak, já jsem černá jak bota, tmavovlasá a stejně to mam.. to není světlým nebo tmavým typem.. jsem teď fakt opálená hodně, ale aji tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 10:39
@čurynka101 píše:
Jo, to rudnu závistí :mrgreen: Nikde ani kapka potu… Potvory :lol:

to já se většinou opotim až když zastavim, to jako jo.. ale prostě rudý xicht budu mít od prvných kroků :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí