Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@radkka píše:
Přesně tak, mám to stejně. Navíc s přítelem provozujeme horolezectví a chodíme na tůry, no já rudá a jsem ještě pod kopcem, všichni na mě čumí přítel se mi směje![]()
![]()
@martina.se píše:jsem ráda, že nejsem jediná, protože někdy má kecy, bych ho přetrhla.. nejlepší, když vidím běhat ty holčiny - vystajlované, namalované, nerudé
závist, fakt..
Jo no, pak jde člověk někam s kamarádkama, všichni vypadaj normálně a já tam jediná jak v posledním tažení ![]()
@Myšice4 píše:
Jo no, pak jde člověk někam s kamarádkama, všichni vypadaj normálně a já tam jediná jak v posledním tažení
@martina.se píše:![]()
to samé u nás.. chlap přijede z práce na kole - 20 km, krásný, usměvavý, v pohodě.. já se jedu projet, 10 km, vrátim se rudá jak rak, zpocená jak myš, stydnu minimálně 2 hodiny, než všechna červená zmizí.. děsný.. jako teď už to beru sportovně, ale dřív jsem se strašně styděla.. ideální je, když mam červené vlasy, to lidi pak fakt zírají
Přesně, já jsem ale rudá a kolem pusy mám bílý kruh, vypadám fakt jako magor
A to sportuji dost a myslím, že kondici mám. Na těch horách je to nejhorší, všichni na mě koukaji jak na chudinku, která nemůže a asi brzo chcípne a klepou si na čelo, co tam jako dělám ![]()
@martina.se píše:jediná nejsi, fakt jsem to samé.. ale co s tim absolutně netušim
Jinak už jsem se s tím taky smířila a nestydím se, akorát na začátku vztahu před přítelem
![]()
Ale kdyby měl někdo radu, jak se toho zbavit, tak sem s ní ![]()
Taky se hlasim do klubu
ale musim rict, ze od tehotenstvi a porodu je to o tisic procent lepsi. Jinak jsem svetly typ, blond vlasy, modre oci. Jak ja to nesnasela a jeste kdyz na to nekdo upozornoval, to jsem byla ruda o to vic
Tak jsem byla za barákem s malým, že už není takový hic a vrátím se a tady taková banda rajčátek
No, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale osobně nikoho takového neznám. Jinak jo, jsem světlejší typ, tmavé vlasy, modré oči a pihy, a ten zatracenej bílej proužek kolem rtů mám při tom zrudnutí taky
Ale nikdy jsem právě takové problémy neměla, tak přemýšlím čím to je, že až teď.
Je to příšerný.
Taky jsem světlá, celej rok jak ředitel vápenky, takže to vypadá o to blbějc, když mi zrudne jenom hlava
Možná že tmavší typy s tim problémy nemaj ![]()
@čurynka101 píše:
Tak jsem byla za barákem s malým, že už není takový hic a vrátím se a tady taková banda rajčátekNo, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale osobně nikoho takového neznám. Jinak jo, jsem světlejší typ, tmavé vlasy, modré oči a pihy, a ten zatracenej bílej proužek kolem rtů mám při tom zrudnutí taky
Ale nikdy jsem právě takové problémy neměla, tak přemýšlím čím to je, že až teď.
Je to příšerný.
Tak jsem ráda, že ani s kroužkem v tom nejsem sama ![]()
Jo a jsem pihatá bruneta s hodně světlou pletí.
@radkka No, tak jsme doma, může za to světlá pleť.
Teď ještě co nás z toho vyléčí? ![]()
@martina.se píše:jsem ráda, že nejsem jediná, protože někdy má kecy, bych ho přetrhla.. nejlepší, když vidím běhat ty holčiny - vystajlované, namalované, nerudé
závist, fakt..
Jo, to rudnu závistí
Nikde ani kapka potu… Potvory ![]()
@radkka píše:
Přesně, já jsem ale rudá a kolem pusy mám bílý kruh, vypadám fakt jako magorA to sportuji dost a myslím, že kondici mám. Na těch horách je to nejhorší, všichni na mě koukaji jak na chudinku, která nemůže a asi brzo chcípne a klepou si na čelo, co tam jako dělám
teď si vem ty vedra teď - než doběhnu na ovál, jsem jak v posledním tažení.. minule se mě jakýsi mladík ptal, jestli nepotřebju pomoct.. co na tom, že jsem pak zaběhla ještě 5 km, že
a vysvětluj to někomu ![]()
@Myšice4 píše:
Taky jsem světlá, celej rok jak ředitel vápenky, takže to vypadá o to blbějc, když mi zrudne jenom hlavaMožná že tmavší typy s tim problémy nemaj
právě naopak, já jsem černá jak bota, tmavovlasá a stejně to mam.. to není světlým nebo tmavým typem.. jsem teď fakt opálená hodně, ale aji tak..
@čurynka101 píše:
Jo, to rudnu závistíNikde ani kapka potu… Potvory
to já se většinou opotim až když zastavim, to jako jo.. ale prostě rudý xicht budu mít od prvných kroků ![]()