Rudnutí v obličeji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
7.8.15 10:39
@čurynka101 píše:
Jo, to rudnu závistí :mrgreen: Nikde ani kapka potu… Potvory :lol:

to já se většinou opotim až když zastavim, to jako jo.. ale prostě rudý xicht budu mít od prvných kroků :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.8.15 11:11

Taky se hlásim do klubu :oops: :mavam: Ale rada zatím žádná, škoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 12:50
@martina.se píše:
teď si vem ty vedra teď - než doběhnu na ovál, jsem jak v posledním tažení.. minule se mě jakýsi mladík ptal, jestli nepotřebju pomoct.. co na tom, že jsem pak zaběhla ještě 5 km, že :mrgreen: a vysvětluj to někomu :mrgreen:

Ne, ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 12:52
@radkka píše:
Ne, ne :mrgreen: :mrgreen:

chudák myslel, že umírám či mám infarkt :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 12:53
@martina.se píše:
chudák myslel, že umírám či mám infarkt :zed: :oops:

:lol: Tak to se mi ještě nestalo. Ale jinak, jak jsi psala, tak já se taky nejvíc potim, když se zastavim, to ze mě najednou začne lejt pomalu proudem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 12:56
@radkka píše: :lol: Tak to se mi ještě nestalo. Ale jinak, jak jsi psala, tak já se taky nejvíc potim, když se zastavim, to ze mě najednou začne lejt pomalu proudem :roll:

ostuda prostě, on chtěl fakt pomoct, jen vybral špatnou osobu, no.. JInak jo, já doběhnu k baráku, než vyhopsam 4 p, začínám se potit a doma si připadam, jak když jsem hopla pod sprchu.. musim půl hodiny počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 13:01
@martina.se píše:
ostuda prostě, on chtěl fakt pomoct, jen vybral špatnou osobu, no.. JInak jo, já doběhnu k baráku, než vyhopsam 4 p, začínám se potit a doma si připadam, jak když jsem hopla pod sprchu.. musim půl hodiny počkat :mrgreen:

Tak ale je fajn vědět, že dobráci ještě nevymřeli :palec: Jsem fakt ráda, že to má ještě někdo stejně, ale byla bych radši, kdyby takoví lidé byli v mém okolí, protože si pořád připadám jak exot :zed:
Dneska jsem letěla asi 5 km přes město (moje rychlost je něco mezi během a rychlou chůzí) a doletěla jsem zase jako rak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:05
@radkka píše:
Tak ale je fajn vědět, že dobráci ještě nevymřeli :palec: Jsem fakt ráda, že to má ještě někdo stejně, ale byla bych radši, kdyby takoví lidé byli v mém okolí, protože si pořád připadám jak exot :zed:
Dneska jsem letěla asi 5 km přes město (moje rychlost je něco mezi během a rychlou chůzí) a doletěla jsem zase jako rak :roll:

mi stačilo jít s malým ven na procházku - vrátila jsem se rudá víc, jak moje tričko :think: a chlap ve dveřích - sis dala pivo či co :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
7.8.15 13:06

Tak to já se holky potím hned, ale jen v tom obličeji, nejvíc v konturách na čele a pod nosem, to pak vypadám jak když mám sopel :mrgreen: No strašný. V úterý jsem byla za kamarádkou v porodnici, podívat se na miminko a první co bylo, tak řekla:,,Je ti dobře? Jsi úplně rudá." No, tak jsem zrudla ještě víc a ani jsem si nechtěla pochovat mimčo, jak ze mě teklo, by to na ní na chudáčka kapalo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 13:07
@čurynka101 píše:
Tak to já se holky potím hned, ale jen v tom obličeji, nejvíc v konturách na čele a pod nosem, to pak vypadám jak když mám sopel :mrgreen: No strašný. V úterý jsem byla za kamarádkou v porodnici, podívat se na miminko a první co bylo,tak řekla:,,Je ti dobře? Jsi úplně rudá." No, tak jsem zrudla ještě víc a ani jsem si nechtěla pochovat mimčo, jak ze mě teklo, by to na ní na chudáčka kapalo. :zed:

Jo, no, takový dotazy poslouchám často a pak rudnu ještě studem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 13:08
@martina.se píše:
mi stačilo jít s malým ven na procházku - vrátila jsem se rudá víc, jak moje tričko :think: a chlap ve dveřích - sis dala pivo či co :pocitac: :mrgreen:

To mně přítel VŽDY, když někde sportujeme řekne „ty jsi zase uplně rudá“…vždycky mám chuť ho odjistit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:16
@radkka píše:
To mně přítel VŽDY, když někde sportujeme řekne „ty jsi zase uplně rudá“…vždycky mám chuť ho odjistit :cert:

tak, tak.. on je svěží, krásnej a já v posledním tažení - fotili jsem se na dovolené, na vyhlídce na hradu - slabých 140 schodů, já mimino v šátku, ale pohoda. Vyhopkala jsem to jak nic. Na fotce? Vypadam jak minutu před smrtí :zed: :zed: strašný.. a on se pak směje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 13:17
@martina.se píše:
tak, tak.. on je svěží, krásnej a já v posledním tažení - fotili jsem se na dovolené, na vyhlídce na hradu - slabých 140 schodů, já mimino v šátku, ale pohoda. Vyhopkala jsem to jak nic. Na fotce? Vypadam jak minutu před smrtí :zed: :zed: strašný.. a on se pak směje.

Já se na vrcholu hor fotím zásadně zezadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.8.15 13:19
@radkka píše:
Já se na vrcholu hor fotím zásadně zezadu :mrgreen:

já nemohla, protože jsme chtěli mít fotku, kde bude malý xichtíkem.. a on se točil za mnou.. no ale ostudná fotka, fakt jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.8.15 13:21
@martina.se píše:
já nemohla, protože jsme chtěli mít fotku, kde bude malý xichtíkem.. a on se točil za mnou.. no ale ostudná fotka, fakt jo :mrgreen:

:mrgreen: Aspon máte vtipnou památku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast