Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@čurynka101 píše:
Jo, to rudnu závistíNikde ani kapka potu… Potvory
to já se většinou opotim až když zastavim, to jako jo.. ale prostě rudý xicht budu mít od prvných kroků ![]()
@martina.se píše:
teď si vem ty vedra teď - než doběhnu na ovál, jsem jak v posledním tažení.. minule se mě jakýsi mladík ptal, jestli nepotřebju pomoct.. co na tom, že jsem pak zaběhla ještě 5 km, žea vysvětluj to někomu
Ne, ne
![]()
@martina.se píše:
chudák myslel, že umírám či mám infarkt![]()
Tak to se mi ještě nestalo. Ale jinak, jak jsi psala, tak já se taky nejvíc potim, když se zastavim, to ze mě najednou začne lejt pomalu proudem ![]()
@radkka píše:Tak to se mi ještě nestalo. Ale jinak, jak jsi psala, tak já se taky nejvíc potim, když se zastavim, to ze mě najednou začne lejt pomalu proudem
ostuda prostě, on chtěl fakt pomoct, jen vybral špatnou osobu, no.. JInak jo, já doběhnu k baráku, než vyhopsam 4 p, začínám se potit a doma si připadam, jak když jsem hopla pod sprchu.. musim půl hodiny počkat ![]()
@martina.se píše:
ostuda prostě, on chtěl fakt pomoct, jen vybral špatnou osobu, no.. JInak jo, já doběhnu k baráku, než vyhopsam 4 p, začínám se potit a doma si připadam, jak když jsem hopla pod sprchu.. musim půl hodiny počkat
Tak ale je fajn vědět, že dobráci ještě nevymřeli
Jsem fakt ráda, že to má ještě někdo stejně, ale byla bych radši, kdyby takoví lidé byli v mém okolí, protože si pořád připadám jak exot ![]()
Dneska jsem letěla asi 5 km přes město (moje rychlost je něco mezi během a rychlou chůzí) a doletěla jsem zase jako rak ![]()
@radkka píše:
Tak ale je fajn vědět, že dobráci ještě nevymřeliJsem fakt ráda, že to má ještě někdo stejně, ale byla bych radši, kdyby takoví lidé byli v mém okolí, protože si pořád připadám jak exot
Dneska jsem letěla asi 5 km přes město (moje rychlost je něco mezi během a rychlou chůzí) a doletěla jsem zase jako rak
mi stačilo jít s malým ven na procházku - vrátila jsem se rudá víc, jak moje tričko
a chlap ve dveřích - sis dala pivo či co
![]()
Tak to já se holky potím hned, ale jen v tom obličeji, nejvíc v konturách na čele a pod nosem, to pak vypadám jak když mám sopel
No strašný. V úterý jsem byla za kamarádkou v porodnici, podívat se na miminko a první co bylo, tak řekla:,,Je ti dobře? Jsi úplně rudá." No, tak jsem zrudla ještě víc a ani jsem si nechtěla pochovat mimčo, jak ze mě teklo, by to na ní na chudáčka kapalo. ![]()
@čurynka101 píše:
Tak to já se holky potím hned, ale jen v tom obličeji, nejvíc v konturách na čele a pod nosem, to pak vypadám jak když mám sopelNo strašný. V úterý jsem byla za kamarádkou v porodnici, podívat se na miminko a první co bylo,tak řekla:,,Je ti dobře? Jsi úplně rudá." No, tak jsem zrudla ještě víc a ani jsem si nechtěla pochovat mimčo, jak ze mě teklo, by to na ní na chudáčka kapalo.
Jo, no, takový dotazy poslouchám často a pak rudnu ještě studem ![]()
@martina.se píše:
mi stačilo jít s malým ven na procházku - vrátila jsem se rudá víc, jak moje tričkoa chlap ve dveřích - sis dala pivo či co
![]()
To mně přítel VŽDY, když někde sportujeme řekne „ty jsi zase uplně rudá“…vždycky mám chuť ho odjistit ![]()
@radkka píše:
To mně přítel VŽDY, když někde sportujeme řekne „ty jsi zase uplně rudá“…vždycky mám chuť ho odjistit
tak, tak.. on je svěží, krásnej a já v posledním tažení - fotili jsem se na dovolené, na vyhlídce na hradu - slabých 140 schodů, já mimino v šátku, ale pohoda. Vyhopkala jsem to jak nic. Na fotce? Vypadam jak minutu před smrtí
strašný.. a on se pak směje.
@martina.se píše:
tak, tak.. on je svěží, krásnej a já v posledním tažení - fotili jsem se na dovolené, na vyhlídce na hradu - slabých 140 schodů, já mimino v šátku, ale pohoda. Vyhopkala jsem to jak nic. Na fotce? Vypadam jak minutu před smrtí![]()
strašný.. a on se pak směje.
Já se na vrcholu hor fotím zásadně zezadu ![]()
@radkka píše:
Já se na vrcholu hor fotím zásadně zezadu
já nemohla, protože jsme chtěli mít fotku, kde bude malý xichtíkem.. a on se točil za mnou.. no ale ostudná fotka, fakt jo ![]()
@martina.se píše:
já nemohla, protože jsme chtěli mít fotku, kde bude malý xichtíkem.. a on se točil za mnou.. no ale ostudná fotka, fakt jo
Aspon máte vtipnou památku.