Ruka ve slipech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
7.9.12 10:13

Můj syn to dělá taky, budou mu v lednu 2 roky, takže chodí po bytě a vyndavá ho z pleny a kdykoliv má možnost a přebaluji ho tak hned šup a už ho ždímá :zed: :zed: on si ho vyndá i přes plenu tu plenu sundá niž a vyndá ho nahoru, jsem zvědavá co bude dělat až plenu mít nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.9.12 10:13

Poradila bych ti možná počkat jestli to ustane, měli jsme to taky dlouho a já to řešila tak že jsem ho po té ruce občas nečekaně pleskla ale stejně to nezabíralo, jen jsem mu vysvětlila, že se to nemá dělat venku před lidma, že by se mu mohly některé děti smát. samo to odeznělo, ale intenzivně jsem ho na to upozotňovala aby to tak moc nedělal. ale stejně si na to musel přijít sám :)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.9.12 10:26

Počkat až to ustane? To čekám už půl roku :mrgreen:, ale u něj mám pocit, že ho to nepřestane bavit nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.9.12 10:33
@marrcellka píše:
Počkat až to ustane? To čekám už půl roku :mrgreen:, ale u něj mám pocit, že ho to nepřestane bavit nikdy.

já si taky myslím, že přestane, minimálně než půjde do školy, to by mu to už snad bylo trapný.
A jinak dotaz mimo téma - ono to chlapi někdy přestane bavit??? :mrgreen:

jestli my tady nebojujeme proti větrným mlýnům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.9.12 10:57
@NiKina píše:
já si taky myslím, že přestane, minimálně než půjde do školy, to by mu to už snad bylo trapný.
A jinak dotaz mimo téma - ono to chlapi někdy přestane bavit??? :mrgreen:jestli my tady nebojujeme proti větrným mlýnům :lol:

jj, je to marný boj, at žijí pelikáni :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
7.9.12 13:30

Holky, nezavidme jim to… :D :D :D Kdyby jsme meli neco takoveho na hrani, treba by jsme to taky nepustili z ruky…
JInak syn 7 mesicu jak nema plinku, tak ma taky plne ruce prace… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.9.12 13:30

Můžeš max vysvětlovat, že se to nedělá na veřejnosti, ale jsou to prostě chlapi, hračka to pro ně bude nadosmrti. Můj mladej si žmoulá, když je nervózní a můžu vysvětlovat horem, dolem, stejně to tak bude :mrgreen: já úplně nesnášim, když to dělaj chlapi - mluví se mnou a drbe se, ale zároveň asi neznam žádného, který by to nedělal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.9.12 20:44

Holky, vím, že tady mluvíme o našich malinkatejch synáčkách, rozkošnejch a našich… ále jsou to prostě čuňata odmala.
Za dvacet let o tom dáme řeč se snachama - třeba :twisted: :mrgreen:
ale tak ono asi jo, je to dobrá hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.9.12 12:27

Ahoj holky, já mám doma pětiletou holčičku. Jo, taky jsem ji občas viděla, že si sahá na pipku, ale mimimálně. Vždy jsem ji upozornila, že nemá umyté ruce a bude ji mít bolavou, tak přestala. Ale teď jsem v 31.týdnu a čekáme chlapečka! A jestli bude po tatínkovi, tak se mám asi na co těšit. Já vím, že kluci si s pindíkem hrají asi častěji než holky. Ale asi by se mi nelíbilo, kdyby to dělal na veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
13.9.12 23:43

U nás je to podobne.. Vacsinou som ho napomenula, ze je v poriadku ak si chytá pindik, ze to nie je nic zle, ale mal by to robit v sukromi.. Casom zabralo a ubral :-) a tiez som mu vysvětlovala, ze to nesmie robit v skolke, ani před nikým, včetně poucenia, ze na něho nik nemoze sahat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
15.9.12 21:45

Náš čerstvý čtyřleťák si taky věčně provětrává pinďu. Určitě mu nechci pěstovat nějaký mindrák tím, že je to fuj, jenom mu říkám ať to nedělá před lidma, že takové věci se dělají, když se nikdo nedívá nebo pod peřinou no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
15.9.12 21:49
@NiKina píše:
Holky, vím, že tady mluvíme o našich malinkatejch synáčkách, rozkošnejch a našich… ále jsou to prostě čuňata odmala.
Za dvacet let o tom dáme řeč se snachama - třeba :twisted: :mrgreen:
ale tak ono asi jo, je to dobrá hračka.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ještě jsem chtěla dodat, kolik pánů, těch dospělých, větrá kulky a přitom si myslí, jak jsou nenápadní :mrgreen: Ale možná je chápu, mě kdyby tam něco viselo a občas bych si to přisedla, asi bych si to přehazovala taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí