Rukavice pro manžela

20
7.1.20 23:47

Rukavice pro manžela

Manžel bude mít narozeniny a jedna z věcí na které jsem se ustanovila je mu koupit nějaké pracovní rukavice, tak jednou týdně něco dělá v garáži kutí atd. a nikdy si žádné rukavice nevezme, tak sem si říkala že když mu koupím sadu nějakých pěkných tak je bude používat jenže nevím co přesně nesvařuje nebo tak ale dělá různé věci a sem tam se řízne proto mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35681
7.1.20 23:56

No nevim co si představuješ pod pojmem pekny pracovní rukavice? Vsechny jsou obyčejný protože se stejně hned zaspini a nebo roztrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.1.20 00:31

Někdo pracovní rukavice nerad používá, jsou neforemne, tvrdé a tak. Žádné pěkné moc nejsou, od toho jsou pracovní. Takže pokud nutně chceš vyber nějaké ohebnejsi, ve kterých je možné např otočit šroubem… Jinak pokud je kutil tak bych spíš volila jiný typ daru např. kurf na nářadí, nebo takový ten stojan na nářadí na kolečkách, sadu nářadí (ve větších hobby shopech to koupíš v kufru). Pokud mu chceš koupit spíš něco jednoduchého tak mu kup sadu Gola klíčů s ráčnou, to se hodí vždycky, pokud je už nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.1.20 09:42
@JancaS84 píše:
No nevim co si představuješ pod pojmem pekny pracovní rukavice? Vsechny jsou obyčejný protože se stejně hned zaspini a nebo roztrhnou.

Samo, proto chci koupit celé balení, vím že když je tam bude mít tak je bude nosit protože kdyby ne tak by mě naštval :D 8) :D 8)

Myslím si že když budou okolo stovky za jedny tak ze mu vydrží dlouho ale nevím jestli textilní nebo kožené určitě ne nějaké gumové v těch by se mu potili ruce těch variant je ale hrozně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová