Rušení nočního klidu - RPG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
705
30.6.15 21:32

Rušení nočního klidu - RPG

Dobrý den, máme byt pronajatý od společnosti RPG, kdo je z Okolí Ostravy tak nejspíš ví..Mám problém s rušným sousedem. V bytě bydlím 4 roky bez problému, ale ted tři měsíce nám tu cpou vše možné. Souseda tu nacpali z ubytovny a byt má vedený jako sociální, viděla jsem to n papírech když jsem podepisovala výměnu měřičů u radiátorů. Od té doby co tu bydlí, spím se špunty a stejně se nevyspím :zed:,chodím do práce-noční, ranní i soboty neděle, přítel taky :cert:.Jede non-stop víkendy a ted i už i přes týden-dneska jede třetí den. Když nepouští hudbu nahlas, že nám duní dětský pokoj, tak zas melou do rána, včera do 5 rána. Mluví, ale tak, že je slyším i přes ty špunty. Poprvé jsme mysleli, že jen něco slaví, tak jsme čekali, ale jak to bylo už třetí den volali jsme městskou polici, ty samozřejmě nic, jen at to vypnou a další týden na novo.Je to těžký alkoholik, dneska spadl před vchodem na mol, prase, nemůžu ani v dětským větrat, samý alkohol a smrad. Volala jsem tedy společnosti RPG a tam mi řekli, že si stěžuju sama a nic s tím neudělám :idea: :idea:.Prý bych musela mít podepsanou petici od více sousedů, nebo aby jich pár taky zavolalo se stížností, ale já ty nový sousedy neznám, bojím se, že by mu to řekli a může nám poškrábat auto nebo tak něco..A nejspíš ty sousedi jsou to samý, když jim to nevadí, nejspíš nikdo nechodí do práce jen my :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2235
30.6.15 21:47

Vim, co je RPG. Nevim, co nadelate…zkuste tu petici, kolegyni v Havirove to pomohlo. Jeste k tomu museli mit mam pocit protokol z policie, ze je volali kvuli ruseni nocniho klidu. Ve dne neudelas nic, to mi ver. Bojujem tez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
30.6.15 21:51

Bohužel jde o klasické vyjadřeni RPG :-( Prý obejděte sousedy a sežente další podpisy…to abych se bála že dostanu přes pusu až se to dozví konkrétní problémová rodina :-( Rozumím vám, neuděláte nic. Jedině vzít hypotéku na byt ve slušném domě a mít klid od RPG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
1.7.15 19:27

Děkuji za reakce, hypotéku už máme vyřízenou jenomže výpověd mi končí až v prosinci a tomu pánovi nehodlám trpět do prosince :cert:.Dneska mi kolegyně v práci taky říkala, že musíme mít záznam od policie. A my už na něj volali dvakrát :zed:.To musíme ten protokol jít s tou policií sepsat? A prý polici můžu volat i když nemá puštěnou tu hudbu, ale nemůžem spát, protože slyšíme každé jeho slovo a těch lidí co si tam nacpe celé party alkoholiků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.5.18 13:58

Chci se zeptat, řešili jste někdo tu petici proti problémovým nájemníkům u residomo?? Je tam psano, něco o soudech. Jde to přes soudy, pokud se odešle ten poslední papír, podepsaný nájemníky?? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová