Růst vousů - má cenu se holit?

13
5.3.18 21:19

Růst vousů

Ahoj. Je mi 15, je pravda že když se budu holit tak mi porostou vousy rychleji a silněji než dříve? Někde jsem slyšel že to není pravda. Takže mě zajímá jestli má cenu se holit, aby rostly rychleji nebo prostě na to kašlat a nechat je vyrůst? Mimochodem mi rostou hodně rychle a když se neoholím 1 za 1-2 týdny tak už mám pěkný knír, i když bych chtěl spíš kotlety než knír :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16456
5.3.18 21:34
@DominikF píše:
Ahoj. Je mi 15, je pravda že když se budu holit tak mi porostou vousy rychleji a silněji než dříve? Někde jsem slyšel že to není pravda. Takže mě zajímá jestli má cenu se holit, aby rostly rychleji nebo prostě na to kašlat a nechat je vyrůst? Mimochodem mi rostou hodně rychle a když se neoholím 1 za 1-2 týdny tak už mám pěkný knír, i když bych chtěl spíš kotlety než knír :D

Na tvou prvni otazku odpoved neznam, ale ver, ze jemna chlupata housenka pod nosem neslusi zadnemu mlademu muzi. Byla bych pro pravidelne holeni, vsak se “poradnych vousu “ brzy dockas a pak si uzijes zajimavych vousu. Ted to neni ono a radeji s tim pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
6.3.18 04:01

Jemnou a chlupatou housenku :lol: ma uz muj 12lety syn a holi si to pravidelne, protoze dobre to proste nevypada. A ne, rychleji pak nerostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
2.5.21 16:42

Nevím co je na tom pravdy, ale dneska už je k dostání taková pánská kosmetika a doplňky, která ti tady s tím problémem pomůže ;) Mrkni na pánskou značku angry beards mají tam jak přípravek na vousy, tak i doplněk stravy

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
3.5.21 09:43

@DrahusN Můj muž má od nich i vlasovou kosmetiku a hrozně příjemně to voní, obaly mají taky docela zajímavě řešené a o názvech ani nemluvím :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová