Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Je mi 15, je pravda že když se budu holit tak mi porostou vousy rychleji a silněji než dříve? Někde jsem slyšel že to není pravda. Takže mě zajímá jestli má cenu se holit, aby rostly rychleji nebo prostě na to kašlat a nechat je vyrůst? Mimochodem mi rostou hodně rychle a když se neoholím 1 za 1-2 týdny tak už mám pěkný knír, i když bych chtěl spíš kotlety než knír ![]()
@DominikF píše:
Ahoj. Je mi 15, je pravda že když se budu holit tak mi porostou vousy rychleji a silněji než dříve? Někde jsem slyšel že to není pravda. Takže mě zajímá jestli má cenu se holit, aby rostly rychleji nebo prostě na to kašlat a nechat je vyrůst? Mimochodem mi rostou hodně rychle a když se neoholím 1 za 1-2 týdny tak už mám pěkný knír, i když bych chtěl spíš kotlety než knír
Na tvou prvni otazku odpoved neznam, ale ver, ze jemna chlupata housenka pod nosem neslusi zadnemu mlademu muzi. Byla bych pro pravidelne holeni, vsak se “poradnych vousu “ brzy dockas a pak si uzijes zajimavych vousu. Ted to neni ono a radeji s tim pryc.
Jemnou a chlupatou housenku
ma uz muj 12lety syn a holi si to pravidelne, protoze dobre to proste nevypada. A ne, rychleji pak nerostou.
Nevím co je na tom pravdy, ale dneska už je k dostání taková pánská kosmetika a doplňky, která ti tady s tím problémem pomůže
Mrkni na pánskou značku angry beards mají tam jak přípravek na vousy, tak i doplněk stravy
@DrahusN Můj muž má od nich i vlasovou kosmetiku a hrozně příjemně to voní, obaly mají taky docela zajímavě řešené a o názvech ani nemluvím ![]()