Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyprala jsem bílé plátěnky, při usychání se začaly objevovat ale žluté mapy. Prala jsem je v ruce. Praci prášek na bílé prádlo a kartáčkem. Již několikrát, ale pokaždé se tam objevují znova a znova
Nemá někdo zkušenost čím to vzít nebo jsou rovnou na vyhození? ![]()
@Bizky Já si počkám, udělalo mi takhle se cvičkama. Zajímalo by mě, jestli pračka pomůže.
Všechny boty peru v pračce na ruční program a nikdy se mi fleky neudělaly.
@Jančakecalka píše:
Všechny boty peru v pračce na ruční program a nikdy se mi fleky neudělaly.
taky tak.. co jsem dala do pračky bylo v pohodě
@Aries6 tak mám vypráno, zatím jsou krásně bílé… teď jsem zvědavá, kdy se začnou zas ty fleky objevovat
![]()
Tak fleky jsou zpět i po vyprání v pračce. Tak tady asi už pomůže jedině popelnice ![]()
@Bizky píše:
Tak fleky jsou zpět i po vyprání v pračce. Tak tady asi už pomůže jedině popelnice
A v čem to pereš, jestli to nedělá prášek, já totiž peru jen v kapslích-Ariel, Persil, nic jinýho a fleky mi to nikdy nedělá ![]()
@Bizky píše:
@Jančakecalka Peru v gelu od Arielu.
Hm, tak nevím, možná je to tím gelem a nebo těma botama, co je to za značku?
Někde jsem viděla trik jak odstranit nalepenou žvýkačku z látky pomocí ledové kostky, kterou se ta žvýkačka nechala ztuhnout a pak jí z látky sloupli. Třeba to pomůže i na medvídka ![]()
Co cola nebo možná i jedla soda? Nezkousela jsem, jen me ted napadlo jak jsme za mlada házeli medvidky do coly a oni se tak rozčvachtaly.
@Judithkaj v případě neúspěchu už jen nažehlovací šmoulinka… ![]()