Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bizky píše:
@Jančakecalka Peru v gelu od Arielu.
Hm, tak nevím, možná je to tím gelem a nebo těma botama, co je to za značku?
Někde jsem viděla trik jak odstranit nalepenou žvýkačku z látky pomocí ledové kostky, kterou se ta žvýkačka nechala ztuhnout a pak jí z látky sloupli. Třeba to pomůže i na medvídka ![]()
Co cola nebo možná i jedla soda? Nezkousela jsem, jen me ted napadlo jak jsme za mlada házeli medvidky do coly a oni se tak rozčvachtaly.
@Judithkaj v případě neúspěchu už jen nažehlovací šmoulinka… ![]()
@Zkai píše:
@Judithkaj v případě neúspěchu už jen nažehlovací šmoulinka…
to není špatné řešení, něco nasít schválně? Já tak spravovala kalhoty co jsem natrhla do pravého úhlu a našila jsem si tam květinu a vypadá to jako od původu
@bublinek vsaď se, že má @Judithkaj toho medvídka na pérdeli…
@Zkai píše:
@bublinek vsaď se, že má @Judithkaj toho medvídka na pérdeli…
kde si myslíš, že mám tu kytku já? ![]()
@Judithkaj píše:
To jsou oblekove kalhoty. Kytku tam dat nemůžu. Je to vzadu na lytku. Dcera měla medvěda v dlani a chytla mě za nohu. A byl tam. A já si toho hned nevsimla
tak to asi fakt neprojde ![]()
Kecaaaa
nee, jsem zvědavá jak to dopadne, jen mám obavy aby barva vydržela..
@Judithkaj píše:
Vypadá to jako když tam je smůla. Zkusím to namočit do vody. Medvídek nabobtná, tak tohle by mohlo trochu taky povolit a třeba to pak půjde. Jinak nevim, co s tím budu dělat.
použij nějaký odmašťovač. Já žvýkačku a smůlu z kalhot dostanu prostředkem na čištění trouby(nechci dělat reklamu, musí to být fakt odmašťovač) namočím kalhoty, dám na to ten sajrajt, a třeba po půl hodině drhnu v ruce a pustí to vždy. Držím palce!