Růst zoubků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
9.4.13 20:48

@anykam
Díky, takže je to možné. U syna to právě neznám, to plakal asi hodinu při prořezávání a šmitec. Přišlo mi právě, že jsou to malinké zoubky, že to musí být pohodka, že co bude dělat při dalších :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
9.4.13 20:51

@gabriela82
Jasně, připravování je možné. Je pravda, že nám s manželem přišlo, že má nateklou tvářičku v pravo nahoře po spaní, ale taky to mohla mít otlačené po spánku. Těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
9.4.13 23:54

@Osmanka to si piš, že je to možné, každé dítko je úplně jiné a to i pokud jde o zuby a né každý zoubek musí bolet.
Můj malej si protrpěl s každým zubem krom jednoho, jinak každý růst nového zubu znamenalo trápení min. na týden, velmi špatně to snášel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.4.13 08:17

@mismurka
Díky, tak to až ji porostou stoličky, abych si sehnala nějaký povzbuzovač, abych to vydržela :-(. Dnes je jiná, ale co prováděla poslední dva dny- ve dne v noci :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 12:14
@Osmanka píše:
@mismurka
Díky, tak to až ji porostou stoličky, abych si sehnala nějaký povzbuzovač, abych to vydržela :-(. Dnes je jiná, ale co prováděla poslední dva dny- ve dne v noci :-(.

No jo, musí se to vydržet, malému jak naschval rostly ty zuby postupně, jen jednou se sešly dva naráz, bylo to takt jak naschvál a ještě k tomu mu začly růst dost brzy a čím je dítko menší, tak tím hůř snáší bolest, ale něco jiného jsou děti, co to snášejí celkově dobře, asi mají jiný práh bolesti nebo :nevim: Nicméně, my to štěstí neměli :,( Tak se držte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.4.13 14:07

@mismurka
Synovi to právě rašilo naráz. Co je horší, že ji vždy se zhorší ekzém a máme sledovat na co je alergická, ale to nejde. K tomu zhubla, má dostávat častěji jídlo, jenže nechce jíst, pláče, kaká víc a dá si jen kaši a nakojí, ale ostatní najednou prská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 14:13

@Osmanka S tou alergií je to složité, vychytáš to až časem, bude to trvat dýl.
Pokud jde o jídlo jako takové a zlobení či vybírání si, tak já se vždy řídím podle „aktuální situace“ mám namysli zrovna daným obdobím, vypozoruju, co mu zrovna jede a co nechce, nenutím, ale zkouším znovu a znovu, to víš, že to mrzí, když často navařím a on nechce, kór když jsem dlouhý čas vyvařovala zvlášť nám hlavní jídlo, zvlášť jemu hl. jídlo a ještě polívky, nyní je to už jednodušší, umí dobře mluvit (budou mu 2 roky) a sám si řekne, ale zase né že bych ho nechala řídit si stravu, to ne! Ale, třeba teď je už nějakou dobu nemocnej, jsem víc benevolentní a opravdu ho nechám jíst, co zvládne, protože toho teď moc nesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 14:15

@Osmanka Ono to prskání přejde, aspoň, že jí ty kaše a mlíčko, pak se to zase změní a třeba nebude kaše chtít, to u nás jeden čas taky bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.4.13 15:05

@mismurka
Ona snad chce jíst jen kaši, nejí ani přesnídávku jablečnou, jogurt s přesnídávkou taky prská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 15:28

@Osmanka tak ji fakt nech, ono jí to přejde, u nás tohle taky bylo a ty období se fakt mění, jednou miluje polívky a najednou ji nechce, to samé s jogurty :roll: a pak se k tomu zase zkusím vrátit a ejhle zase to chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.4.13 15:35

@mismurka
no jo, jenže nás doktorka žene na krev a mámji vzít moč, což nevím jak, protože zhubla, potřebuju ji nakrmit, jenže jak… a vůbec přes to kňourání a neustálý řev nemám sílu ještě šaškovat s čuráním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 15:39

@Osmanka mlíčko pije ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 15:39

@Osmanka držím palce, zvládneš to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.4.13 16:02

@mismurka
To jo, ale i tak zhubla a to se lékařce nelíbí, nenaočkovala ji. Pěkně papala do neděle, ale co dělá teď… jestli ji vadí najednou maso v příkrmu, nebo fakt ty zuby- leze ji to příšerně pomalu. I režim máme nějaký divoký, spí jindy, jinak, takže nevím, kdy půjdeme ven, kdy bude jíst, jestli bude jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.4.13 23:25

@Osmanka O režimu nerežimu bych mohla vyprávět, užila jsem si své, s malým bylo všechno moc náročné, ale to by bylo na jinou diskuzi, režim prostě chytl až někde na 15 měsících a spát mi dodneška chodí až po 22h. nic jsem s tím doteď nenadělala :zed:
Jestli máš podezření, že to může být masem, je to jednoduché, zkus ho vynechat, dávej jen zeleninu a uvidíš, ale zuby dokáží udělat pěkný rozruch. I kdyby byla jen na zelenině, stále je to příkrm a aspoň něco, vyzkoušej a napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.