Růst zoubků a horečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16744
5.11.14 14:53

Pokud teplota do zítra nepřestane, k doktoru bych zašla, tím se nedá nic zkazit, mužou bejt zuby, ale taky nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
5.11.14 15:25

Isio, ja bych nerekla, ze tak vysoka horecka by byla od zoubku. Pokud ji to jeste vecer vyleze, radeji bych pro jistotu zabehla k doktorce. At mate klidnejsi vikend. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
5.11.14 16:06

U nás to bývalo od zoubků, horečky až 40 :zed: Ještě to může být i šestá nemoc, tam jsou taky vysoké horečky bez ničeho, až po odeznění se objeví vyrážka, ale nijak se to neléčí, jen se snižují horečky. Jinak si kup ještě paralenové čípky, ty se můžou střídat s tím nurofenem, takže po třech hodinách už ho můžeš podat- obsahují jinou účinou látku…tak ať je brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.5.16 15:01

Ahoj,
momentálně máme to samý malej 14měsíců, včera horečky 39,1 a v noci se nám k tomu přidal průjem. Teď teploty už 37,5, ale průjem trvá, děsí mě ten průjem. Pokud se to nesrovná do zítra letíme k doktorce. Do pusy si nedá sáhnout ani podívat se nemůžeme… ječí jako když ho na nože berou. Doufám, že je to zoubkama. :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
27.8.19 19:49

Ahoj holky, prosim o radu, jestli je to bezny a normalni postup…Syn mel 3 dny horecky, tak jsme zasli k doktorce. Mela dovolenou a zastup udelal crp s tim, ze to tedy je nejaka viroza, tak at davam paralen a hodne tekutin. Po 3 dnech skoncily tedy horecky, osypal se a ted ma uz tri dny teploty 37,5, tak jsem sla znovu k Mudr a ta si ho jen poslechla, podivala se do krku a ze tam je vse dobre a ze to ma asi z rustu zubu a ze pokud mel pred tim horecky, tak muze trvat i mesic to, ze bude mit zvysenou teplotu…To mi prijde divny a nikdy jsem tohle neslysela. Nemela by doktorka treba nabrat krev a udelat stery? Tim, ze se podiva do krku a poslechne, prece toho moc nezjisti.

• Citovat
  • Upravit
54
27.8.19 20:13

@Natt00 A nemohla to byt 6. nemoc? Ta ma prubeh 3 dny horecky a pak vysypani, ale to by predpokladam doktorka poznala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
27.8.19 20:24
@Natt00 píše:
Ahoj holky, prosim o radu, jestli je to bezny a normalni postup…Syn mel 3 dny horecky, tak jsme zasli k doktorce. Mela dovolenou a zastup udelal crp s tim, ze to tedy je nejaka viroza, tak at davam paralen a hodne tekutin. Po 3 dnech skoncily tedy horecky, osypal se a ted ma uz tri dny teploty 37,5, tak jsem sla znovu k Mudr a ta si ho jen poslechla, podivala se do krku a ze tam je vse dobre a ze to ma asi z rustu zubu a ze pokud mel pred tim horecky, tak muze trvat i mesic to, ze bude mit zvysenou teplotu…To mi prijde divny a nikdy jsem tohle neslysela. Nemela by doktorka treba nabrat krev a udelat stery? Tim, ze se podiva do krku a poslechne, prece toho moc nezjisti.

Ta první část vypadá dle popisu jak šestá nemoc.ale vzhledem k trvajícím teplotám bych asi požadovala odběr, stěr,…napadla mě spala, díky té výrazce a trvajícím teplotám. ale tam by měl asi i nález v krku? nevím. chtela bych podrobnější vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
27.8.19 20:41

@luca241
Pockam zitra a pokud bude opet teplota, tak zajdu znovu a budu trvat na vysetreni z krve, moce a stery. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
3356
27.8.19 20:52

Mé dítko prodělalo šestou nemoc, pak pořád (no měřila jsem namátkově) cca 2 měsíce zvýšená teplota s občasnou horečkou. Stěry (nos, krk) a moč bez nálezu. V krvi trošku mimo normu některé hodnoty, ale vlastně nic, co by mělo mít vliv na teplotu (dle lékařky). Cca po dvou měsících od šesté nemoci opět horečka, pár dnů na to jsem změřila teplotu přes den a byla konečně pod třicet sedm. Pak jsem zhruba měsíc a půl neměřila, teď namátkou opět přeměřeno a má zase nad třicet sedm. Čím to je netuším. Lékařka tvrdí, že i z tepla - no nevím, protože teplotu zvýšenou má, i když horka nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
27.8.19 21:29

@Finkaa
To je zvlastni. Cekala bych, ze z vysledku zjisti treba nejakou infekci. Prece nemuze mit teplotu jen tak, z niceho nic. Mne ta prvni mlada mudr povidala, ze batolata kluci trpi na zanety mocovych cest…ale testy nam neudelala a ja blbec si o ne nerekla.

• Citovat
  • Upravit
3356
27.8.19 21:48

@Natt00
Infekci teda nemá nebo aspoň paní doktorka žádnou nezjistila. No řešily jsme to s lékařkou tak důkladně, protože má před očkováním. Teplotu měřím jen namátkově (před očkováním atd.), horečku obvykle poznám - dítko je unavenější… Jinak pokud vím z okolí, tak sice trošku starší dítko mělo také delší čas zvýšenou teplotu a na nic se nepřišlo a teplota nakonec klesla, ale už je to mnoho let zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.3.20 08:24

Ahoj, sice už jsem vyčetla, že od zubů může být horečka, ale jak dlouho může trvat? Dcerce se prořezávají horní jedničky, včera už jeden zoubek šel i cítit, tak doufám, že brzy budeme mít klid. Od pátku má teploty, však nenaměřila jsem víc jak 38,5, srážím sirupama. Vzhledem k dnešní situaci s koronavirem mám docela obavu. A taky jestli by ji doktorka vůbec byla ochotná vyšetřit, kdyby to zítra nebo pozítří pořád nepřestávalo. Bude mít 8 měsíců, tak si neřekne, jestli ji něco bolí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.3.20 00:06

@Petule030 ahojky, jak to dopadlo? Dceři se klube první zoubek, je už vidět, ale ještě prořezaný není a měla celou sobotu teploty a jinak je ok, hraje si, je aktivní. Koronavir mi taky napadl, ale s nikým jsme se nesetkali. Moc doufám, že je to od zubů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.3.20 22:42

@roza12 Ahoj,vyklubala se z toho šestá nemoc. A do toho se prořezaly ty 2 zuby. Jak pokračuje u vás ta teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.4.20 23:20

@Petule030 Ahoj, tak u nás se vyklubal zub a zároveň se osypala, takže taky šestá :D teď leze druhý a bez teplot :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.