Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nám pomáhal Viburcol na noc. Malá se po něm sklidnila a vyspaly jsme se obě. Ale s tou vyrážkou nevím. Radši zavolej zitra mudr a poraď se s ní
Šla bych k doktorce, vyrážka u 6.nemoci se objevuje tak po třech dnech po teplotách.
Vyrážka může být i k zubům, ale myslím že nejlépe to posoudí pediatri. Hlavně ať to rychle přejde ![]()
To se vam to seslo, co, zuby a k tomu sesta nemoc. Kdyz mi syn neutesitelne plakal (jako tri, ctyri hodiny v kuse), bylo to proto, ze ho od zubu bolelo ucho. Ale na to krome paracetamolu nic moc neni, musi se to nejak prezit.
@DanielaS píše:
To se vam to seslo, co, zuby a k tomu sesta nemoc. Kdyz mi syn neutesitelne plakal (jako tri, ctyri hodiny v kuse), bylo to proto, ze ho od zubu bolelo ucho. Ale na to krome paracetamolu nic moc neni, musi se to nejak prezit.
No to bylo peklo. Dnes už je více v klidu a spinká. Ji asi taky bolely usi, tahala se za ně, ale nic ji nezabralo. No uvidíme, jaké budou další dny. Ten jeden zub ještě není úplně venku. Ale doktorka mě uklidnila, že i tak šílené projevy jsou normální. Já už se i bala, jestli jo není něco jiného.