Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
já jím běžně mažu opary na rtech, vždycky trocha steče do pusy, nikdy se nic nestalo! Pokud to nepiješ po štamprdlích, bud v klidu
@pe-terka
Dobře mockrát děkuji za Vaši odpověď. Je u mě sestra na týden. A vždy když přijede tak řeším nějakou blbost. Ještě jednou děkuji za uklidnění. Začala plašit protože měla umrtvenou půlku jazyka a já s tea tree olejem moc zkušeností nemám. ![]()
Neředěný Tea tree oil dáváme na opary nebo afty v puse sobě i dětem. S malou troškou vody TTO i kloktám, když mě bolí v krku nebo mandle. A když mě rozbolí zub, tak si na něj taky kápnu trochu TTO a přestane bolet. Je to v pohodě.
Jedná se o to, že se nemá pít. Do
@fia80 píše:
Neředěný Tea tree oil dáváme na opary nebo afty v puse sobě i dětem. S malou troškou vody TTO i kloktám, když mě bolí v krku nebo mandle. A když mě rozbolí zub, tak si na něj taky kápnu trochu TTO a přestane bolet. Je to v pohodě.Jedná se o to, že se nemá pít. Do
No, používám taky tea tree, ale do pusy se bojím
, na opary používám běžně, na afty radši použiji slivovičku - namočenou vatovou tyčku, opravdu ji nepiji, krásně to zahubí toho afta, takže asi tak
, já ho občas i použiju jako dezinfekci, pro mě je TTO taky hrozný pomocník, vždy při ruce, ale do pusy mám strach, ŽIVOT JE MI MILÝ
. Ale na příbalovce bylo psáno, jak na kloktání - ředění, tak na potření.
Jo a ještě TTO používám na rýmu a inhalace
, když dojde eukalyptus, i když je to to stejné
.
Mne sa raz podarilo pár kvapiek prehltnúť. Bolo mi zle a celý deň som zo seba ten olej cítila. A som v pohode, na druhý deň mi nič nebolo. Ale už si dávam pozor.
Tea Tree se používá i jako kloktadlo a z vlastní zkušenosti můžu říct, že umrtví půlku huby i dvě kapky do vody. Ať sestra neplaší, je to ok ![]()
Moc Vám děkuji. Musím říct že ji taky nebylo moc dobře. A také si stěžovala, že má umrtveny jazyk. Ale je v pořádku.
Ale prý už tto nikdy nepoužije.
Už jen podle toho jak tto voní to nebude asi chutovka Teda. Myslím že s tou vodou by to asi bylo lepší i když nevím nevím.
Moc děkuji za Vaše odpovědi. ![]()