Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne , neodkládala bych
Zoubky porostou teď furt nějaké. Pokuď nemá teploty šla bych. Věc druhá je teda venkovní teplot. Dcerka má jít na očkování a asi to nechám až na další týden ( doktorka mi dala termíny 2 ať se rozhodnu podle tepla) ![]()
Odložila bych hlavně kvůli vedrům, které teď panují. Jinak naše dr při růstu zoubků neočkuje, takže tak. ![]()
Jak tak čtu, o těch zubech v podstatě ještě neví, šla bych na očko
Pokud by byla nevrlá nebo plačtivá, tak ne.. Ale to musí vědět matka.. Já nedávno odložila očko MMR a udělala jsem dobře.. Instinkt zabral a na druhý den byl malý rozrušený, měl teplotu a táhlo se to další týden.. Teď má pro změnu nějaku asi virovou střevní infekci, takže taky nic.. S doktorkou jsem se domluvila na 2roky věku dítěte, pokud by byl v pořádku, klidně dřív.. Ale pokud není proč, neodkládala bych..
Dekuju moc za rady. Jeste mi holky reknete, proc je blby ockovat ve vedrech? Vadilo by to, i pokud bych s ni pak tak den dva byla doma, kde mame 26?
@Kajcatko
Na dětské tělo je tohle vedro velká zátěž a ještě k tomu očkování by bylo už moc. My máme doma teda mnohem tepleji ![]()
Normálně bych šla. Zase takové vedro není, zvlášť pokud mate doma 26 a zuby ji teď polezou porad
@Kubido píše:
Odložila bych hlavně kvůli vedrům, které teď panují. Jinak naše dr při růstu zoubků neočkuje, takže tak.
Máš dobrou doktorku. V kolika začíná očkovat? Až po zubech moudrosti?
![]()
ne, není třeba kvůli růstu zoubků odkládat ![]()
spíše bych počkala kvůli aktuálnímu horku, je až moc teplo…za týden už to bude o.k.
@Kubido píše:
Odložila bych hlavně kvůli vedrům, které teď panují. Jinak naše dr při růstu zoubků neočkuje, takže tak.
tak to skutečně dobrou doktorku nemáte..... ![]()
@Kajcatko píše:
Dekuju moc za rady. Jeste mi holky reknete, proc je blby ockovat ve vedrech? Vadilo by to, i pokud bych s ni pak tak den dva byla doma, kde mame 26?
Nema se nahodou ochladit?
Zuby polezou porad nejake.
Ale my vyckavali do 6m s prvnim ockovanim.
Když už to odkládáš takovou dobu, tak to už bych taky možná počkala, až nebude takový hrozný vedro, snad příští týden má bejt líp, no ale to už slibovali víckrát že
Mojí dceři teda vyšlo očkování na červen a pak druhá dávka v srpnu, měla Prevenar a Hexacimu najednou, pokaždý bylo vedro a žádný drama se nekonalo.
Zuby pak lezou furt, to bys nenaočkovala.
@Kajcatko
klidně očkuj, zuby porostou teď pořád, pak se začnou měnit… do toho podzimní virozy, chřipka, mráz, jarní mlhy… S touhle politikou nenaočkuješ nikdy. ![]()
a což teprve období prvního a druhého vzdoru, batolecí negace, tříletá puberta, pětiletá puberta, prepuberta a postupberta
jeden aby vyhověl všem trendy trendům z internetu, měl by očkovat až… v domově seniorů…
nebo až v rakvi
![]()
@mgdln Představte si..ve třech měsících.
@Borrealis Nikde nepíši, že máme dobrou doktorku. ![]()
@Borrealis píše:
@BellinkaXa což teprve období prvního a druhého vzdoru, batolecí negace, tříletá puberta, pětiletá puberta, prepuberta a postupberta
jeden aby vyhověl všem trendy trendům z internetu, měl by očkovat až… v domově seniorů…
nebo až v rakvi
Pokud chces vyhovet internetovym trendum, neockujes nikdy prece, ne?
Jakepak v rakvi… aby ses neunahlila nahodou
![]()