Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jak dlouho jste měli mrzute miminko při růstu zoubků? U nás to už trvá 2 měsíce a zuby ještě nikde. Já už jsem zralá do blázince. ![]()
@Iwet88 tak to nejsou zuby podle mě… můj syn nikdy nebyl kvůli zubům mrzutý a už jich má 16…
Vetsinou u zubu to byva myslim 5dni nez vyleze aspon trochu ven. Tohle na zuby nevypada
JO u nás to trvalo taky 2 měsíce - od 5 měsíce se mu draly a furt nic nic pak jsem koupila jantarové korálky a behem 5 dnů 2 zuby naráz a 3.týden další 2 nahoře
Mě přijde že tam bude jeden nahoře a jeden dole naráz. V pátek měla průjem a dneska mě začala kousat při kojení a dost to bolí ![]()
@Iwet88 píše:
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jak dlouho jste měli mrzute miminko při růstu zoubků? U nás to už trvá 2 měsíce a zuby ještě nikde. Já už jsem zralá do blázince.
Seš si jistá, že jsou to zuby? U nás, pár dní před vykubáním zouku…a jednou teda asi 14 dní (proklubaly se průběžně asi 4 zuby)
Ani nevím jestli to je 2. měsíce. Mozna je tohle 3. tydny. Ona bulí od porodnice. Jsme i na bezmlecne dietě pro ABKM. Ale už krásně kaká, hlen a krev už ve stolici už nemá. Tohle je takový vztekani při kousání věci a pak se to vyvine až řev. Ona je takový malý zombie. Jakmile se ji dotknu, hned mě kouše ![]()
@VerousekVra Mozem sa opytat kde ste kupila tie koralky? Dakujem
@Imkova u nás ve zlatnictví, speciálně je objednávali, že už se po nich ptalo více maminek - pozor na padělky, je vždy třeba si vyžádat i certifikát nebo osvědčení, často to bývá jen plast-… na netu jsou i typy jak rozpoznat origo od napodobenin. Vím, ž e hodně mamin objednává i ze stránky nosenideti.cz nebo na facebooku jsem viděla skupinu jantarové korálky
@VerousekVra Ah jaj to asi teda nebude len tak kupit, co?
A kde je to Vase zlatnictvo
kebyze niekde v Prahe tak tam skocim.Inak som tiez pozerala prave tie stranky nosenideti.cz. Ale neviem ako mam takto cez eshop ziadat certifikat ![]()
@Imkova V praze neee u nás je na jižní moravě
ale zrovna dneska jsem našla náhodou jeden eshop, kde dodávají jako samozřejmost s jantarovými korálkami i certifikát, posílám odkaz zde http://biocare.cz/…ca-32cm.html
Ano, zuby mohou zlobit až 3 měsíce před jejich prořezáním skrz dáseň. Mám totiž dítě, co mu to zlobilo ty 3 měsíce - on prožíval, jak se ty zuby prodíraly dásní. Třeba nahoře šli už hodně dlouho zepředu nahmatat, ale zastavili se v růstu a pak to rostlo zase jinde.
@VerousekVra Dakujem
uz som objednala z nosenideti.cz ale ziadala som aj dolozenie certifikatu.Ak nedolozia, zasielku neprevezmem s objednam tie s certifikatom. Dakujem Vam ![]()