Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Můžou růst zoubky aniž by měl syn teplotu? Dásně sice nemá oteklé, ale pořád pláče a strká si ruku do pusy, ale nesliní. Myslela jsem si, že je to bříško, ale kaká normálně, masíruju, kapky dostává, tak mě napadly zuby. Je mu 5 měs.
Dcera má zuby už dva dělala to co ten tvůj a byla bez teplot. Ještě jestli ti normállně jí? Kdyby nějak ztěžka pil mohl by to být krk. Ale spíše ty zuby!
Helenka neměla teplotu ani při jediném zubu - a Mareček se teď projevuje úplně stejně, jak píšeš - taky to svádím na zuby ![]()
Zvláštní je, že jí normálně, ba naopak bych řekla, že jak vidí flašku, tak by ji chtěl pořád, ale kousátko ani jinou hračku tam nestrká. tak už nevím.
a zkoušela jsi kousátko nachladit? klárka měla zuby taky bez teplot a většinou byla jenom lehce protivná.
Tak to Mareček ne, křičí hrozně, většinou ale pochovám a je to dobrý, protivka je to. Kousátko nechce ani studený ![]()
Adámek neměl teplotu při jediném zubu,Emička taky ne.Byla nemocná,měla horečky často,ale z jiné příčiny.
taky jsme měly zuby bez teploty, jedla míň, ale hodně pila - sála takže to může být i ta flaška. ![]()
Zajímalo by mě, jak mazat dáseň tím gelem, když mu strčím prst do pusy, tak mě málem sní a gel mu na dáseň nenamažu, on to celý slíže
))
Náš malej měl zoubky taky bez teplot,až poslední stoličky ,co mu teď rostly,doprovázely teploty,ale měl k tomu i rýmu a kašel,takže nevím k čemu to bylo:-)
Ahoj, my jsme nevěděli ani o jediném zubu, možná o prvních třech ano, ale to jsme netušili, že jsou to zuby… Manžel našel náhodou přesně ve třech měsících už vyrostlé tři zuby a tak jsme si to spojili, že možná byl plačtivější kvůli tomu. A nebo nee, fakt netuším? Resut
Naše Ellinka má 8 zubů a teplotu neměla ani jednou.
Karolínka měla zvýšenou teplotu, když jí vylezl první zbu, jinak nic.
Báře vylezly dolní jedničky při šesté nemoci a horní u rotavirozy. S hrůzou jsem čekala, co přijde příště.
No a další tři zuby vylezly, aniž bych si toho nějak zvlášť všimla… ![]()