Zoubky ve 3.měsíci?

258
18.3.10 21:29

zoubky ve 3.měsíci?

Ahojky, pročetla jsem několik diskuzí tady ale nenašla co jsem hledala… Našemu malému je přesně 3,5měsíce , nadměrně slintá už od 2měsíce a maminky tady povídaly že to můžou být zoubky… no a malej je od včera neklidný, horečku ani teplotu nemá, jen běžně 37… ale pořád má ručku nebo plínku v pusince, no a včera večer jsem nahmatala vpravo dole ostrý kousíček a dneska znovu… řekla bych že mu leze zoubek, já to i vidím, tchýně moc nevěří… bílá tečka to není, prostě je to ostrý… není na zoubky moc brzy? vím že to každé mimi bude mít jinak… prvnímu narostly rovnou oba v 5m, mě jako mimču ve 4m...... nevím ale co s tím, prvnímu synkovi jsem mazala dásně Calgelem a Mundisal gelem, ale žádný zázrak… děkuji za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
18.3.10 21:48

Já měla dva už při narození, takže mi to brzo nepřijde. :mrgreen: Dceři se začli klubat ve 4 měsících, synovi v 6-ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
18.3.10 21:55

Ahojky - tak mému synkovi se první zub vyklubal bez 3 dnů ve 4 měsících. Přišla jsem na to náhodou, když jsem mu dávala na lžičce kanavit (snad si to pamatuju dobře :nevim: ) a ono to cinklo…taky jsem zoubky nečekala tak brzy :wink:

• Citovat
  • Upravit
11042
18.3.10 21:58

Ahoj, náš Mikulášek měl zoubky taky ve 3 měsících a rovnou oba spodní najednou. Dělala jsem si legraci, že mu vylezly po hexe, protože jsem je objevila druhý den po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.3.10 21:59

To budou určitě zuby.Mě se osvědčilo nejvíc chlazené kousátko.Měli jsme jich víc,kvůli časté výměně.

Příspěvek upraven 18.03.10 v 22:45

• Citovat
  • Upravit
24320
18.3.10 22:09

Taky si myslim ze zuby.Nam se osvedcil pejsek s Ceacka kousatka u nas nejeli a nejedou do dneska boduje pejsek. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.3.10 22:14

jj :-) dcerka taky mela hooooodne brzy zoubky… v pulce 3. mesice dva proriznute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.3.10 22:15

Jinak jak pisou holky tak chladive kousatko a jeste jsme pouzivali gel Mundisal … to taky pomohlo … i kdyz teda mala krom dvou stolicek zoubky vubec neproplakala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.3.10 22:24

taky nam rostou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.10 22:29

Jurášek se se dvěma zuby narodil a další dva mu narostli ve 2 a 3.měsíci. Podle toho co píšeš jsou to zoubky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
19.3.10 08:19

Určitě zuby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.3.10 11:01

zoubek

měli jsme zoubek ještě dříve než vy, začalo to, přesně, co ty popisuješ a trvalo to skoro měsíc, ve třech měsících byl zub, přesně kde Vám roste…
malý byl nevrlý, co se mu dříve líbilo a smál se, tak nic, hodně pil, při spánku zaplakal a přitom dudlík měl a oči zavřené…
a teď má půl roku, zoubek je velký a další zuby nic…ale příznaky začínají být obdobné…ale už je to lepší, protože udrží hračku nebo kousátko…
jo a já jsem mazala spodní čelist olejíčkem Jakoubkem od Nobilisu, maže se tím pusa z vrchu, takže si to neslíže jazykem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.3.10 23:10

my jsme slintali a porad vsechno rvali do pusinky taky tak od 2a pul mesice,zoubek vyrasil vcera-2.dubna bude mit pul roku.Ale je nervozni,az hruza,nevi jestli ma jist,nebo se chtit chovat,spat,proste vsechno mu leze na nervy.Mrci a ja uz lezu po ctyrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.10 09:27

a má už naběhlý dásně?je možný,že se dostáváte do první fáze..jsou prý 3..ale je to už možné.Každé dítě to má individuální,takže žádná příručka ti neporadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
8.1.14 10:53

Maminky obnovuji diskusi:
Je možné, že by nášemu malému začal růst zoubek ve 2. měsících? Ty mu byly včera. Dásýnko dole má mírně zvednuté a trošičku prosvítá bílé…vůbec nevím jak to má vypadat…už třetí den si kouše obě pěstičky, nechce dudáka a děsně slintá, až někdy i sliny ublinkne, jak je napolyká…napíšete mi svoje zkušenosti? Děkuuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.