Řvoucí dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6416
17.5.10 12:03

Můžeš zkusit zavinout i bez ručiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.5.10 16:16

Ahojky,
ještě bych ti doporučila koupit v DM nahřívací pytlíček na bříško s třešňovými pecičkami, ten nám zabíral vždycky, ale i kapičky Baby Calm. Naše malá nám probrečela celý 3 měsíce a pak už byl klid.
Já jsem to také nezvládala a hodně mi pomohla přítomnost někoho blízkýho, hodně mě navštěvovala mamka a nebo kamarádi. Většinou, když někdo přišel, tak malá nebrečela a byla v pohodě a ostatní se děsně divily, že mi vyvádí. Taky mi mamka koupila v lékárně nějaké vitamíny, které můžou kojící a byli i tak trochu na psychiku (asi něco uklidňujícího), ty mi taky pomohly, cca po tom 2. měsíci jsem už pak neměla brečící stavy a bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.5.10 16:48

Zuzo, a neztrácí to pak svůj účel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
17.5.10 21:31

Vyzkoušet se má všechno, dítku většinou nejvíc pomáhá když se neruší pohyby ručiček, ale třeba pomůže i když bude natěsno přes tělo a nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kvítí
17.5.10 21:33

Ahojky! Úplně ti rozumim. Já byla na mimčo taky sama a ten nesnesitelný ječák sem si nedokázala vysvětlit. Nám nejvíc pomohl šátek - malá spala jedině když slyšela moje srdíčko (bohužel i v noci mi spala na těle, ale teď už má svou postel :lol: ) takže kočárek šel brzo z bytu :mrgreen: A asi je to hodně i o psychice - když budeš nad věcí, v rámci možností, zlepší se i mimi :wink: Tak držím palce, ať se na sebe co nejdřív smějete!

• Citovat
  • Upravit
536
18.5.10 07:18

Ahoj, řvoucí mimčo lze docela úspěšně zklidnit homeopatiky. Pokud jde o bolení bříška, tak k tomu mám u konkurence článeček http://www.baby-cafe.cz/modules.php?….
U primárně neklidných dětí může tak= jít o nějaké trauma z porodu nebo prenatálního období. Tam je pak už konzultace s homeopatem nezbytná, protože je nutné podat individuální lék podle celkových symptomů, které dítě vykazuje (jak fyzické, tak psychické a mentální).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.5.10 14:10

Díky holky za podporu, vím že to samé prožívá spousta dalších maminek, ale já slyším jen to své vřeštidlo :-) . Včera jsem začala svítit biolampou na bříško, tak uvidím. To je zatím snad jediná věc, co jsem nezkusila :-) Zatím ale žádná změna. No třeba je moc brzy.
Homeopatika zkoušel můj ex i já na sobě, a neviděli jsme žádný efekt :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
19.5.10 16:21

Zazie, je mi líto, je to hrozný, když mimčo řve a řve a mamča je bezraná a nic nezabírá. pokud je to bříško, dávej na bříško, po jídle…pokud má koliku, většinou nic moc, krom rektálky nezabere. Výborné jsou Laktobacílky baby od swiisu - v lékárně cca 130kč…nám pomohli, co jsme je začli dávat o bříšku nevíme!!! :palec: jinak nepomohlo nic, baby calm, sabsimplex-vše jen na chvíli… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
radyna
20.5.10 14:05

a mozna to vubec nejsou prdiky kdyz ani rourka nepomohla,treba se potrebuje jen poradne prospat.Co kocar?tam je vetsina deti spokojena,s prvni jsem jezdila od rana do vecera.Jinak nech klido chvilku poplakat,muze to byt jen zlozvyk,jestli mate dudlika tak jen nasazuj dudlika a potichounku na nej mluv dokud neusne.Ale z postylky bych nezvedala kdyz se ma spat.

• Citovat
  • Upravit
23
20.5.10 14:36

Jojo, jsou to prdíky. Kroutí se, bolest přichází v návalech a i doktorka říkala že má hodně nafouklý bříško. Mně spíš jde o to, jak jste se vy s tím vyrovnávaly - já napřed kolikrát brečela, že ho porodím a ani mu neumím pomoci, po týdnech už prostě občas udělám to, že si řeknu že je nakrmený, přebalený, řve i když ho chovám, tak že pro něho víc udělat nemůžu, a tak ho na chvilku zavřuv pokojíčku, naberu fyzických a psychických sil a zas ho chovám. Občas mám pocit že se už fakt zblázním. A pak se na mě prďolka usměje, a všechen řev je zapomenut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.6.10 08:50

Zazie:ahoj, ani nevíš, jak moc ti rozumím..naše malá se první půlrok vyloženě prořvala, taky jsem brečela zoufalstvíma nevyspáním..když byla malá vzhůru tak řev, uspávání nám taky nešlo..jediné co časem začalo zabírat tak jízda kočárkem po hrubém povrchu a večer jsem dala malou do zavinovačky bezručiček, když je tam měla, tak křik..no a chodila jsem s ní, měla jsem ji přitisklou na své tělo, hlavička u prsa a nožičky dolu k pánvi.. to zabíralo ze všeho nejvíc…zkoušela jsem i gymn, míč, když užmě bolely záda..

z kapiček jsme zkoušeli vše..od sabu, přes baby calm, tak i jedny za 600,– už nevím název ale jsou v tom lactobacily…nic nepomohlo.. taky se kroutila..ale hodně jsme zvraceli, takže si myslím, že měla reflux..

taky nám celkem brzy lezly zuby-ve 3m, to nám taky nepomohlo..

říká se, že některé děti, jsou trošku aktivnější a nudí se, tak brečí…a nebo se zbavují stresu-hodně návštěv, pozornosti–taky pláč..

porod atěhu na to může mít také vliv, také jsou fámy, že děti studentek jsou uplakané a je pravda, že já jsem v době těhu skládla zkoušky za dva semestry, takže jsem se docela nervovala,ale pord jsem měla fyz.i když dlouhý-22hod a pak se mi malá narodila trošku přidušená, lokla si plodovky.. to vše může mít vliv..

ZAzie: je toho spoustu,ale já jsem malou nedokázala pořádně sklidnit do 6-8 m, lavně co se týká usínání…no a za pár dní nám bude rok a spí s námi od 9 m v posteli.je to lepší, i když nám teď lezou stoličky a chce pořád prso,ale to už jsme jinde..

RAdím ti, jestli máš někoho, kdo ti může malou pohlídat, tak si čas od čas odfrkni a vypni.. to ti na chvilku pomůže.. taky jsem brečela, ulevilo se mi.. a neboj jednou to „peklo“ zkončí a začneš si užívat a s úsměvem na tohle budeš vzpomínat..

omlouvám se za román 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 22:03

Ahojky,mám také problém s ubrečeným miminkem..do třetího měsíce bylo vše v pohodě,ale pak se to najednou obrátilo a někdy zažíváme hotové peklo, pořád řveme a dokonce i v kočárku. Opravdu už nevím co mám dělat a jsem z toho docela zoufalá :-( nosím ji v manduce,ale tam mi taky dlouho nevydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miladakk
1.8.10 11:59

Náš malý měl taky prdíky, ale nic lepšího neexistuje než rektální trubičkaa teplá plínka na bříško, proštourala a byl klid, malému se šíleně ulevilo a s tím pláčem..vím, že je to těžké nechat řvoucí a plačící dítě jen tak v postýlce,ale potřebuje zpevnit plíce,já malého nechala cca půl hodky pak mu dala medunkový čaj a spal.A to byl křik, že se divím, že na nás sousedi neposlali sociálku.Hodně štěstí..bude líp :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510