Rybí olej pro miminko

1364
6.6.18 14:30

Rybi olej pro miminko

Ahoj maminky, prosím můžete doporučit nějaký rybi olej pro 6 měsíční miminko? Který je opravdu zbavený zápachu? Já užívám Mollers, prý se doporučuje už od 4 týdnu, ale jen ten neochuceny a jde cítit po rybách i tak. Tak mám strach ho kupovat naslepo. Doma užíváme ten citronový. Jednou jsem koupila od nutravity pro děti od 6m a byl hrozně rybi, i když psali že je zbavený zápachu. Tak nevím, co koupit. Druhý syn má zatím necelé 4 m, ale už bych mu to chtěla později dávat. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2478
6.6.18 14:41

A k čemu se dává rybí olej? Já to do dítěte nikdy necpala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.6.18 14:51

JÁ POUŽIVÁM OD NUTRAVITY TEN POMERANČOVÝ A JE DOBRÝ..NIC NECÍTÍM ANI ZÁPACH ANI CHUT..DĚTI HO JÍ BEZPROBLÉMU..ALE NEVÍM JESTLI JE I PRO TAK MALÉ..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.6.18 14:52

Mollers mi nechtěli dát do pusy ani ten ovocný..tenhle od nutravity je uplně top..ale čtu že až od tří let..možná kdyby se dávala menší dávka, tak by problém nebyl

• Citovat
  • Upravit
1364
6.6.18 15:49

@Yukii kvůli vit. D a celkově rozvoji mozku. To neznáš? :) @smurfka ano už jsi o něm mluvila, kdyztak bych tam napsala, dekuji
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
6.6.18 17:53

@Terez001 ne neznám. Na vit. D jsme měli něco jiného. Já rybí olej (kapsle) brala akorát v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí