Rybí olej - rozvoj řeči

30966
19.9.18 12:43

Ale on je obecně na dozrávání nervové soustavy, pamatuji si ji již z dětství. Dnes naštěstí není tak hnusný, dáváme Mollers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
19.9.18 12:44

@Cuddy jo? tak to by se hodil i nám, nám dcera mluví , ale je hrozně roztěkaná a dráždivá odmala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.9.18 12:45

http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc
beru tenhle..
Mollers mi nechtěli a je fakt že i mě dost smrděl..od té nutravity nesmrdí

• Citovat
  • Upravit
30966
19.9.18 13:07

@smurfka já dávám ten citronový, i když je teoreticky od 3let. A ten mne nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.9.18 13:13

@Cuddy JÁ Koupila TEN OVOCNÝ a teda nechtěl ho nikdo :nevim: ale tak každému vyhovuje něco jiného :palec:

• Citovat
  • Upravit
31287
19.9.18 13:14

Ano, rybí olej pomáhá jak bylo psáno nahoře na celkové dozrání CNS ;)
Já dávám synovi EyeQ v kapslích .
je tedy dražší, ale narozdíl od jiných doplňků stravy má tento provedené studie na účinnost, pomáhá na soustředění, doporučuje se svými účinky i pro děti např. s ADHD.
Na synovi byly účinky vidět na první pohled ;)
Mám v plánu časem zkusit přejít na „obyčejný“, ale co jsem četla diskuse, tak je prý na tom soustředění znát, že se EyeQ vysadí :think: a dle výrobce je tam nějaká lepší kombinace a poměry tuků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
19.9.18 13:18

Z amazonu: Sonne’s cod liver oil. Mala po nem udelala najednou z niceho nic obrovske pokroky. Cekam, az nebudou vedra a objednavam znovu. Ted mame z lekarny Eye Q, ale to je nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.9.18 13:20

@Mar__tanka1983 jsem to zkoumala a stačí smíchat rybí olej /právě od té nutravity, protože ten má nejlepší složení co se týče množství mg účinných látek, s papulkovým olejem..a je to téměř totožné složení jako eyeq.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.9.18 13:23

@blumen to je od Swansonu?

• Citovat
  • Upravit
31287
19.9.18 13:25

@smurfka jako taky mě to napadlo, jenže mladej mi to ve formě oleje nepozře ani boha. Potřebujem tobolky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.9.18 13:27
@Mar__tanka1983 píše:
@smurfka jako taky mě to napadlo, jenže mladej mi to ve formě oleje nepozře ani boha. Potřebujem tobolky :jazyk:

tak zrovna ten papulkový olej v tobolkách mám - já ho zase rozřezávám a liju do té naturvity.. :mrgreen: protože tobolky ani za boha - nebo prášky..všechno drtit, rozmočit, vypít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31287
19.9.18 13:37

@smurfka jakože by zobnul třeba jednu tobolku klasickýho rybího tuku (třeba od VitaHarmony) a jednu pupalkovýho, to by šlo…
Teď si k tomu jen sednout a najít kombinaci tak, aby to vycházelo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
19.9.18 13:37

Jo tak rybí tuk by jistě rozmluvil každé dítě - a zejména v oblasti výrazů hnusu a nadávek. Alespon ten, který nám cpali v mém dětství. Humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.9.18 13:40
@Mar__tanka1983 píše:
@smurfka jakože by zobnul třeba jednu tobolku klasickýho rybího tuku (třeba od VitaHarmony) a jednu pupalkovýho, to by šlo…
Teď si k tomu jen sednout a najít kombinaci tak, aby to vycházelo :jazyk:

no třeba..
já teda hledala tu kombinaci až jsem našla..ale jak říkám jedeme na oleji…tobolky jsem nezkoumala..

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
19.9.18 13:50

Neuškodí. Ale klíčové je prostě počkat. Je to zcela v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí