Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ale on je obecně na dozrávání nervové soustavy, pamatuji si ji již z dětství. Dnes naštěstí není tak hnusný, dáváme Mollers.
@Cuddy jo? tak to by se hodil i nám, nám dcera mluví , ale je hrozně roztěkaná a dráždivá odmala..
http://www.nutravita.cz/…ral-pomeranc
beru tenhle..
Mollers mi nechtěli a je fakt že i mě dost smrděl..od té nutravity nesmrdí
@smurfka já dávám ten citronový, i když je teoreticky od 3let. A ten mne nesmrdí.
@Cuddy JÁ Koupila TEN OVOCNÝ a teda nechtěl ho nikdo
ale tak každému vyhovuje něco jiného ![]()
Ano, rybí olej pomáhá jak bylo psáno nahoře na celkové dozrání CNS ![]()
Já dávám synovi EyeQ v kapslích .
je tedy dražší, ale narozdíl od jiných doplňků stravy má tento provedené studie na účinnost, pomáhá na soustředění, doporučuje se svými účinky i pro děti např. s ADHD.
Na synovi byly účinky vidět na první pohled ![]()
Mám v plánu časem zkusit přejít na „obyčejný“, ale co jsem četla diskuse, tak je prý na tom soustředění znát, že se EyeQ vysadí
a dle výrobce je tam nějaká lepší kombinace a poměry tuků ![]()
Z amazonu: Sonne’s cod liver oil. Mala po nem udelala najednou z niceho nic obrovske pokroky. Cekam, az nebudou vedra a objednavam znovu. Ted mame z lekarny Eye Q, ale to je nic moc.
@Mar__tanka1983 jsem to zkoumala a stačí smíchat rybí olej /právě od té nutravity, protože ten má nejlepší složení co se týče množství mg účinných látek, s papulkovým olejem..a je to téměř totožné složení jako eyeq.
@smurfka jako taky mě to napadlo, jenže mladej mi to ve formě oleje nepozře ani boha. Potřebujem tobolky ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@smurfka jako taky mě to napadlo, jenže mladej mi to ve formě oleje nepozře ani boha. Potřebujem tobolky
tak zrovna ten papulkový olej v tobolkách mám - já ho zase rozřezávám a liju do té naturvity..
protože tobolky ani za boha - nebo prášky..všechno drtit, rozmočit, vypít ![]()
@smurfka jakože by zobnul třeba jednu tobolku klasickýho rybího tuku (třeba od VitaHarmony) a jednu pupalkovýho, to by šlo…
Teď si k tomu jen sednout a najít kombinaci tak, aby to vycházelo ![]()
Jo tak rybí tuk by jistě rozmluvil každé dítě - a zejména v oblasti výrazů hnusu a nadávek. Alespon ten, který nám cpali v mém dětství. Humus.
@Mar__tanka1983 píše:
@smurfka jakože by zobnul třeba jednu tobolku klasickýho rybího tuku (třeba od VitaHarmony) a jednu pupalkovýho, to by šlo…
Teď si k tomu jen sednout a najít kombinaci tak, aby to vycházelo
no třeba..
já teda hledala tu kombinaci až jsem našla..ale jak říkám jedeme na oleji…tobolky jsem nezkoumala..
Neuškodí. Ale klíčové je prostě počkat. Je to zcela v normě.