Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jdu strouhat brambor, jsem zvedava jestli to zabere, uz jsem ty potvory nasla i v priborech
brrrr ![]()
My máme stejný problém…v koupelně okolo vypínače a na zemi…vždycky se odněkud vynoří…nejhorší je, že to nejsou jenom velký mrchy, ale i malý mláďata :// snažím se je likvidovat bačkorou, ale strašně rychle běhaj :/:D takže jsem ráda, že jsem tady našla nějaký tipy na přípravky…hned je běžím nakoupit a vyzkoušet ![]()
@kacer015 píše:
Me zabral pavouk v rohu, dokud mi ho pritel nevysal![]()
![]()
tak s tím souhlasím
my ho tak měli za pc stolem, když jsem tam chtěl vysát, vylezla na mě megapavučina a v tom desítky a desítky už vysátých rybenek, ale jak jsem pak narazila na tu sviňu pavouka, tak jsem myslela, že mě trefí šlak a okamžitě musel nastoupit manžel jako likvidátor
![]()
Lepší nápad jsem neměla ![]()
ještě jsem zkoušela polívat je savem…taky nic moc ![]()
![]()
@Januliiik Presne tak, jsou pak strasne vyzrani
takove tarantule
![]()
Mohli by jste mi poradit, kde takový vanilkový lusk pořídit?
Děkuji
Já doporučuju biolit proti lezoucímu hmyzu, účinkuje do setření nebo 14dnů, likviduje i stinky a odpuzuje pavouky.
@Vydrys píše:
Děkuji
V novém bytě se nám objevily „rybičky“. Osvědčil a pomohl nám „Biolit proti mravencům a jinému lezoucímu hmyzu“. Vystříkali jsme byt po celém obvodu a rybičkám jsme pěkně zavařili-povylézali a chcípli. Snad to bude natrvalo.
Mozem Vas poprosit ake „kyticky“ mate na mysli? ja som z nich uz tiez zufala.
Dakujem pekne.
S pozdravom Alena
@Vydrys píše:
Děkuji
V každém supermarketu ![]()
Bývá v takovém průsvitném pouzdýrku a najdeš ho tam, kde jsou různá cukrářská zdobení na dorty a cukroví, mandlové plátky, rumové esence,…
Milují vlhkost, a tak je jejich útočištěm koupelna a záchod, a to i přes veškerou čistotu. Svým pohybem připomínají plovoucí rybičky a věřte, že jsou neskutečně rychlé.
Jak na ně?
Co rybenky opravdu nesnášejí, jsou určité vůně! Provoňte si koupelnu i záchod vanilkou, levandulí či citrusy. A máte po problému! Výborné jsou k tomu esenciální olejíčky, kdy stačí pár kapek na vatičku a v místnosti pak nechat vůni uvolňovat. Po pár dnech nebude po rybenkách ani stopy.