Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rybenky máme taky v bytě, nějak je neřeším nebo jsou škodlivé?:-)
@Kate1984 máme to samé, umakartové jádro a jsme v nájmu… takže nová koupelna nepřipadá v úvahu
Holky a nezkoušely jste některá ty olejíčky, jak tu bylo psáno výše?
Ten levandulový a tak?
http://cs.wikipedia.org/…C3%A1c%C3%AD rybenky jsou loveny škvory, stonožkami někdy i pavouky… havěť za havěť?.-)
Vyzkoušela jsem biolit na lezoucí hmyz, vystříkala jsem před víkendem než jsme odjeli rohy koupelny, spáry a už je 3 měsíce klid
Jsme teda v novostavbě, takže nemají asi moc kam zalézt. Držím palce.
Tak představa že bych měla někde pod umyvadlem pavouka jako predátora je blééééééééééééééééééé! A v noci šlapat po rybenkách je humus. Kamarádka se lekla, uklouzla a skončila ve špitále s naraženou hlavou.
@Kate1984 píše:
Tak představa že bych měla někde pod umyvadlem pavouka jako predátora je blééééééééééééééééééé! A v noci šlapat po rybenkách je humus. Kamarádka se lekla, uklouzla a skončila ve špitále s naraženou hlavou.
uklouzla po rybence? Vždyť maj asi 2 milimetry:-)
@Gabulle no ja ji tam treba nemam. Hodne vetrame, nikde nesmi byt vlhka hadra nebo neco jineho, a poradne vytreno. Rybenka se mi objevi max z moji nedbalosti… ![]()
@Sonreir píše:
@Gabulle no ja ji tam treba nemam. Hodne vetrame, nikde nesmi byt vlhka hadra nebo neco jineho, a poradne vytreno. Rybenka se mi objevi max z moji nedbalosti…
Záleží na tom jakou máš koupelnu. Já mám panelákovou koupelnu ze 70.let, už by to chtělo rekonstrukci, je tam vlhko, špatné odpady, umakartové jádro by to chtělo vyměnit..Ale byt není náš, takže s tím nemůžeme nic dělat.
@Kate1984 take jsem bydlela 22let v byte s umakartovym jadrem. Rybenky byly minimalne a opet z nedbalosti
ale ja nechci nikoho soudit. Jen rikam jak to mam a snazim se poradit.. proste najit zdroj vlhkosti a odstranit jej. Pokud lezou nekde ze sachty tak bych misto kudy vylezaji vystrikala a nasledne zadelala aby uz nemeli pristup.
Tuhle jsem zvedla dětský kobereček-puzzle pěnové a taky na mě vyběhla.. máme plovoucí podlahu, asi zalézají pod ni při zdi