Rybenky v koupelně, co s nimi?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6157
16.10.16 17:04
@lentilecka56 píše:
Zdravím obnovuji diskuzi. Bydlíme v pronajatem bytě takže rekonstrukce koupelny není možná, alespoň z naší strany. Vanu a umyvadlo umyvam každý den a podlahu ob den. Vysousim jí i suchou handrou. Máme miminko takže to chemii řešit nechci a brambora nefunguje. Pár dní o rybenkach nevím a potom jich tam běhá strašně moc najednou.. vanilku v jaké podobě, ňáký olej, třeba ten co se dává do olejovych lamp? Nebo lusk? Stačí dát jen do rohů? Děkuji za odpověďi.

Dejte si do každýho rohu pavouka, oni se o ně postarají :palec:
My máme rybenky na wc a poté, co se tam v každým rohu zabydlel pavouk, tak najednou rybenky nejsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.16 23:21

Můžu se zeptat prosím jaké,,kytičky,, mám koupit co to je?? Mám je všude už i ve skříni :,( :?
Je mi z nich na nic 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.16 23:22

Můžu se zeptat prosím jaké,,kytičky,, mám koupit co to je?? Mám je všude už i ve skříni :,( :?
Je mi z nich na nic 8o :? @Januliiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
9.11.16 22:07
@Caitlyn píše:
Dejte si do každýho rohu pavouka, oni se o ně postarají :palec:
My máme rybenky na wc a poté, co se tam v každým rohu zabydlel pavouk, tak najednou rybenky nejsou :)

Mám doma rybenky, pavouky i kocoura (toho tu taky někdo zmínil že je dobrý na jejich likvidaci ;) ). :mrgreen: Nějaký další tip? :mrgreen:
Přiměřenou populaci rybenek zdá se udržují pavouci, přiměřenou populaci pavouků udržuji já s vysavačem… Kocoura pomáhá udržovat celá rodina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
12.11.16 18:00
@Brontik píše:
Mám doma rybenky, pavouky i kocoura (toho tu taky někdo zmínil že je dobrý na jejich likvidaci ;) ). :mrgreen: Nějaký další tip? :mrgreen:
Přiměřenou populaci rybenek zdá se udržují pavouci, přiměřenou populaci pavouků udržuji já s vysavačem… Kocoura pomáhá udržovat celá rodina. :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
31.8.17 09:02

Ahoj, obnovuji diskuzi, máme rybenky v koupelně a jsem těhotná, tak nevím, jestli můžu použít něco z těch chemických přípravků. Pochopila jsem, že se většinou nastříkají a pak delší dobu působí, tak nevím, zda to můžu dýchat. Nevím, jak to řešit, kvůli těhotenství chodím v noci často na wc a je to fakt hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
31.8.17 09:05

@Sofie2013
Ahoj myslim ze v dm nebo rossmannu prodavaji pasky proti rybenkam
Jen se polozi na zem ;)
Taky jsem je mela a pomohlo mi to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
31.8.17 10:15

@Sofie2013 Zkus nastrouhat syrovou bramboru vč. šlupky na ubrousek nebo nejlépe piják a to do koupelny položit. Rybenky milují papír, brambora je pro ně toxická, takže se nažerou papíru nasáklého šťávou z brambory a chcípnou. Obnovovat každé tři dny, do dvou týdnů je vyhubíš.

Jinak zkuste koupelnu nezavírat, aby větrala a vysychala vlhkost. To je největší příčina jejich výskyty. Přímo milují takové ty vyzděné sprchové kouty s odtokovými kanálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
31.8.17 13:10

@skillever Čau debile, odkdy je Forex na rybenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
16.8.20 11:24

Obnovuji diskuzi…
mam byt z 60. let..s novym vyzdenym jadrem..
ted je leto, neustale okna dokoran..
nicmene v noci jsem potkala par rybenek v kuchyni..1 lezla i po zdi no na mrtvici..
Mame tam takovy ten spajz s vetracimi pruduchy 1 nahore,1 dole..
navic bydlime az pod strechou..
Takze i hodne pavouku.
Nicmene ty rybenky proste nesnesu.

• Citovat
  • Upravit
6414
16.8.20 12:00

Vystříkat koupelnu a kuchyň sprejem proti lezoucímu hmyzu. Do oken dát sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16363
16.8.20 20:58

@Everyone četla jsem, že je nejlepší je vychytávat. Už si pamatuju jen jednu návnadu - na novinový papír se na noc dají slupky z brambor. Ony tam nalezou, ráno vynést do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný