Rybilka skončila

30.3.16 15:06

Rybilka skončila..

Maminky, zajímalo by mě jestli je tu některá co má podobný problém jako my.Od narození mažu klasickou rybilku.Sem tam jsem zkusila i něco jiného rybilku neo-nevyhovuje, sudocrem-nevyhovuje, rybilku co vyrábí dr. max-nevyhovuje, krémy proti opruzeninám od značek johnsońs a nivea-nevyhovuje..Vždycky chvilku dobrý a pak byl opruzený, tak jsme vždy pak chvíli mazali bepanthen a vrátili se ke klasické rybilce..Všude mi teď říkají že to není možné..Klasická rybilka skončila a já nevím co mu teď jako budu mazat a s hrůzou se třepu čím mu to potom spravím až se vyskytne opět nějaký problém. Řeší teď někdo něco podobného? Klasická rybilka už není k sehnání, mažu momentálně ondřejovkou..No prdelku má trochu červenou, ale zatím je situace v klidu.Co mažete Vy? Přišel někdo na mastičku podobného složení jako klasická rybilka..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Rybilka Dětská mast?

Přidejte zkušenost s Rybilka Dětská mast
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5229
30.3.16 15:10

My nemazeme vubec nicim, a problemy nemame. Naopak kdyz jsme mazali, tak ty opruzeniny se semtam objevily. Ale od te doby co nemazeme a vlhcene ubrousky pouzivame minimalne, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
30.3.16 15:11

Na netu se ještě koupit dá, tak si kup do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.3.16 15:12

Nemažu, jen když jsou problémy, tak imazolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
30.3.16 15:13

Já mažu pořád bepathenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
30.3.16 15:13

Proc skoncila? krachli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 15:14

A můžu poprosit o info nějaké stránky? Já právě odkud jsem objednávala tak už ani tam nemají zboží skladem..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 15:17
@lear píše:
Proc skoncila? krachli?

To asi né, rybilka neo pořád existuje..Paní v lékárně mi říkala že na tu klasickou si prý hodně maminek stěžovalo že dost smrdí, tak už vyrábí jen tu neo že je tam míň toho tuku ale složení je podobné, no jo my ji mít nemůžem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.3.16 15:21

No, otakzou jestli v prvni rade neresit, proc se porad tak opruzuje :nevim: ja mela obe deti opruzene kazde asi tak 2× za 2 roky. chapu, ze to je individualni, ale aby bylo dite opruzene pokazdem kdyz ho namazes necim jinym je podle me proste neco spatne…

zkouseli jste jine pleny? omyvas ho vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 15:22
@Trinetka píše:
Já mažu pořád bepathenem

Možná asi taky tak dopadnem..,jenomže ta rybilka byla trošku levnější varianta..V porodnici mi právě říkali ať mažu bepanten jen když se objeví problém..Ale to mi říkali i v lékárně o sudocremu a kamarádka ho taky maže pořád a problémy nemají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623

@ruzovaprincezna Nepoužívám už žádný krém. Syn se mi opruzoval z vlhčených ubrousků ( senzitive ). Od té doby, co používám mycí olej Medvídek a perlan, tak nemusím ničím mazat a má krásně jemnou prdelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073

Nemazal jsem ničím, pokud se neobjevil nějaký problém ve spojitosti s průjmem. Mazala jsem jen úplně malým miminkům, které měly nakadíno při každém přebalení.
Bohužel mám zkušenost, že u větších dětí je kombinace mazání a moči, stolice v pleně ještě horší, než nechat na volno.
K opruzení dochází tak jen při agresivní stolici při průjmu a to pak řeším Imazolem a nebo Pitiolem. A hlavně po každém takovém pokadění, jdu prdku umýt pod vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
30.3.16 15:27

Bepanthen teda funguje stoprocentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
30.3.16 15:27

@ruzovaprincezna preventivně jsem děti nemazala nikdy, přišlo mi to naprosto zbytečné. Pouze při opruzeninách jsem používala sudocrem nebo bepanthen. A opruzeniny jsem zažila většinou jenom u růstu zubů, kdy to přešlo během pár dní i samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 15:31
@Ali-Ali píše:
No, otakzou jestli v prvni rade neresit, proc se porad tak opruzuje :nevim: ja mela obe deti opruzene kazde asi tak 2× za 2 roky. chapu, ze to je individualni, ale aby bylo dite opruzene pokazdem kdyz ho namazes necim jinym je podle me proste neco spatne…zkouseli jste jine pleny? omyvas ho vodou?

Malej už bude mít rok, všechno děláme pořád stejně, všechno máme stejné, vodou omývám. Jen když vyměníme mastičku máme problém..To stejné mi říkají všichni že to není možné..Připadám si pak jak blbec..,ale je to prostě tak. Já jsem prý jako malá měla tady s tím velké problémy, tak jestli to má třeba po mě..No nevím, jestli se to dědí.. :) V létě ho chci už naučit bez plínek ať máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí